Çatlaklar Vücut çatlakları için çözüm öneriniz var mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Birde bence photoshop çıktı çıkalı mertlik bozuldu eskiden gördüğümüz şeye inanırdık kimsenin şahsına birşey söylemiyorum kesinlikle ama iyi bir sonuç alınmış foto altında ürün ismi gördüğüm zaman hiç inanamıyorum çünkü bu o kadar kolay geçen birşey değil bir anda büyük değişimler vermesi zor. Bende tca dan sonra fotolarımı paylaştım belki öyle düşünen olmuştur hakta veririm yani kim nerden güvenicek ki sitede reklam amaçlı bir sürü insan var

yeni bir tedavi çıktı yada ben yeni farkettim haftasonu bir arkadaşım tedaviyi olmuş altın iğne tedavisi yaptırmış ve tek seansta gözle görülür derecede çatlakları azalmış internetten araştırmalısınız bence ben de bakıştırıyorum etkili bir tedaviye benziyor seansı biraz pahalı ama yıllardır arayıp da bulamadığımız çözüm için bence değer göğüslerimdeki çatlaktan şikayetim var gördükçe sinirlerim bozuluyo umarım derdimizin çaresi bulunur

Açıkçası çatlağın doğal yollarla geçeceğine çok inanmıyorum. Kendim de yaşayıp bizzat denedim ve kullandığım kremler sayesinde tamamen gitmese de büyük oranda bir başarı sağlayarak çatlaklarımı en aza indirdim.

Geçen günlerde yüzümdeki izleri yok etmek için çare ararken bu forumda bi kızın yüzündeki izler için fito ve madecassolu karıştırıp uyguladığıni ve sonuçlar aldığı yazmış. bende denedim yüzüme hem catlaklarima, iki dizimin üstünde çatlaklara uyguladım. 1 hafta içinde yok oldu. Ama sonra şehir değiştirdim bir haftalığına misafira gittim ve çatlaklar geri geldi neden böyle oldu anlamadım. Bugün araştırma yaparken bi kızın doğal yağlar sürüp nemdlendirdigini ve azalma olduğunu yazmış, kendi kendime bi sonuç çıkardım sürekli nemlendirecegiz o zaman geçer bence. Ben tekrar fito ve madecassol yapıp nemlendirici yada aşırı doğal olmayan yağ sürmeyi düşünüyorum artık. Aşırı doğal yağlarin kokusu ve emilimi kötü rahatsız ediyor. Yada işlenmiş kokusuz zeytinyağı duruma bakacağım

şunuda ekleyim. bu krem sayesinde aynı zamanda selilütlerdende kurtuyluyor vee varislerdende kurtuluyorsunuz

Çatlaklara kesin bir çözüm yok doğru ama hafifletebilirsiniz ki bu sandığınızdan da iyi hissettirecektir kendinizi. O belirgin buruşuk yapısından kurtarabilirsiniz yani. 20 yaşındayım bi kaç yıldır bacaklarım epey bi çatladı. Direk beyaz çizgiler halinde oluştu o yüzden engelleyemedim çoğunu. Hindistan cevizi yağını bi kaç ay kullandım. her duştan sonra masaj yaparak uyguladım. gün içinde de az miktarda sürerek masaj yaptım devamlı. her duşun sonunda bi kaç kez sıcak-soğuk su şoku uyguladım yine masaj yaparak. Bu soğuk su işi başta çok zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz hatta direnciniz artıyor diyebilirim. Her neyse. Hindistan cevizi yağı iyi geliyordu ama bi kaç ay sonra bacaklarımda sivilce yaptı baya bi. Alerjim varmış bu da bir süre sonra çıktı ortaya. Şimdilerde jojoba yağını kullanıyorum ve böyle bir mükemmellik yok heralde. Az miktarda sürmek yetiyor. Yine duştan sonra sürüyorum mutlaka masaj yaparak. Her gün 20 dakika dizi izlerken falan masaj yaparak uyguluyorum ve aşırı hafifledi çatlaklarım. Ayrıca cildimin dokusu da çok hoş oldu. Tabi ben bunları 5-6 aydır düzenli olarak yapıyorum ve yapmaya da devam edicem. Ayrıca çatlamamış bölgelere de bu işlemleri şimdiden uygularsanız, çatlak oluşumunu önlemiş olursunuz. Tamamen geçmesi imkansız belki ama elbise giydiğinizde dikkatli bakılmadıkça fark edilmeyecek bi noktaya gelir büyük bi ihtimalle. Ha tabi günde 2 litre su ve beslenmeye çok önem vermek gerekiyor tabiki. Lifi de gerekli miktarda almak çok önemli. Hindistan cevizi yağını veya jojoba yağını alırsanız alerjiniz olup olmadığına dikkat etmenizi öneririm. Çok uzun tuttum yazıyı ama son olarak çatlaklar özgüveninizin kırılmasına yol açmasın. Güzellik kalıplarının baskısından kurtulalım artık :)

H.cevizi yağını sürekli kullandım kış aylarında catlaklarima dikkat etmemiştim .. çok güzel nemlendiriyor cildi yumuşacık oluyorsun

X