• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumda Gül hastalığı

durualtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
35
17
88
32
Merhabalar geçen hafta göbek ve göğüs bölgemde duş sonrası kızarıklıklar fark ettim duş da sıcak sudan dolayı olmuş olabilir diye düşündüm fakat bi haftadır geçmedi en sonda cildiyeye gittim Dr 2 tane krem ve hap verdi mevsimsel dedi ama yayılabilir veya 2-3 haftaya geç edebilir dedi böyle şeyleri çok kafaya takan biriyim küçük bir bebeğim var ve stresliyim son zamanlarda sanırım vücuduma tepki oldu başına gelen ve kurtulanların düşüncelerini rica ediyorum şimdiden herkese teşekkürler

Madalyon hastalığı demişti doktor internette araştırınca gül hastalığı dendiğini bulmuştum geçen ay yaşadım maalesef

1 ay geçti ancak sönmeye başladı izleri duruyor stres kaynaklı çıkıyor ve tedavisi yokmuş hap vermiş size inşallah az da olsa iyi gelir bana vermemişti doktor
Umarım işe yarar çok rahatsız oluyorum bu tarz şeylerden malesef kafama takıp üzüyorum kendimi elimde olmadan umarım bir an önce sizinki de biter çok teşekkür ederim yorumunuz için

Geçiyor merak etmeyin bende de olmuştu stresten oluyor doktor bana krem ve keterol şampuan vermişti bir ay boyunca duş alırken kullanmıştım kendiliğinden geçti
Vücuda aşırı stres yüklenince tepkisel olarak böyle gösteriyormuş vücudum benek benek olmuştu ve bende trifobim olduğu için daha çok stres yapıyordum sonra kullanınca çok şükür geçti daha da olmadım

Bende oldum stres kaynaklı dedi doktor krem verdi 1 ayda geçmişti merak etmeyin stres yapmayın geçmiş olsun.

Merhabalar geçen hafta göbek ve göğüs bölgemde duş sonrası kızarıklıklar fark ettim duş da sıcak sudan dolayı olmuş olabilir diye düşündüm fakat bi haftadır geçmedi en sonda cildiyeye gittim Dr 2 tane krem ve hap verdi mevsimsel dedi ama yayılabilir veya 2-3 haftaya geç edebilir dedi böyle şeyleri çok kafaya takan biriyim küçük bir bebeğim var ve stresliyim son zamanlarda sanırım vücuduma tepki oldu başına gelen ve kurtulanların düşüncelerini rica ediyorum şimdiden herkese teşekkürler
Madalyon hastalığı strese bağlı çıkar. Daha önce yeğenimde olmuştu. Zamanla geçti. Stres yönetimi yapmalısınız

Geçiyor merak etmeyin bende de olmuştu stresten oluyor doktor bana krem ve keterol şampuan vermişti bir ay boyunca duş alırken kullanmıştım kendiliğinden geçti
Vücuda aşırı stres yüklenince tepkisel olarak böyle gösteriyormuş vücudum benek benek olmuştu ve bende trifobim olduğu için daha çok stres yapıyordum sonra kullanınca çok şükür geçti daha da olmadım
Ah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum zor bi süreçten geçiyorum umarım herşey yoluna giricek😇🙏
Bende 2 çocuk var 12-8 yaş. Baya ileriden sesleniyorum size yani 😃 biraz akışına bırak. İnan zaman geçiyor. Geçmez gibi geliyor geçiyor. Büyümez gibi geliyor büyüyor. 😃

Kafaya takacak birşey degıl. Kızımın boynunda kocaman göze benzer bırsey farkedıp gıtmıstım dra. Hıcbırsey kullanmasa bile bırkac haftaya geçer demişti öyle de oldu. Bırkac haftaya geçer takmayın

Umarım işe yarar çok rahatsız oluyorum bu tarz şeylerden malesef kafama takıp üzüyorum kendimi elimde olmadan umarım bir an önce sizinki de biter çok teşekkür ederim yorumunuz için

Zamanla geçer merak etmeyin, ama kendinizi stresten uzak tutun.
Ufak bir bebek ile bu zor olacaktır eminim, yine de siz elinizden geleni yaparak stresinizi azaltın.
Mesela çok kafaya takmamaya özen gösterin.
Herşey insan için, yeter ki Allah dermansız dertler vermesin.
Çok geçmiş olsun.

Geçmişler olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bende 2 çocuk var 12-8 yaş. Baya ileriden sesleniyorum size yani 😃 biraz akışına bırak. İnan zaman geçiyor. Geçmez gibi geliyor geçiyor. Büyümez gibi geliyor büyüyor. 😃
Merhaba bebek dışında ekstra iş hayatı, ailevi, bikaç sorunda olduğu için bu dönem bunalmış hissettim kendimi ,kalabalık içinde yalnızlık gibi bişey geçici ama ben kafamda abartıyorum biliyorum ,sadece bazen insanın düşmeye de ihtiyacı olabiliyo tabi vücuduma böyle bir tepki vermesi üzdü geçicek dediğiniz gibi yorumunuz için teşekkür 😇🙏

Zamanla geçer merak etmeyin, ama kendinizi stresten uzak tutun.
Ufak bir bebek ile bu zor olacaktır eminim, yine de siz elinizden geleni yaparak stresinizi azaltın.
Mesela çok kafaya takmamaya özen gösterin.
Herşey insan için, yeter ki Allah dermansız dertler vermesin.
Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler haklısın Rabbim dermansız dert vermesin herşey boş yoksa anlık bi bunalım vücuduma ters tepti umarım kısa sürede atlatıcam 😇🙏

Back
X