• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücutta yeni ben çıkaması

yagmur _1234

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim kollarımda bacaklarımda ufak yeni benler çıktı sanırım çıkmaya devam ediyor küçük bir tanede göğsümun üstünde çıktı normal mi bide bağlantılı mı bilmiyorum ama veet tüy dökücü Kremden sonra bu benler çıktı

Yas gectikce benlerin cikmasi normal.
Özelliklede yazdan sonra cikar bende minik benler.
Yilda bir düzenli baktirilmasi gerekir der bana doktor, bütün vucuda bakar, gözüne iyi gelmeyeni(renk deyisimi, kanama, kararma) aldirmayi tavsiye ederler. Alinan beni yine kontrol edilir bir sorun varmi diye..

Yas gectikce benlerin cikmasi normal.
Özelliklede yazdan sonra cikar bende minik benler.
Yilda bir düzenli baktirilmasi gerekir der bana doktor, bütün vucuda bakar, gözüne iyi gelmeyeni(renk deyisimi, kanama, kararma) aldirmayi tavsiye ederler. Alinan beni yine kontrol edilir bir sorun varmi diye..
Evet yaani anlamadım bende minik minik çıkıyorlar endişe etmedim değil hani dermatoloğa mı gidiyorsunuz bu arada?

Aslında ben geçen perşembe günü dahiliye doktoruna başka bir şikayetle gittim tüm tahlilleri yaptı tam kan sayımı (Hemogram) falan her şeye baktı gayet iyi dedi ama benlerimle ilgili birşey sormadım

Aile hekimine tam kan sayımı yaptırın eğer sorun yoksa dermatoloji uzmanı gidersiniz bize ellemeyin tentürdiyot sürün demişti
Aslında ben geçen perşembe günü dahiliye doktoruna başka bir şikayetle gittim tüm tahlilleri yaptı tam kan sayımı (Hemogram) falan her şeye baktı gayet iyi dedi ama benlerimle ilgili birşey sormadım

Back
X