- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
asoka inşallah hamilesindir yarın sabah tekrar yap test derim ben baya geçmiş günün
bu arada bi tek sen cevap yazdın.. Teşekkürler...
asokacım ben yaklaşık 1 sene hergün bıkmadan usanmadan ateş ölçtüm her bünyenin ateşi farklıdır tatlım bazı insanlar 37 olur bazıları 36.5 bu belli olmaz mesela ben bazen 36.1 le adet olurum bazende 36.8 le bu belli olmaz ama tabiki yüksek olması güzel bişey çünkü yumurta ve spermin yaşaması için uygun bi sıcaklık var bu yüzden kadınlar kendilerini üşütmesin derler inşallah hamilesindri canım benim dualarımdasınnnn bekliyorum güzel haberlerini
Teşekkürler canım!!! hayırlısı olsun.. napalım bekliyorum.. inşallah yarın test yapcam sabah.. dua et canım ya... ilgin için çok teşekkürler! öptüm..
CNM BNMKİDE 37.2 D,İ bnde hamileyim sandım bnmkide 1 hafta gecti kan taklılı yaptırmya gittim enfeksiyon ve kist cıktıinsallh sen hamilesindir adet geckmesini hafife almayın bce hemen doktora gidin test negatif olsada bu kistler cogu zamn anlasılmıyomus ve hamileligi engelliyo buda bos yere beklemmize sebep oluoy
evet arkadaşlar bugün adet günümdü haftasonu kahve lekelenmem oldu öğlende test yaptım pozitiff :) Allah isteyen arkadaşlarımın hepsine evlat versin inşallah :) aminnnnnnnnnnnnnnnn