Merhaba hemcinslerim! Benimsivilce sorunum var normal cilt tipim ve uzun süredir değişik şeyler denesemde başarılı olamadım sanırım , bir keresinde doktora gittim bana cycle başlayan suyumsu bir ilaçla yanında imex verdi lakin ben imexi sürmeyi abarttığımdanmı, yoksa kalın derili bi şövalye olduğumdanmı bilinmez tırt oldular. Sonra tekrar gittim zaten düzenli olarak her ay rapor aldığımdan kadın beni görmeyebıktı yinemi sen ??? tepkisi vermeye başladı , dedim bu kremle cycli şey bana iyi gelmedi , bu sefer bana acnelyse verdi. Tabiki ben imexte bi etki göremeyince acnelyseyi bulaya bulaya sürdüm hatta rengimi sarı yapıp kendimebile güldüm ilk gün bişey olmadı ama 2. gün maymun poposu gibi suratımla gezdim , madecessol mucizesinden haberim yoktu çünkü bir süre sonra acnelyseyi normal insanlar gibi kullanınca madecessol oluşan hafif kızarıklıklıkları geçiriyor , dipnot;açık yara tahriş gibi olaylarda madecessol mucize krem! boya bulaştı diye sigara külüyle alnımı sileyim dedim onuda abartmışım bildiğimiz yara oldu sonra dedimki madecessol seni seviyorum. Çok uzattım devam ediyorum tamam acnelyse çıkan sivilceyi iyileştirmede çok iyi ama çıkıyor çıkmadan bi çözüm bulmak lazımdı tetradı sanırım adı kapsül kullandım 2 hafta kullan dedi doktor , yine tırt yine tırt allahım neden hepsi foş çıkıyor diye düşünürken etraftaki rivayetlerden limonsuyu+gülsuyunu sabahları 15 dakika beklet yıka önerisini aldım buda tırt çıktı ama geliyoruz mutlu sona; carrefourda kayısı yağı gördüm forumda okumuştum sanırım aldım ilk çok ilginç kokuyo sürünce sıcaklık hissediyorum , çarpılırmıyım acaba dedim sürmedim ama bendeki acaba geçirirmi merakı kimsede yok knklar baştan yüzümü activex sabunla yıkadım bu 7 24 mikroplardan uzak tutan protex gibi el sabunu sonra kayısı yağı sürdüm 1. haftasındayım ve dün annem bana senin sivilcelerin nerde bi eksiklik var dedi , sivilce lekeleri bile azaldı , kayısı yağı+activex samimiolunca çok tatlı oluyor arkadaşlar!!