- Konu Sahibi Tirilaylaylom
Keşke bir ay daha devam etseydin bırakmasaydın belki o. Zaman etkili olabilirdibn kullandm bi ay nedense inanılmcak gibi bi etkisini görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bir ay daha devam etseydin bırakmasaydın belki o. Zaman etkili olabilirdibn kullandm bi ay nedense inanılmcak gibi bi etkisini görmedim
benim de var catlaklarim..SIK Kilo alip vermekten oldu...ne yaptiysam da geciremedim.. "türkiyedeki tek catlakli kadin"Bakalim beklicez, ya bide hic yorum gelmiyomus. Yok ama ya, turkiyedeki tek çatlaklı kadin biz degilizdir bence
Çatlaklara kesin bir çözüm yok doğru ama hafifletebilirsiniz ki bu sandığınızdan da iyi hissettirecektir kendinizi. O belirgin buruşuk yapısından kurtarabilirsiniz yani. 20 yaşındayım bi kaç yıldır bacaklarım epey bi çatladı. Direk beyaz çizgiler halinde oluştu o yüzden engelleyemedim çoğunu. Hindistan cevizi yağını bi kaç ay kullandım. her duştan sonra masaj yaparak uyguladım. gün içinde de az miktarda sürerek masaj yaptım devamlı. her duşun sonunda bi kaç kez sıcak-soğuk su şoku uyguladım yine masaj yaparak. Bu soğuk su işi başta çok zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz hatta direnciniz artıyor diyebilirim. Her neyse. Hindistan cevizi yağı iyi geliyordu ama bi kaç ay sonra bacaklarımda sivilce yaptı baya bi. Alerjim varmış bu da bir süre sonra çıktı ortaya. Şimdilerde jojoba yağını kullanıyorum ve böyle bir mükemmellik yok heralde. Az miktarda sürmek yetiyor. Yine duştan sonra sürüyorum mutlaka masaj yaparak. Her gün 20 dakika dizi izlerken falan masaj yaparak uyguluyorum ve aşırı hafifledi çatlaklarım. Ayrıca cildimin dokusu da çok hoş oldu. Tabi ben bunları 5-6 aydır düzenli olarak yapıyorum ve yapmaya da devam edicem. Ayrıca çatlamamış bölgelere de bu işlemleri şimdiden uygularsanız, çatlak oluşumunu önlemiş olursunuz. Tamamen geçmesi imkansız belki ama elbise giydiğinizde dikkatli bakılmadıkça fark edilmeyecek bi noktaya gelir büyük bi ihtimalle. Ha tabi günde 2 litre su ve beslenmeye çok önem vermek gerekiyor tabiki. Lifi de gerekli miktarda almak çok önemli. Hindistan cevizi yağını veya jojoba yağını alırsanız alerjiniz olup olmadığına dikkat etmenizi öneririm. Çok uzun tuttum yazıyı ama son olarak çatlaklar özgüveninizin kırılmasına yol açmasın. Güzellik kalıplarının baskısından kurtulalım artık :)