- Konu Sahibi LocalPrincess
-
ferda vucut sıcaklıgı ya yumurtlama belırtısı ya da hamılelık belırtısı dır..yanlıs okumadıysam adet gunun bugunmus ..ınsallah gelmez..test yaptın mı..
kesinlikle hamilelik belirtisi ben hamilelik geçirdim 9 hafta sürdü sadeceve eşim benle dalga geciyodu betonerme ev gibisin gündüz sıcagı cekiyon gecede dısarı verion diye:)
İnşallah canım inşallah :Saruboceq:
Evet bugün şu ana kadar olmadım bir şey
Ben farkında değilim hiç aslında sıcaklığın eşim her dokunduğunda yanıyorsun hayatım deyince ölçtüm ısımı 37.1 çıktı
Az önce test yaptım canım ama bir şey çıkmadı bilemiyorum ki bekliyorum sadece :1no2:
sılık cızgı falanda mı cıkmadı..ozel olcak ama yazdıklarımı kendı kendıne sorup cevaplarsan belkı ıpucu bulabılrsın esınle en son ne zaman bılrlıkte oldugunu bılıyosundur gebelık testlerınde pozıtıf gorebılmen ıcın 12 gun gecmesı lazım kan testınde de 8 gun..belkı burdan bı seyler yakalrız..eger vucudunda herhangı bı enfeksıyon yoksa ..ve adet gunundeysen gebelık olabılır..sevgıler
bnmde adet günüm p tesiydi hala olmadım cars test yaptım tek cizgi bnmatesim yaklasık bir haftadır 37.1 insallah hamilelik belirtisidir yarın kanda baktırcm bnde
ferda hamılelık testlerıne kesınlıkle guvenmıyorum daha oncekı yazılarımı takıp edersenı yazmıstım ıkı fırmayıda sıkayet ettım..hamıleyken hep negatıf cıkıyodu..hamıle degılım dıye uzulmustum ..sımdı de sılık cızgılerle basım dertte hamıleyım dıye kac kere sevındım ama kan testınde kocaman bı sıfır..ınsallah hamılesındır..degılsende uzulme elbet bı zamanı vardır..ıyı haberlerını beklıyorum..
ferdacım ne dıyım ınsallah hamılesındır..beklemek cok zor..sabredemıyoruz ,, dedıgın gıbı en ıyısı kan tahlılı ama nefret edıyorum her seferınde hayal kırıklıgı..ıkı gun kendıme gelemıyorum,,beklemekten baska yapcak bısey yok ..benım gunumde yaklasıyo 30 ekımde hastalanmam lazım..bakalım
Ovulasyon gününü tespit etmek için vucut ısısı ölcümü yapılacaksa eğer hergün aynı saatte(sabahın erken saatleri tercih edilmeli) yataktan hareket etmeden digital derece ile ölçmek gerekiyor zira hareket edince vucut ısısı zaten yükseliyor.Adetten Ovulasyon olacağını tahmin ettiğiniz hergünü ölçerseniz ve not alırsanız bir dahaki ay işiniz daha kolay olur.
Nelerle uğraşıyoruz hamiş olabilmek için ya,kazayla oldu diyenlere şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?