Vücut Ölçüleri ve dertler

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
26
Vücutta karın bölgesinde tüyler olanlar nasıl geçiriyorsunuz onları ya? Bir de diyet için, tok kalmak için ne önerirsiniz kızlar?

Tüy sıkıntısı konusunda tecrübem yok ancak hormonla ilgili olması muhtemel.
Bir doktora görünün isterseniz.

Diyet için de, hayatımda hiç diyet yapmadım.
Sırf diyetle zayıflamaya inanmıyorum.
En güzeli düzgün/sağlıklı beslenip spor yapmak.
Sadece abur cuburu kesmek bile güzel neticeler veriyor.
Spor yapınca da hem sıkılaşıyorsunuz hem de daha kolay kilo veriyorsunuz.
Ben hep spor yoluyla kurtuldum fazlalıklarımdan.

İstenmeyen tüyler için lazer
Tok tutmaması içinde karbonhidratsız nişastasız besinler
Mesela işkembe çorbası yerine buğdaylı yoğurt çorbası

Tüy sıkıntısı konusunda tecrübem yok ancak hormonla ilgili olması muhtemel.
Bir doktora görünün isterseniz.

Diyet için de, hayatımda hiç diyet yapmadım.
Sırf diyetle zayıflamaya inanmıyorum.
En güzeli düzgün/sağlıklı beslenip spor yapmak.
Sadece abur cuburu kesmek bile güzel neticeler veriyor.
Spor yapınca da hem sıkılaşıyorsunuz hem de daha kolay kilo veriyorsunuz.
Ben hep spor yoluyla kurtuldum fazlalıklarımdan.

Egzersiz yapıyorum ama kalçamın tamamen erimesinden korkuyorum egzersiz yapınca?

Egzersiz yapıyorum ama kalçamın tamamen erimesinden korkuyorum egzersiz yapınca?

Ona uygun hareketler yaparsanız erimez aslında
Benim erimedi hiç en azından
Kalçayı şekillendirecek hareketler de yaparsınız mesela squat gibi :KK6:

Squat yap kalçana birşey olmaz hatta hip thrust hareketi spuat kadar yorucu değil benim favorim. Yogurt tok tutuyor . Çok acıkınca yerim geceleri. Belinin ince olması için mekik çekebilirsin . Ben sabit 60 cm de tutmak için çekiyorum ama göbek vs zaten yok bende . Eğer öyle bir problemin varsa önce onu halledip sonra dediğimi yapabilirsin. Tüyler için araştırma hastanesi endokrine görün hormon bozukluğu varmı yada kistin var mı ona baktır . Sonra lazer yaptırırsın

Son düzenleme:
Squat yap kalçana birşey olmaz hatta hip thrust hareketi spuat kadar yorucu değil benim favorim. Yogurt tok tutuyor . Çok acıkınca yerim geceleri. Belinin ince olması için mekik çekebilirsin . Ben sabit 60 cm de tutmak için çekiyorum ama göbek vs zaten yok bende . Eğer öyle bir problemin varsa önce onu halledip sonra dediğimi yapabilirsin. Tüyler için araştırma hastanesi endokrine görün hormon bozukluğu varmı yada kistin var kı ona baktır . Sonra lazer yaptırırsın
Peki boy uzaması için bir şey biliyor musun tatlım?

kinoa al aktardan.nasil posirecegine de bak.salatana vs koy.hic aciktirmiyor ben boyle bi sey gormedim

Peki boy uzaması için bir şey biliyor musun tatlım?
Ay yok canım yaşım 31 zaten boyumda 153 Eskiden ben ergenken bizde balık yağı için diyorlardı yada basket oynayın falan ben ikisini de yapmamıştım o konuda ne desem yalan ☺️☺️ Vücuduma iyi bakarım ama boyla alakalı bilgim gerçekten yok artık uzatma şansım olmadığı için hiç o yöne eğilmedim☺️☺️

Squat ağırlıkla çalışınca hacim kazandırır, yani kas yapar; ağırlıksız çalışırsanız da inceltir. Ama bence bir aylık da olsa spor salonuna gidip doğru şekilde yapmayı öğrenin derim, yanlış yapıldığında -özellikle de ağırlıkla- ciddi sakatlanmalara sebep oluyormuş.

Tok tutması için chia tohumunu önerim. Vitamin ve minerallerden çok zengin olduğu için tüketmeye başladım. Sabah bir kaşık chia tohumunu yoğurt ve yulaf ezmezi ile karıştırarak tüketiyorum, akşama kadar açlık hissetmiyorum ama ben tabii açlık hissetmesem de ara öğünlerde sağlıklı atıştırmalıklar yiyorum, uzun süre aç kalmak da iyi değil.

X