- 12 Kasım 2024
- 28
- -11
- 1
- Konu Sahibi babyalp123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işıktan dolayı biraz soluk durmuş birde geçmeye başladı zaten bunlar ama bacağımın ve kolumun farklı yerlerinde de oldu büyük değiller en fazla beş kuruş kadar oluyor 4 5 gün içinde geçiyor acıma da yok yarın sabah dahiliye ye gidip kan vereceğim ama internette kanser falan yazınca korktumDoktora gitmediniz mi? Kalp damara bir görünün isterseniz ben de geçen ay gitmiştim morluk kremi yazdı ama içten bir sıkıntı var muhtemelen çünkü benim 8 aydır geçmeyen büyük bir morluk var o yüzden usg çekim olacak oda Mart ayına verildi baya geç bi tarih veriliyor. Acıma hissi de oluyor mu dokununca? Görselde ki morluktan ziyade leke gibi göründü bana.
En son 3 sene önce üniversite de kalırken de oluyordu böyle daha sonra okul bitip eve dönünce geçmişti vitaminsizlikten oldu heralde dedim ama bir ay önce yine başladıDoktora gitmediniz mi? Kalp damara bir görünün isterseniz ben de geçen ay gitmiştim morluk kremi yazdı ama içten bir sıkıntı var muhtemelen çünkü benim 8 aydır geçmeyen büyük bir morluk var o yüzden usg çekim olacak oda Mart ayına verildi baya geç bi tarih veriliyor. Acıma hissi de oluyor mu dokununca? Görselde ki morluktan ziyade leke gibi göründü bana.
Yok internete bakarsanız eğer beni de ölüme sürüklüyordu :) Orada tüm ihtimalleri değerlendiriyor ama öyle olsa başka etkilerde hissedersiniz bedeninizde. Kötü düşünmeyin. Tahlil yaptırın ve dediğim gibi bu morluklara kalp damar bakıyor ona bi danışın.Işıktan dolayı biraz soluk durmuş birde geçmeye başladı zaten bunlar ama bacağımın ve kolumun farklı yerlerinde de oldu büyük değiller en fazla beş kuruş kadar oluyor 4 5 gün içinde geçiyor acıma da yok yarın sabah dahiliye ye gidip kan vereceğim ama internette kanser falan yazınca korktum
En ufak çarpmada morarma oluyorsa sanırım evet vitamin eksikliğinden kaynaklanıyordu. Ben kendimi bildim bileli çocukken bile her yerim mosmordu. Hala öyledir acı hissetmeden minik bi çarpma yaşayayım orası morarır, vitamin eksikliğim yok her şey harika ama oluyor birazda yapısal olarak oluşuyor sanırım.En son 3 sene önce üniversite de kalırken de oluyordu böyle daha sonra okul bitip eve dönünce geçmişti vitaminsizlikten oldu heralde dedim ama bir ay önce yine başladı
Benimki de öyledir umarım yarın doktora gideceğim inşallah sonuçlar güzel çıkarEn ufak çarpmada morarma oluyorsa sanırım evet vitamin eksikliğinden kaynaklanıyordu. Ben kendimi bildim bileli çocukken bile her yerim mosmordu. Hala öyledir acı hissetmeden minik bi çarpma yaşayayım orası morarır, vitamin eksikliğim yok her şey harika ama oluyor birazda yapısal olarak oluşuyor sanırım.
Gittim bugün sonuçların temiz dedi kanla ilgili hiç sıkıntı yok dedi biraz plt değeri yüksekmiş ama önemsenecek kadar değilmişEn ufak çarpmada morarma oluyorsa sanırım evet vitamin eksikliğinden kaynaklanıyordu. Ben kendimi bildim bileli çocukken bile her yerim mosmordu. Hala öyledir acı hissetmeden minik bi çarpma yaşayayım orası morarır, vitamin eksikliğim yok her şey harika ama oluyor birazda yapısal olarak oluşuyor sanırım.
Çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun. Peki krem vs. yazmadı mı? Onu kendiniz de isteyebilirsiniz. Daha hızlı iyileşsin diye kremi oluyor onu sağlık ocağı doktorunuza da yazdırabilirsiniz.Gittim bugün sonuçların temiz dedi kanla ilgili hiç sıkıntı yok dedi biraz plt değeri yüksekmiş ama önemsenecek kadar değilmiş
Yok yazmadı bir krem zaten bendeki morluklar bir hafta içinde düzeliyor hemenÇok sevindim. Tekrar geçmiş olsun. Peki krem vs. yazmadı mı? Onu kendiniz de isteyebilirsiniz. Daha hızlı iyileşsin diye kremi oluyor onu sağlık ocağı doktorunuza da yazdırabilirsiniz.