Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaa ne güzel inşallah benimde öyledir çok istiyoruz eşimle bugunda adet olmazsam sabah test yapicam hemen, inşallah bende sizin gibi sansliyimdir 1 günde herşey değişir negatifi gorunce moralim bozulmasın diye bir daha yapmadım test heyecanla yarını bekliyorum
Merhaba hanımlar adetime 10 gün var ama kasık ağrısı ve sırt bel ağrısı çekiyorum kasık ağrısı arada gelip gidiyor bugün 2.defa beyaz krem gibi süt kesiği gibi akintim oldu sizce gebelik varmidir
Merhaba hanımlar adetime 10 gün var ama kasık ağrısı ve sırt bel ağrısı çekiyorum kasık ağrısı arada gelip gidiyor bugün 2.defa beyaz krem gibi süt kesiği gibi akintim oldu sizce gebelik varmidir
Selam kızlar bir sorum olucak size pazar bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu sarıya dönük bi akıntı.dün akşama kadar ne ağrım vardı ne de adet oldum akşam yine adet olucakmışım gibi bi ağrı oldu.bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...