Vuran ayakkabi

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Yeni bi ayakkabi aldim sevincim kursagimda kaldi
bugün 15 dk yürüdüm bi baktim arkasi vurmus yara bere icinde..
Ayakkabiyi daraltmanin püf noktasini biliyorum da genisletmek icin ne yapmak lazim?
:bbo:

cnm buzluga koyuyorsun ve bir süre orda bekletiyorsun. (ayakkabı derisi biraz sertleşene kadar) daha sonra buzluktan cıkarıp ayagına vuran yerleri cekicle döverek eziyorsun.

Bende sirkeli suyla ıslatılan bezin 1 gece ayakkabı içinde kalmasının genişlettiğini duymuştum ama hiç denemedim

Birde su buharına tutup giyiliyormuş, ayağın şeklini alıyormuş diye duydum ama hiç denemedim canım...

valla nemli bez koydum iclerine.. acilip genislediler yarin bi denicem
oda olmazsa buzluga

ayakkabı tamırcısıne gı t kalıba koyup kucultur genısletır herseyı cozerler kendın gıt ama aygına gıyersın bakarlar benım genelde genıs gelır kuculturum offf

Benimde hep baş belamdır babetlerin ayağımı vurması mafoldumben

Arkasına çekiçle vurulduğunu biliyordum ama buzluğu ilk defa duydum, deneyeyim bende..

kızlar ayaklar yaşla ve kilo aldıkça büyüyor ve de firmaların noları birbirirni tutumuyor
bu neden ayakkabı alırken ayakkabının BURUN KISMININ AYAK PARMAKLARINIZLA ARASINDA 1 CM KADAR BOŞLUK KALMASINA dikkat ederek alın dar ayakkabının çilesi bitmez varsın biraz büyük olsun ama BıNEĞıNıZ rahat olsun,

birde ayakkabınız ayağınızı vuruyorsa çorap giymeden önce topuk kısmınıza günlük petlerden bir tane görünmeyecek şekilde yapıştırın çorabı giyin çok rahat edersiniz petin kalınlığı da ayakkabıyı biraz daha açarak ayak yeni ayakkabıya alışıncaya kadar rahat ettiriyor tecrübeyle sabittir. eeee benden bu kadar.

ayakkabı tamircisi kalıba koymalı,ancak böyle genişler...

conversin bile ayağını vurduğu bir insan olarak,her zaman yarım numarada olsa büyük almanızı tavsiye ederim ayakkabılarınızı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…