Vücudumda ki morluklar

evrembus

14.09.2014 ∞ ♥
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
1.456
520
148
daha önce kol ya da vücudunun başka yerlerinde böyle şeyler çıkanlar oldu mu anlayan var mı :26: durum duruken çıktı tedirgin oldum bütün damarlarım belirginleşti böyle her yerim yemyeşil bazı yerlerimde de bunlar var noluyoo anlamıyorum :26: ?? fotoğraflar telefonla çekildiği için belli olmuyo ama mosmor ortasında da kan gibi kıvrım kıvrım bi şeyler varr :26:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0064.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 598
  • $Fotoğraf-0065.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 678
  • $Fotoğraf-0066.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 632
  • $Fotoğraf-0067.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 675
resimden anlamdim ama yanik lekesi gibi duruyor..
birden cikti diyorsun belkide carptin, agri filan yok mu

ya da oldugunu hissederken bir agri hissetin mi

morluk gibi mi yoksa kahvrengi leke gibi mi anlaymadim

Benim arkadasimda da ayni sizin gibi kol ve bacaklarinda morardi,doktora gitti fakat anlamadi doktor bir yerlere carpmissinizdir demis.bende konuyu takip edicem.

benimde aklima ilk bir yere carpmis olabilecegin geldi sadece kolundami var ?

Eger vucudunuzun baska yerlerinde de varsa ozellikle eklemlere yakin yerlerde lutfen yarin doktora gidin. Bunun cok farkli nedenleri var dedigim gibi en iyisi doktora gitmeniz.

resimden anlamdim ama yanik lekesi gibi duruyor..
birden cikti diyorsun belkide carptin, agri filan yok mu

ya da oldugunu hissederken bir agri hissetin mi

morluk gibi mi yoksa kahvrengi leke gibi mi anlaymadim

morluk hatta bi dakka benzer bi fotograf bulursam atıcam ortasında böyle kırmızı kırmızı kan gibi şeyler var hayır çarpma falan hatırlamyrm çook ağrıyo bu fotograftaki gibi ama kolumdaki bölge kadar daha hafif :26:

Eklentiler

• $01.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 489
Eger vucudunuzun baska yerlerinde de varsa ozellikle eklemlere yakin yerlerde lutfen yarin doktora gidin. Bunun cok farkli nedenleri var dedigim gibi en iyisi doktora gitmeniz.

bacağımda var bide ama o daha hafif artarsa gitmeyi düşünüyorum :26:

canım hiç ihmal etme bence beklemeden git yol yakınken durup dururken morarmaların olması normal bi durum değil

cnm bi uzmana gitmelisin mutlaka.. sormak istedigim , herhangi bi rahatsizligin icin ilac kullaniyomusun?

bi tek sünizitim var onun içinde ilaç kullanmıyorum zaten ama çoook antibiyotik kullandım boğazlarım bi türlü iyileşmiyooo :26: belkide üşütmüşümdür bütün eklemlerim agrıyo çünkü her yerime ağrılar giriyo beni korkutan bu morluk değil aslında böyle yeşil damarlar o kadar belirginki her yerimde çıkmış dışardan gözüküyo göğüslerimde ayaklarımda kasıklarımdan asağı ya harita gibi net ilk defa böyle bi şey gördüm :26: neden olabilir bilmiyorum ki araştırdım adet zamanında olabiliyomuş ama daha 10 gün varrr :26:

canım hiç ihmal etme bence beklemeden git yol yakınken durup dururken morarmaların olması normal bi durum değil

bi kaç gün bekliyim diyorum çoğalırsa ya da olan yerlerde artarsa büyürse giderim diyorum ama bilemedim şimdi :26:

benim de bacağımda çıkıyo durduk yere böyle morluklar. tam uzun kemiğimin üzerinde yer yer 4 5 farklı yerde bile çıkabiliyo.biryere vurmadan çıkıyo.önceleri bende vurdum sanıyodum.hatta şu anda 3 4 haftadır geçmeyen bir morluğum var 1 yıldır böyle bu arada çıkıyo ağrıyo sonra geçiyo..sol bacağımda ama doktora göstermeye korkuyorum

sakin ihmal etmeyin.benim ananemde de oluyordu.sabah kalktiginda bacaklarinda,kollarinda morluklar oluyordu.kalp yada damar hastaligi olabilir.hemen bi dr'a gorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…