hadi la size koyun deyemi dedik alla alla ne deşifre ediyonuz herkez beni şeker gibi hatun saniii şimdi düşecem göslerinden
şimdiki halimi görün siz bide memelrim eskisi kaa yere değmiiii kaldırttım ufak bi operasyonnan:roflol::roflol:
hadi la size koyun deyemi dedik alla alla ne deşifre ediyonuz herkez beni şeker gibi hatun saniii şimdi düşecem göslerinden
şimdiki halimi görün siz bide memelrim eskisi kaa yere değmiiii kaldırttım ufak bi operasyonnan:roflol::roflol:
kendi yaptığımız makyaj resimlerine bu resmi eklemiş nazarboncuğum. makyajın ayrıntılı videosunu ekleyecekmiş bende nazara gelirsin dedim vazgeçirdim valla :1closedeyes:
yok canım karınca çüküylen kereviz hoşafı , keçi boku , meksika amigosu kılıylan domuz kuyruğu karışımı içtim. ecücehra yapıyomuş onlar üretiyomuş bu hale geldim öylece-tatlicadiarzu-
senin kaşlarda ara denilebilicek nitelikte bi boşluk mevcut değel yafri
onlar bakar körmüş :roflol::roflol:
tabi tabi ufacık bi operasyondur hatta bi tane iğneyle halolmuştur :roflol::roflol:
senin memişlerden kaç kişiye silikon çıkar sen biliyon mu
sevaba gir meme bağışı yap candyimmmm :roflol::roflol:
kıskanma recaa ediciim badem yağsıı sürü seninde olsunn:mymeka:
aa dur durr sen ayşesin dimi aynı yurtta kalıyoduk bi sabah kalktıydım da kaşlarımın arası yoktuu sendinn demii:mymeka:
ee o karınca çükünü zaraçoğluylan zarankii de tv de sölediydii kızzdelikafaduldendemekki gerçekten işe yarıyooalkisalkisalkis
aktardan mı aliim yoksa sokaktan alıp kendimmi koparayım
bide kurutcazz mı taze mi olcakkaydirigubbakcemile3
uyhhh beni tanuduuu :1shok::1shok:
yalnız bişeyi merak ediyim istenmeyen tüyleri niye bu kaaa istediğini benneyaptımki