- 12 Ocak 2023
- 569
- 451
-
- Konu Sahibi tonyadunyam
Hayırlı sabahlar , gecmis olsun , cevremde suan icin 3 kisi de uyuz var ve 2 farkli doktor da alerji demis hepsine , daha sonra gittikleri doktor mikroskop ile baktiginda durumun uyuz oldugunu söylemiş. Uyuzun en büyük belirtisi kasintidir. Gece kasintiniz fazlalasiyor ise kesinlikle uyuz belirtisidir.Hayırlı sabahlar arkadaşlar yeni olduğum için nereye konu acalacığını bilmiyorum yalnış yerde açmışsam kusura bakmayın.Benim sorum var vücüdüm da gripten sonra kaşınmalar oldu öyle büyük kaşınmalar yok az oluyor iki doktara gittim tahliller yaptı kan değerlerim normal dedi ilaç kullandum hiç fayda etmedi kaşınmama en son ki doktorum bu ilaçla da geçmese en son çare psikoloğa gönderirim seni dedi uyuz değilim çünkü uyuzun hiç bir belirtisi yok bu durumu yaşayan var mı varsa yardımcı olabilirmisiniz
Hayırlı sabahlar, gerekli tahlilleri yaptırmışsınız, doktorunuzun dediği gibi psikolojiktir.Hayırlı sabahlar arkadaşlar yeni olduğum için nereye konu acalacığını bilmiyorum yalnış yerde açmışsam kusura bakmayın.Benim sorum var vücüdüm da gripten sonra kaşınmalar oldu öyle büyük kaşınmalar yok az oluyor iki doktara gittim tahliller yaptı kan değerlerim normal dedi ilaç kullandum hiç fayda etmedi kaşınmama en son ki doktorum bu ilaçla da geçmese en son çare psikoloğa gönderirim seni dedi uyuz değilim çünkü uyuzun hiç bir belirtisi yok bu durumu yaşayan var mı varsa yardımcı olabilirmisiniz
Cildim kuru değil uyuz değil çünkü doktorumla iki hafta bekledik uyuzdur yara çıkar diye yarada çıkmadı bu son ilacda fayda etmese doktorum dediği stres olabilir psikojiktir gitmem lazım olacakCildiniz kuru olabilir ya da uyuz olabilir.
İns psikolojiktirHayırlı sabahlar, gerekli tahlilleri yaptırmışsınız, doktorunuzun dediği gibi psikolojiktir.
Tsk benim gece kaşıntım yok cok şükür gündüz oluyor ben grip oldum isal oldum ondan sonra kaşıntım oldu öyle sadece gündüz var gece rahat uyuyorum benHayırlı sabahlar , gecmis olsun , cevremde suan icin 3 kisi de uyuz var ve 2 farkli doktor da alerji demis hepsine , daha sonra gittikleri doktor mikroskop ile baktiginda durumun uyuz oldugunu söylemiş. Uyuzun en büyük belirtisi kasintidir. Gece kasintiniz fazlalasiyor ise kesinlikle uyuz belirtisidir.
Tedaviniz açısından isterseniz baska doktora gidip daha detaylica bakmalarini talep edebilirsiniz.
Grip ve ishal ustune baslayan kasinti susuzluk isareti de olabilir, bu da kurumaya isaret eder zaten.Tsk benim gece kaşıntım yok cok şükür gündüz oluyor ben grip oldum isal oldum ondan sonra kaşıntım oldu öyle sadece gündüz var gece rahat uyuyorum ben
Sizede gecmiş olsun olabilir fazla su tüketmiyorum ins şuanki ilaclarım fayda ederde kurtulurum bu kaşıntıdan bende baloncuk olmuyor sadece birden igne batmıs gibi olup ondan sonra kaşıntım oluyorGrip ve ishal ustune baslayan kasinti susuzluk isareti de olabilir, bu da kurumaya isaret eder zaten.
Cildinizin kuru olmadigini dusunebilirsiniz ama lipodem isimli bir krem var cildiyenin yazdigi o bana cok iyi geliyor.
Ben de gecen sene agir bir grip ishal atlattim ondan sonra kasintim basladi, lipodem kasintimi aldı goturdu. Bende ici su dolu minik sivilce benzeri noktalar cikiyor, patlatmadan kasintisi geçmiyor, patlatinca da yaraya donuyor, halimi gorseniz, her yerim minik minik yara dolu, bu bahsettigim krem iyi geldi. Daha oncede yara dokmeden kasinti yasamistim ona da iyi gelmisti.
Sizede gecmiş olsun olabilir fazla su tüketmiyorum ins şuanki ilaclarım fayda ederde kurtulurum bu kaşıntıdan bende baloncuk olmuyor sadece birden igne batmıs gibi olup ondan sonra kaşıntım oluyor
Ben de birşey sorabilir miyim ben uyuzum sarı losyon verdi 2.gunum sürüyorum hala kasiniyorum acaba etki mı etmiyo anlamadım küçücük bir bebeğim de var ona da kullanıyoruzGrip ve ishal ustune baslayan kasinti susuzluk isareti de olabilir, bu da kurumaya isaret eder zaten.
Cildinizin kuru olmadigini dusunebilirsiniz ama lipodem isimli bir krem var cildiyenin yazdigi o bana cok iyi geliyor.
Ben de gecen sene agir bir grip ishal atlattim ondan sonra kasintim basladi, lipodem kasintimi aldı goturdu. Bende ici su dolu minik sivilce benzeri noktalar cikiyor, patlatmadan kasintisi geçmiyor, patlatinca da yaraya donuyor, halimi gorseniz, her yerim minik minik yara dolu, bu bahsettigim krem iyi geldi. Daha oncede yara dokmeden kasinti yasamistim ona da iyi gelmisti.
Kasıntınız gectimi merak ettimBen de birşey sorabilir miyim ben uyuzum sarı losyon verdi 2.gunum sürüyorum hala kasiniyorum acaba etki mı etmiyo anlamadım küçücük bir bebeğim de var ona da kullanıyoruz
Sanırım geçti çok çok az bide kuruluk oldu sanırım losyonu bayaa abarttim yan etki yaptıKasıntınız gectimi merak ettim
ne kullandınız benim kaşımtım daha gecmediSanırım geçti çok çok az bide kuruluk oldu sanırım losyonu bayaa abarttim yan etki yaptı
acaba kullandığınız duş jeli lif, şampuan, sabun bunları değiştirseniz alerjı olabılır mı?Cildim kuru değil uyuz değil çünkü doktorumla iki hafta bekledik uyuzdur yara çıkar diye yarada çıkmadı bu son ilacda fayda etmese doktorum dediği stres olabilir psikojiktir gitmem lazım olacak
Off tamamen geçmedi sanırım az az kaşınıyor.. sarımsi karışım vermişti doktor eczaneden o karışımı aldık 3 gün sür 4. Gün banyo 5 gün ara ver tekrar aynı şekildeN
ne kullandınız benim kaşımtım daha gecmedi
duş jeli kullanmıyorum şampuanım da yıllarca aynısını kullanıyorum lifi arada değiştiyorum illet bir kaşıntıdır 3 doktorada gittim faydasını görmedimacaba kullandığınız duş jeli lif, şampuan, sabun bunları değiştirseniz alerjı olabılır mı?
Bende uyuzmuşum 3 aydır neler cektim ALLAH kimseye vermesin uyuzuHayırlı sabahlar , gecmis olsun , cevremde suan icin 3 kisi de uyuz var ve 2 farkli doktor da alerji demis hepsine , daha sonra gittikleri doktor mikroskop ile baktiginda durumun uyuz oldugunu söylemiş. Uyuzun en büyük belirtisi kasintidir. Gece kasintiniz fazlalasiyor ise kesinlikle uyuz belirtisidir.
Tedaviniz açısından isterseniz baska doktora gidip daha detaylica bakmalarini talep edebilirsiniz.
Cok gecmis olsun.Bende uyuzmuşum 3 aydır neler cektim ALLAH kimseye vermesin uyuzu
Cok sükür atlattım herkes saklıyor uyuz oldugunu halbuki söyleseler di bu kadar yayılmazdıCok gecmis olsun.
Benim yakin zamanda cevremde bu hastalık cok yaşadındigi için surecine hakimim , Allah yardımcıniz olsun. Insallah en kısa sürede sagliginiza kavusursunuz.