Vücut Tipi

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
Arkadaşlar bir armut vücudu egzersiz olarak bacaklara yoğunlaşarak kum saatine çevirmek mümkün müdür?
Göğüs ölçüm 88, çok küçük değiller. Bel kalça oranım da 0,7. Yani kalçama oranla belim ince diyebilirim.

bacaklarla birlikte kalça basen bölgesine de yoğunlaşarak başarabilirsin diye düşünüyorum.Tabii sabır şart

Evet demek istediğim oydu, düzgün ifade edemedim
Hangi egzersizleri önerirsiniz?

armut vücutluyum demişsin ama kilon ne seviyede?yağ oranın nasıl? eğer yağ oranın yüksek ve kiloluysan öncelikle yağ oranını düşürerek kilo vermen lazım.bunun içinde kardio ağırlıklı çalışmalar yapmak gerekiyor.forumda bununla ilgili epey video var.en güzel kardiyo yürüyüş ve bisiklete binmek,hafif tempoda koşmak :)) leslie sensone 2-3-4 mile gibi yürüyüş videoları var dışarı çıkma şansın yoksa bunlarla başlayabilirsin.kardio çalışmalarınla birlikte bölgesel de çalışabilirsin kalça bacak bölgesi için.özellikle forumda brazil butt lift serisi var arkadaşlar ayrıntılı paylaşmışlar videoları.sabırla yapıp temposunu tutturursan müthiş sonuçlar elde edersin.kardiyo çalışmaları ile bunları birleştirebilirsin.
yağ oranın düşükse kilolu değilsen direk olarak pilatese yönelmeni tavsiye edebilirim.yağ oranı düşükse kolayca etkili sonuçlar alınabiliyor.

İdealimdeki vücutta değilim boyum 165 civarlarında, 60 kiloydum en son. Şuan diyetteyim, ayrı egzersizlerimi yapıyorum, tatilden sonra spora da gideceğim. Pilates için fazla hamım, ciddi kilo problemim yok ama kütük gibiyim adeta. Daha önce konu açmıştım Esneklik Sıfır diye. Onlara başladım, özellikle kalçalarım için çözüm arıyorum. Brazil konusunu gördüm teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…