Vücuduma ne oluyor

İdrar tahlili yapmalısınız. Kaşıdığınız veya sertçe dokunduğunuz yer böyle kabarıyorsa ürtiker olma ihtimali vardır. Özellikle kalça, üst bacak ve üst kolda kaşındığında kabarma varsa.

Tşk edrim değişik bişey yemedim hiç hep aynı şeyler 4 aydır çekiyorum bunu
Bence siz bir alerji tahlili yaptırın. hem kandan alerji değerinize baksınlar hem de minik çiziklerle koldan veya sırttan baksınlar. sadece besin değil, toz, polen gibi çeşitli alerjiler olabilir.

Benim başıma gelmişti böyle şiddetli kaşıntı. Kasindikca kaşıntı artıyordu. Doktor strese bağlı egzama demişti. Aynı durum mu bilmiyorum belki bı fikir olur diye yazdım.gecmis olsun

Ürtiker sadece böbrek sorununda olmaz.
diş çürüğü bile sebep olabilir

Hayır canım yapılmadı
İşte bunu yaptırın. hem kanınızdaki alerji değerine baktırın hem de alerji testi yaptırın. Çapa’da alerji bölümü var. Randevu alıp giderseniz yapıyorlar. Tekirdağ‘da yok yazmışsınız ama göğüs hastalıkları ya da cildiye doktoru muayene edip varsa alerji testi isteyebilir.

kandaki alerji değeri de normal kan değerleri değil. “Total Ige” diye bir değere bakılıyor. Mesela benim 2015’te bu değerim 192 iken 2020’de 45 imiş.

yıllarca alerji tedavisi görmüş biri olarak benim size tavsiye edebileceğim şeyler bunlar. Çok geçmiş olsun.

Ben de benzer bir şey yaşadım geçmişte. Aynen görseldeki gibiydi görüntüsü.Kaşıntı birden başlardı, ben kaşıdıkça kabarır ve birbirini takip eden küçük tepecikler oluşurdu.5,10 dakika sonra düzelirdi. Özellikle sıcak ya da soğuk havayla karşılaştığımda , sinirlendiğimde, stres yaptığımda kaşıntı şiddetlenirdi.Uzunca seneler hayatıma eşlik etti.Sonra ne olduysa birden gitti ben de kurtuldum.

Geçmiş olsun,alerjik gibi duruyor başka bir hekime görünmeniz iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…