- 7 Eylül 2017
- 842
- 1.089
- 113
- Konu Sahibi keyfimmeyfim
-
Spor yaparsan sarkmaların geçer küçük bir odan bile olsa pilates yapabilirsin bahane bulma bence.Benim doğumdan sonra selülitim olmuştu hayatımda ilk kez ve 3.Ayımdan sonra haftada 5 gün pilates yaptım 1 ayda bütün selülitlerim geçti.3 aylık bebekle oturma odasında pilates yapabildim isterseniz siz de yapabilirsiniz günde 1 saat.Çatlaklara bildiğim kadarı ise kesin çözüm yok eğer beyazsa, kırmızı ise kayısı çekirdeği yağını öneririm.Benim de çatlağım Var, evlenmeden önce ben de takıyordum.Ama eşiniz seviyorsa öyle şeylerin hiç önemi olmuyor kendi vücudunuza güvenin kimse mükemmel olamaZ erkeklerin de çatlağı oluyor.Eşiniz sizi her hali ile sevsin siz de kendinizi sevin ve kendinizi hiç ezdirmeyin.Ben şu an vücudumdaki bütün kusurlarla barışığımHerkese merhaba ben 23 yasinda ergenlik doneminden beri kilo problemi olan bir genc kizim. Nisanliyim ve vucudumda ozellikle gobek ve ust bacaklarimda sarkmalar cok fazla kendimden cok utaniyorum. Bel karin ve kol bolgemdeki catlaklarimda cok fazla. Kendimden cok utaniyorum evet cok sukjr halimize bin sukur ama aynaya bakmaktan utaniyorum napabilirim esimin karsisinda boyle durmaktan cok utaniyorum ozguvenim cok dusuyo. Bi ara cok zayiflamisyim o donemden kalma bu sarkmalarim simdi yine kilo aldim spor disinda napabilirim sporu cynku hep yapip birakiyprum yuruyusten baska birsey yapamiyorum evde musait alan yok spor salonh icinde imkanim yok simdiden tesekkur edwrim
Sporsuz sıkılasman neredeyse imkansiz vucut losyonu diyecegim onlarda yeterli olmazHerkese merhaba ben 23 yasinda ergenlik doneminden beri kilo problemi olan bir genc kizim. Nisanliyim ve vucudumda ozellikle gobek ve ust bacaklarimda sarkmalar cok fazla kendimden cok utaniyorum. Bel karin ve kol bolgemdeki catlaklarimda cok fazla. Kendimden cok utaniyorum evet cok sukjr halimize bin sukur ama aynaya bakmaktan utaniyorum napabilirim esimin karsisinda boyle durmaktan cok utaniyorum ozguvenim cok dusuyo. Bi ara cok zayiflamisyim o donemden kalma bu sarkmalarim simdi yine kilo aldim spor disinda napabilirim sporu cynku hep yapip birakiyprum yuruyusten baska birsey yapamiyorum evde musait alan yok spor salonh icinde imkanim yok simdiden tesekkur edwrim
ımkanım yok demıyor yapıyorum yarıda bırakıyorum dıyor sporu dıkkatlı okursanızSpor salonu için imkanım yok diyor siz g5 diyorsunuz
Konusahibi arkadaşım inanın eşler bizim vücudumuza bizim taktığımız kadar takmıyor. sizin farkettiğiniz şeyleri o algılamamıştır bile
MerhabaHerkese merhaba ben 23 yasinda ergenlik doneminden beri kilo problemi olan bir genc kizim. Nisanliyim ve vucudumda ozellikle gobek ve ust bacaklarimda sarkmalar cok fazla kendimden cok utaniyorum. Bel karin ve kol bolgemdeki catlaklarimda cok fazla. Kendimden cok utaniyorum evet cok sukjr halimize bin sukur ama aynaya bakmaktan utaniyorum napabilirim esimin karsisinda boyle durmaktan cok utaniyorum ozguvenim cok dusuyo. Bi ara cok zayiflamisyim o donemden kalma bu sarkmalarim simdi yine kilo aldim spor disinda napabilirim sporu cynku hep yapip birakiyprum yuruyusten baska birsey yapamiyorum evde musait alan yok spor salonh icinde imkanim yok simdiden tesekkur edwrim
Buze de ver ya hu ozelden vermeyin biz de sebeplenelimMerhabaözelden konuşalım mı biraz naçizane bir iki öneri vereyim ☺
ımkanım yok demıyor yapıyorum yarıda bırakıyorum dıyor sporu dıkkatlı okursanız
spor salonh icinde imkanim yok
Burdan verseydiniz önerileri keşke bizede faydası olsaydi. Neden özel anlayamadım ama tercih tabiMerhabaözelden konuşalım mı biraz naçizane bir iki öneri vereyim ☺
Merhaba elbette deneyip kendimde işe yarıyan tavsiyeleri burada derleyip yazarım. Ama liste aktif spor seçenekleri boy kilo hareket alanı kişinin her bölümüne göre farklılık gösterebilir.Burdan verseydiniz önerileri keşke bizede faydası olsaydi. Neden özel anlayamadım ama tercih tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?