• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumda ki morluklar

Hayır hayır sakın bekleme,''artarsa dr a giderim''ne demek.
Lütfen bir an önce hatta yarın hemen git!
Ben çok pimpirikliyimdir,en ufak bir şikayetim de hiç üşenmem giderim.
Bir şey yoksa kafam rahat olur.
Nasıl böyle için rahat ki?
Her şikayetim de hemen dr'a koşmamın sebebi hastalık hastası olmak değil,
''erken teşhis hayat kurtarır''bunu duymuşsundur herhalde.
Bak bu kadar insan doktora görünmeni istiyorsa,ciddiye almalısın.
İyi haberlerini bekliyorum.

lütfen hemen doktora gidin gerekli muayeneyi yapsınlar
bu gibi durumlarda geciktirmemek önemlidir
evde kendinizi yiyip bitireceğinize doktora gidin
burda hiç birimiz uzman değiliz kaldı ki doktor bile bakmakla anlayamaz rahatsızlığı

haklısınız çok sağolun yakın zamanda gidip göstericem bakalım hayırlısı :26: :31:

Eşimin annesinin bacaklarında çıkıyor böyle morluklar. Hem şişiyor, hem ağrıyor. Ondaki dolaşım bozukluğundan kaynaklanıyormuş. Ancak her belirtinin sebebi aynı olmayabilir bunu unutmayın. Geciktirmeyin, biran önce doktora gidin.

bı arkadasımda olmuştu seneler önce.

Vakit kaybetmeden Dr a gidin,bir çeşit kan hastalığından kaynaklanıyor olabilir.buyuk ihtimalle kanın pihtilasiyor.lutfen ihmal etme

Arkadaşım bu ara vücudunda nedensiz yere .çıkan morartılar için doktora gitti.Maalesef kan kanserinden şüphelenildi.3 ay boyunca sürekli kan verecek,değerlerine bakılacak...Ben de bunu duyunca öğrendim ki hiç birşeyi ihmal etmemek lazım....Doktora görün direkt.Umarım basit bir şeydir.Geçmiş olsun....

Canım yorumları okumadım söyleyen oldumu bilmiyorum ama aynısını 5 sene önce falan kardeşimde yaşadık bizde çocuk okulda bi yerlere vuruyo sandık meğer şekeri varmış çocuğun şekerden dolayı oluyormuş bence bi yere çarpmadıysan bi gözük dr a...

Back