- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Anaaa ben onu dizi diye biliyordum eyvah eyvahhhYok kuzum dizi değil...özel zamanlarda eşinin kulağına fisildiyormuşsun... bütün sulalesine rahmet okuduğunu düşün ...abla yaşından başından utanmıyor demesinler bu kadarını söyleyeyim.
Koca sitede davşanli don giyen tek benmişimdonumu alıp gidiyorum.
Yuh olur mu estağfurullah bitanemAnaaa ben onu dizi diye biliyordum eyvah eyvahhhyuh bana yaniii baktım şimdi erotik sözlermiş
Bilgi hazineme yeni şeyler eklendi çok şükürYuh olur mu estağfurullah bitanem
Ben de yeni öğrendim.
Bu Erdemli davranışından ötürü tebriki şayan ediyorum seni. Dene bakalım faydasını görürsen buraya yaz biz de denemeyelimKaç senedir ben de öyle takiliyorum merak etme.
Ama dedim yeter gelişmelere çok uzak kalmamak lazım dimi?
Bu Erdemli davranışından ötürü tebriki şayan ediyorum seni. Dene bakalım faydasını görürsen buraya yaz biz de denemeyelim
Anam babam usulü kilot atlet ne verdiyse dalıyoruz eheheheheh ne vücut çorabı ne hali .ddddddSenin bu zamana dek denemedigine şaşırdım ben o libidoyla :)
Bebe izin vermiyo dimi
3 ayda bir derkenDonunla gel bacım.
Zira ben de sendenim.
Işte bu süslü şeyler 3 ayda bir giymelik.
Ya da sene de.
Ölü toprak uzerimizden kalksın diye:)
3 ayda bir derken
Hiç takmayın böyle olumsuz görüşleri , siz kendiniz denemek istiyorsunuz , kendinizi daha iyi daha seksi hissedeceksiniz gerisi önemli değil , giyin keyfinize bakın .Evet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım daşu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..
Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.
Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.
Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.
Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/
Yani kilolu kadınlar giymesin mi?
Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
Ay benim de aklıma soktunuz durduk yereama bende meme yok ki
Saklıyor mu? İyice ortaya koyuyor olmasınOlanı olmayanı saklıyormuş diyorlar..
seks öncesi sabahlığın altınabunlar ne zaman nasıl giyilir
bir ben beceremiyorum bu işleri sanırım
bizim ne zaman olacağı belli olmuyor ki,seks öncesi sabahlığın altına
:Enerjimizin bitiş noktası olduğu için ekstra çabaya girmek zor geliyorbizim ne zaman olacağı belli olmuyor ki,
işten gel hemen üzerini değiştir, yemek yap toparla çocuğu yatır bir bardak çay iç derken o araya sıkıştırıyoruz.
yatağada hep aynı anda gidiyoruz.
acaba ben utanıyorumda bahane mi buluyorum kendime
beklenen heyecanı karşılamasada öyle oluyor galiba:Enerjimizin bitiş noktası olduğu için ekstra çabaya girmek zor geliyor