- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saç bakım yağıtacı
şampuan ve bakım kremi:klorane kinin serisi çabuk uzamasını sağlıyo:)
yüz temizliği nemlendirici:avene
yüz peeling ve tonik:janson beckett
leke kremi:nv perricone
el kremi:sebamed
gözaltı:babe bunu pek sevmedim ama
ben de bunları kullanıorum :)
klorane ı 1 aydır kullanıyorum zaten avene e bağlı bir firma b vitaminli bitkisel bi şampuan kullandığım şimdilik memnunum
janson becketten peelingini alalı 6 ay olmuştur haftada 2 kez kullanmama rağmen daha yarıya gelmedi o manada bakınca pahalı sayılmaz fakat toniği çabuk bitiyo ama o da güzel cildi sıkılaştırıor..leke kremini yaz dolayısıyla bıraktım ama ilk önce çok hızlı etki etti fakat sonra yavaşladı ben aslında onu lazer gördüğüm için biraz da leke oluşmasın die kullanıorum..ama ekim gibi janson beckettın leke kremini de denicem bi kere lekeler hiçbirzaman tamamen geçmez sadecee tonu açılır..şuanda yeni leke oluşmasın diye ducray melascreen emülsion güneş koruyucu kullanıyorum :)
bu koltuk altı ben rexona kullanıyorum.acaba nıvea nasıl.yani her duştan sonra sıkıyorum ve iki gün duş almazsan ter kokmuyorsun.bir tek kötü yanı pudralı olması.yoksa süper birşey.nıvea nasıl?denemeye değer mi yani?
kızlar kendimizle ilgili kullanıp memnun olduğumuz ürünleri yazalım.
önce ben yazayım;
1.saç için bioxsin şampuan
2.koltuk altı için rexona deodrant
3.eller için neutrogena krem(hani denizcilerin kullandığı krem varya)
4.dudaklar için blistex dudak bakım ürününü
5.makyaj malzemelerimde avon oriflameden
6.saçlarıma çay ağacı yağıyla bakım yapıyorum.
7.ojelerimde flormar
hadin kızlar herkes memnun olduğu ürünleri ve markalarını yazsın böylece fikir edinmiş oluruz.benim kullanmadığım size yarayan ürünleri bilmek istiyorum.ben bu yazdıklarımdan çok memnunum.helede el kremi süper birşey.hiç ayreten bakıma gerek bırakmıyor.
vücudumdaki lekeler için: biotaches emülsiyon
yüzümdeki lekeler için: biotaches maske