• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucumda kırmızı noktlar resimli acil bakar mısınız??

ayoyamoannesi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
170
8
13
25
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır vücudumun farkli yerlerinden kırmızı noktalar çıkıyor avuç içimde elimin üstünde göğsümün altında iğne ucu kadar bu kırmızı noktalar var artık tedirgin olamaya başladım randavu aldim daha 2 hafta var lütfen bilgisi olan yazabilir mi yada daha önce başına gelen oldu mu:KK43:

Son düzenleme:
Buna benzer küçücük kırmızı noktalar zaman zaman benimde parmaklarım da,ellerim de çıkıyor 1-2 tane olarak. Daha çok sivilce ya sanki bir şey sokmuş,ısırmış gibi gözüküyor. Önemsemediğim içim göstermek aklıma gelmedi açıkcası. Çocukluğumdan beri oluyor diyebilirim hatta. Ciddi bir şey olsaydı şimdiye kendini gösterirdi diye düşünerekten de gitmemiş olabilirim doktora. :D Bence sizde tedirgin olmayın hemen ama içinizde kalmasın gösterin tabi.

Buna benzer küçücük kırmızı noktalar zaman zaman benimde parmaklarım da,ellerim de çıkıyor 1-2 tane olarak. Daha çok sivilce ya sanki bir şey sokmuş,ısırmış gibi gözüküyor. Önemsemediğim içim göstermek aklıma gelmedi açıkcası. Çocukluğumdan beri oluyor diyebilirim hatta. Ciddi bir şey olsaydı şimdiye kendini gösterirdi diye düşünerekten de gitmemiş olabilirim doktora. :KK70: Bence sizde tedirgin olmayın hemen ama içinizde kalmasın gösterin tabi.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz bnde anksiyete bozukluğu olduğu için googleden baktım panik oldum dediğiniz gibi ciddi birsey olsaydı kndini gösterir di bnmde 8 aydır böyle

Back