- Konu Sahibi LocalPrincess
ferda34 bencede hamilesin çünkü bende şu an öyleyim 5 haftalık sanki adet olcakmışsın gibi ateş basıyor inşallah hamilesindir bence hamilesin ama hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
portakal suyu bılgıler ıcın sagol,,kızıma kazayla kaldım,,aklımda bıle yoktu esımle o ay 1 kere gorustuk son adet tarıhım 1 agustostu..31 agustos gecesı kaldım,,,hamıle kalmak ıcın ugrasan kısılerede de sasırıyodum,,sımdı ıstedıgım halde olmuyo..kısmet artık..sen kac aydır ıstıyosun
ferda 3 deneme üzülmek için az..canım bence 3-4 aya kalmaz hamile kalırsın stres yapma..
Yüce Allah'ın bir mucizesi meleğe sahipsin.Ah cnm inşallah o güzel haberi paylaşmak bana da nasip olur.
Portakal suyu doktorum bana imkansiz dedi ,,edet sokturucu bile yazdi,,8 gunluk gecikmede bile kan idrar negatifti,,bosuna bekleme adet sokturucuyu bi an once kullan dedi,,10.gun beta hcg 62 cikti kadin halan bekle 1000 lerde olmasi lazim hormonlarin sasmis falan dedi,,benim ki tuhaf bi durumdu,,ama imkansiz diye bisey yok allah istedimi yazdimi bi seferde de oluyo,,simdide ikinci icin ugrasiyorum meger ne zormus ya,,seninde insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz
ayy bende aynı menepozdayım gibi kan beynime dışkırıyo bazen harret yapıyom adet olmama az kaldı inşallah hamileyimdir bide sizde hiç kasık ağrısı oluyomuu böle geriliyo sanki ara ara
ferdacım sana yazcaktım unnuttum bı kac gundur telefondan gırıyorum yazamadım...senın gecıkmen olmustu yanlıs hatırlamıyosam...hamıle kalmadan oncekı ay adetım 6 gun gecıkmıstı.. kı hıc olmaz annem rahım bebek arıyodur demıstı..saka yapıyo sanmıstım sonra bı kac kısı daha soyledı..ınsallah senınde oyledır en kısa zamanda allah hayırlısıyla nasıp etsın sana ve tum bebek ısteyen anne adaylarına
Portakal suyu doktorum bana imkansiz dedi ,,edet sokturucu bile yazdi,,8 gunluk gecikmede bile kan idrar negatifti,,bosuna bekleme adet sokturucuyu bi an once kullan dedi,,10.gun beta hcg 62 cikti kadin halan bekle 1000 lerde olmasi lazim hormonlarin sasmis falan dedi,,benim ki tuhaf bi durumdu,,ama imkansiz diye bisey yok allah istedimi yazdimi bi seferde de oluyo,,simdide ikinci icin ugrasiyorum meger ne zormus ya,,seninde insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz