- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
saçım ıcın pantene asla vazgecmem
yuzum ıcın Clean & Clear Siyah Nokta Temizleyici Kalıp sabun
dia dermine yüz temizleme jeli nemlendırıcı kremi temizleme sütü göz çevresı ıcın temizleme losyonu
dudaklarım icin nıveanın simli vişneli stiği
ellerim ıcın avonun glıserınlı el kremı
duş jelim ve losyonum avonun çileklisi
koltuk altı deodorantım nıvea
makyaj malzemelerımın hepsı elite flormar ve gabrini
Pudralı olmasının neyi kötü? Pudralıları merak ediyorumda...bu koltuk altı ben rexona kullanıyorum.acaba nıvea nasıl.yani her duştan sonra sıkıyorum ve iki gün duş almazsan ter kokmuyorsun.bir tek kötü yanı pudralı olması.yoksa süper birşey.nıvea nasıl?denemeye değer mi yani?
bu koltuk altı ben rexona kullanıyorum.acaba nıvea nasıl.yani her duştan sonra sıkıyorum ve iki gün duş almazsan ter kokmuyorsun.bir tek kötü yanı pudralı olması.yoksa süper birşey.nıvea nasıl?denemeye değer mi yani?
Pudralı olmasının neyi kötü? Pudralıları merak ediyorumda...
evet belki bende günde iki kere kullanmalıyım.denemekte fayda var.canım benım pek ter problemım olmuyo oyuzden anlayamıyorum yada ıyı oldugu ıcın terlesemde bısey hıssetmıyorum her gun sureklı sabah kalkınca aksam yatınca kullanıyorum cunkufisfisfis
evet tonik olarak bende gülsuyunu kullanırım ve üstüne tonik tanımam.süper yani.saçlarıma pantene
el kremi avon gliserinli krem
yüzümü dove sabunla yıkarım ve gül suyunu tonik olarak kullanırım
yüz kremi avondan lipozonlu krem
dudak koruyucu nivea
kızlar kendimizle ilgili kullanıp memnun olduğumuz ürünleri yazalım.
önce ben yazayım;
1.saç için bioxsin şampuan
2.koltuk altı için rexona deodrant
3.eller için neutrogena krem(hani denizcilerin kullandığı krem varya)
4.dudaklar için blistex dudak bakım ürününü
5.makyaj malzemelerimde avon oriflameden
6.saçlarıma çay ağacı yağıyla bakım yapıyorum.
7.ojelerimde flormar
hadin kızlar herkes memnun olduğu ürünleri ve markalarını yazsın böylece fikir edinmiş oluruz.benim kullanmadığım size yarayan ürünleri bilmek istiyorum.ben bu yazdıklarımdan çok memnunum.helede el kremi süper birşey.hiç ayreten bakıma gerek bırakmıyor.
canım bende limon ve sirkeden vazgeçemiyenlerdenim.hem yemek hemde saç ve tırnaklar için.Şampuanım: Head&Shoulders(mentollü olan, kokusu kalıcı ve çok güzel)
Saç Kremi: Elidor
El kremi: Neutrogena
Tonik: Normalde kullanmam ama bikaç haftadır gül suyuna katlanmaya çalışıyorum
Dudak: Blistex gerçekten harika bir ürün. Bir de Niveanın Cherry olanı var onuda kullanıyorum.
Deo: Avon-Active (Hassas ciltler için olanı...)
Makyaj: Fondötenim Vichy(çok memnunum) Göz kalemi: Lancome(Bu da akıyor maalesef ama denediklerimin en iyisi diyebilirim.) Rimel: Avon(Şu uzun göstereninden ama o bile uzun durmuyo bende o ayrı..) onun dışında makyaj yapmıyorum.
Duş Jeli ve Vücut nemlendiricisi: Body Shop
Ojelerim: Flormar ve Maybelline ikiside gayet güzel
Parfüm: Sürekli değişiyor.. :)
Ek olarak asla vazgeçemediklerim: Limon ve Sirke. hem saçım,cildim için hem de yemekten asla vazgeçemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?