vuslat2008te hamile duyduk duymadık demeyin

vuslat2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
741
1
44
arkadaşlar 4 seneyi doldurdum

eşimde bende bir sürü şeyle uğraştık son şansımız tüp bebekti

bugün sonucumu almaya içim çok tuhaf gittim

ama rabbim zamanını bugün nasip etmiş

ve ben artık hamileyim:CüvCüv::nazar::teytey:

darısı tüm isteyenlarin başına

bunu bile gördüğüme şükür ediyorum rabbim bundan sonrada hayırlısını nasip etsin

gözün aydın canım rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah...

arkadaşlar 4 seneyi doldurdum

eşimde bende bir sürü şeyle uğraştık son şansımız tüp bebekti

bugün sonucumu almaya içim çok tuhaf gittim

ama rabbim zamanını bugün nasip etmiş

ve ben artık hamileyim:CüvCüv::nazar::teytey:

darısı tüm isteyenlarin başına

bunu bile gördüğüme şükür ediyorum rabbim bundan sonrada hayırlısını nasip etsin

tebrik ederim cnm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına

tebrik ederim hayırlı osun inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına canım.

vuslatım canım inan çok sevindim rabbim dualarını duymuş ne güzel meleğini ya da meleklerini mübarek günlerde göndermiş.tebrikler canımmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

vuslatım canım inan çok sevindim rabbim dualarını duymuş ne güzel meleğini ya da meleklerini mübarek günlerde göndermiş.tebrikler canımmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım sağol valla bende çok sevindim anlatamam sana hamileyim ama değerim katlanacakmı korkum var şimdi onu dişiniyorum

rabbim sanada tez zamanda 2.yi nasip etsin inşallah

beqo2.jpg

ayy tuylerim diken diken oldu 4 sene uzerine haa ismen hatırlıyordum seni sanırım klomen sayfasından
allah tamamına erdirsin canımm gozun aydınn

ayy tuylerim diken diken oldu 4 sene uzerine haa ismen hatırlıyordum seni sanırım klomen sayfasından
allah tamamına erdirsin canımm gozun aydınn

sağol canım eskilerdeniz hep genede insanın aklında kalıyor isim çift çizgi görme sayfasından hatırlıyorsun canım

ben anca ve zorla başarabildim bu işi

sanada hayırlı doğumlar canım

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinnn...

X