• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücudumda ki elektrik

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Kızlar sorun şu; vücudumda aşırı bir elektrik var neye dokunsam çıtırdayarak çarpıyor ,elimi kurularken havluda bile aynısı oluyor :KK43: su ve toprak elektriği alır diyorlar ama bu mevsimde toprak zor su ancak duşla mümkün o da yeterli olmuyor :KK43:lütfen akıl verin :KK43:

Kızlar sorun şu; vücudumda aşırı bir elektrik var neye dokunsam çıtırdayarak çarpıyor ,elimi kurularken havluda bile aynısı oluyor :KK43: su ve toprak elektriği alır diyorlar ama bu mevsimde toprak zor su ancak duşla mümkün o da yeterli olmuyor :KK43:lütfen akıl verin :KK43:

Toprak ve duş almak aslında,içtiğiniz su miktarına dikkat edin bol bol su için ve sık sık ellerinizi yıkayın.

Bu aralar bende de inanılmaz elektrik var, kedimi severken çat çat çarpıyo hayvancağızı da :(

benimde zaman zaman oluyor bende ellerimi yıkarken sudan çarpıldım . hatta çiçekten bile çarpıldım kıvılcım çıktı : D

bu konuda amma çok dertli varmış :KK53: bikaç haftadır bende de var aynı durum, yatagımı kurarken battaniyeden bile çarpıyor, tabağa dokunuyorum tabaktan çarpıyor falan. ben alıştım artık, zararı yoktur inşallah :KK51:

Giydiğiniz ayakkabıların tabanları plastik gibiyse de elektrik çarpması çok oluyor. Malum kış aylarındayız botların çizmelerin tabanları böyle oluyor genelde.

ben geçen sene böyleydim. saçlarım havalanıyodu nereye dokunsam resmen kıvılcım çıkıyodu çat diye bi ses eşliğinde. çocuk parkından kum getirmiştim bi poşet :KK53: ona ayaklarımı sokuyordum duvarlara sürtüyordum elimi :KK45: haha çok komik oluyomuşum ondan gülüyolarmış bana :KK70::KK70::KK70:

ben geçen sene böyleydim. saçlarım havalanıyodu nereye dokunsam resmen kıvılcım çıkıyodu çat diye bi ses eşliğinde. çocuk parkından kum getirmiştim bi poşet :KK53: ona ayaklarımı sokuyordum duvarlara sürtüyordum elimi :KK45: haha çok komik oluyomuşum ondan gülüyolarmış bana :KK70::KK70::KK70:
duvari duymamistim :D

Bende şuan çarpma yok ama, saçlarım inanılmaz elektrik yüklü havalanıyor elektrikten

Yünlü ve sentetik şeyler giyiyoruz sicak tutsun diye, ondandir. Polar battaniye, atki, bere, hirkadan dolayi elektrikleniyorum ben de...

En güzeli toprak ama mevsim neden ile zor.İletken borular varsa eğer toprağa ulaşan ne bileyim su borusu gibi o da olurmuş.Birde toprakla temas eden hayvanlar da yani bahçede yaşayan yada dışarda gezdirdiklerimiz onları da severken biz farkında olmadan elektiriğimizi alıp toprağa veriyorlar...

işte benım gıbı bırı daha :KK43: çat çut ınanın banyoda şophenden falan ödüm kopuyor:KK43:
yok toprağa cıplak ayakla bas elektrıgın gıtsın nafıle toprakta saatlerce yurudum de fayda etmedı..
prizlere dokunurken, fiş takarken şarj fişi bile herhangı bır metale dokununca ki cok severım metal takılar takamıyorum fazla,,yün sevmem ama zaten yün hırka polar vs hayatımda yok..
olmaz olsun buı elektrık sorunu hayatı zorlaştırıyo valla

Ben de uzun süren bir derdim olup gergin olduğumda elektrikleniyorum. Nasıl bir alakası var bilemiyorum.

mevsim gereği giydiklerimizden dolayı oluyor
bende de ara sıra oluyor

Back