- 14 Mart 2010
- 87
- 3
- 296
- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
merhaba arkadaşlar neutrogenanın yüz için ürünlerini kullananlar memnunlar mı acaba?
Hangi ürününü kullanıyorsunuz?Benim yüzüm yanaklarım,ağız çevrem çok kuru fakat bazen t bölgem çok yağlı olabiliyor,bazen ise çok kuru oluyor.Bana karma olan nemlendiricisini önerdiler büyük boy olanı.Dha losyon şeklinde olduğunu söylediler?Ben karar veremedim sizce hangini almalıyım,kullanmış biri olarak.Bu arada ben temizleme sütünü ve tonikte almayı düşünüyorum.Kuru ciltler için temzileme jeli değil sütü kullanılmalıymış....Kafam karışrı çok yardımcı olur musunuz bu konuda.merhaba
ben yüz için nemlendirici kremini kullanıyorum.su bazlı oldugu için yaglandırmıyor sivilce yapmıyor.cok memnunum. şimdi gözaltı kremını arastırıyorum onu denıycem bakalım :)
Hangi ürününü kullanıyorsunuz?Benim yüzüm yanaklarım,ağız çevrem çok kuru fakat bazen t bölgem çok yağlı olabiliyor,bazen ise çok kuru oluyor.Bana karma olan nemlendiricisini önerdiler büyük boy olanı.Dha losyon şeklinde olduğunu söylediler?Ben karar veremedim sizce hangini almalıyım,kullanmış biri olarak.Bu arada ben temizleme sütünü ve tonikte almayı düşünüyorum.Kuru ciltler için temzileme jeli değil sütü kullanılmalıymış....Kafam karışrı çok yardımcı olur musunuz bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?