- 2 Haziran 2009
- 409
- 0
- 641
- Konu Sahibi vuslat_umay
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
didem bu arada senle hiç karşılaşamıyoruz nerelerdesin yahuuu
Beklenen çeyiz sonunda geldiHerşeyini ağız tadıyla kullanırsın inşallah..Evine geldiğimde o kahvaltılıklarda kahvaltı hazırla bana emi çok beğeniyorum onları
Didem bu arada senle hiç karşılaşamıyoruz nerelerdesin yahuuu
ay sormayın canlarım bugunlerde cok yogunum dun erken cıktım dugun vardı oraya gıttım artı arkadasımın kınasına gectım ordan yorgunluktan ve uykusuzluktan gozlerımı acamıyrm :):103::103::103::103::103:
Sen düğün düğün geziyosun zaten![]()
Hıc sormaya guzel oldu ama sıtres atıyo ınsan fıkır edınıyo gelınlıklerden ...hep aynı seyler sıkılıyo degısıklık ıyı ya ....benımkınede 169 gun kaldı zaten mutlu 150 olsun gobecıkler atcam ....:122::122::122::129::129:
hehe bende ısterım :)
:nazar:
Bizim 49 kaldı varya stres yapmaya başladım evin içiyle uğraşmaya başıyoruz artık böle tatlı bir heyecanda olmaya başladı sanki...
Bizim 49 kaldı varya stres yapmaya başladım evin içiyle uğraşmaya başıyoruz artık böle tatlı bir heyecanda olmaya başladı sanki...
Evet azıcık zaten 80 den sonra filan nasıl geçiyor anlamıyorsun inanki didoş gelinlik baktın mı sen
benmde 146 gnüm kaldı kızlarrrrrrrrrr![]()