Vücut çorabı

Yok kuzum dizi değil...özel zamanlarda eşinin kulağına fisildiyormuşsun... bütün sulalesine rahmet okuduğunu düşün ... abla yaşından başından utanmıyor demesinler bu kadarını söyleyeyim.
Anaaa ben onu dizi diye biliyordum eyvah eyvahhh yuh bana yaniii baktım şimdi erotik sözlermiş

Senin bu zamana dek denemedigine şaşırdım ben o libidoyla :)
Bebe izin vermiyo dimi
Anam babam usulü kilot atlet ne verdiyse dalıyoruz eheheheheh ne vücut çorabı ne hali .dddddd
Şaka şaka o kadar değil tabi de vücut çorabına uzak kalmam beni de bir miktar üzdü. Eylül ağzımıza etmeseydi belki bende keşfederdim. Ama canı sağolsun hiçbir şey onun pıttığından bile değerli değil

Hiç takmayın böyle olumsuz görüşleri , siz kendiniz denemek istiyorsunuz , kendinizi daha iyi daha seksi hissedeceksiniz gerisi önemli değil , giyin keyfinize bakın .

Olanı olmayanı saklıyormuş diyorlar..
Saklıyor mu? İyice ortaya koyuyor olmasın Ay bilemedim kaş yapayım derken göz çıkarmak olmasin benimki. Şu asyali kadınların memeleri ufak oluyor bakayım aliexpresste falan kesin vardır onların fotolu hali nasıl duruyormus bir ona göre düşünüyorum gerçi düşünürken bile gülme geldi ağı falan delik ya giymek değil önemli olan taşımak ben onu giyince istemsiz elimle kapatmaya çalışırım açıklari

seks öncesi sabahlığın altına
bizim ne zaman olacağı belli olmuyor ki,
işten gel hemen üzerini değiştir, yemek yap toparla çocuğu yatır bir bardak çay iç derken o araya sıkıştırıyoruz.
yatağada hep aynı anda gidiyoruz.
acaba ben utanıyorumda bahane mi buluyorum kendime

:Enerjimizin bitiş noktası olduğu için ekstra çabaya girmek zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…