Şimdi siz söyleyince neymiş keloid diye baktım. Sosyal medyadan baktım bu arada net göreyim diye. Bir tane kız gördüm, onun da omuzlarında birçok skar var. Kızın saçları, cildi, dişleri falan o kadar güzeldi ki açıkçası skarlar kötü durmuyordu ki askılı giymiş. Işıl ışıl geldi kız gözüme, bence bakımlı kadına her şey yakışıyor ya.
Kıl tüy mevzusunda da bende PCOS vardı. Hamilelikte ilginç bir şekilde geriledi ama hayatım boyunca kıl tüy ile uğraştım diyebilirim. Sonunda ev tipi lazer cihazı aldım değmeyin keyfime. Kendime bir dizi açıyorum çat çat lazerimi yapıyorum. Tenim pamuk gibi oldu. Süreci kendim yönetebiliyor olmak çok iyi geldi. Her yerime de yapıyorum hiç yan etkisini görmedim yalnız sağlam nemlendirmek lazım cildi. O dokununca kıl köklerini hissetme olayı tamamen gitti.
Memeler konusunda da hamilelik öncesi büyük ve dik memelerim vardı, emzirdikten sonra küçüldüler. Ben böyle daha çok sevdim çünkü istediğim dekolteyi giyiyorum
Masaj, soğuk su ve nemlendirme bana baya iyi geldi küçük ve biçimli memelerim oldu. Büyük memeye göre daha avantajlı bence çünkü özellikle kıyafet sorunu yok. Eğer hiç memnun değilseniz de estetik seçenekleri var zaten.
Bir de erkekler çok garip varlıklar. Bizim ailecek kalçalarımız büyük ve yuvarlaktır. Bunun getirisi olarak da kalça çatlağı var hepimizde. Ben bekarken çok utanırdım bunlardan hatta vücut fondöteni mi sürsem derdim. Eşim bana bunları çok seksi bulduğunu söylemişti evlenince. Sizin hiç hoşunuza gitmeyen bir şey onlara çekici gelebiliyor. Ama önemli olan sizin kendinize çekici gelmeniz, hoşunuza giden özelliklerinize daha çok yatırım yaparak kendinizi daha iyi hissedersiniz belki.
Son olarak; karanlıkta sevişmeyin kızlar kırmızı ışıkta sevişin, alın odaya bir renk değiştiren ampul, gece olunca kırmızıya çevirin. Holymoly dediydi dersiniz