- 21 Ocak 2021
- 4.415
- 6.400
- 108
- Konu Sahibi Derya ama dertli
-
İdrar tahlili yapmalısınız. Kaşıdığınız veya sertçe dokunduğunuz yer böyle kabarıyorsa ürtiker olma ihtimali vardır. Özellikle kalça, üst bacak ve üst kolda kaşındığında kabarma varsa.Film çektiler
İsterseniz bir dediğimi deneyin belki iyi gelebilirÇok sğl cnm ne yapıcagımı bilmiyorum doktorlarda bşy bulamıyor
Bence siz bir alerji tahlili yaptırın. hem kandan alerji değerinize baksınlar hem de minik çiziklerle koldan veya sırttan baksınlar. sadece besin değil, toz, polen gibi çeşitli alerjiler olabilir.Tşk edrim değişik bişey yemedim hiç hep aynı şeyler 4 aydır çekiyorum bunu
Aaa öyle mi çok üzüldüm. Özel araştırma hastanesi felan varsa gidin yaşadığınız şehirde böyle olmaz çünkü ciddi bir problem olabilir Allah korusunAyyy canım hergün sirke ile duş alıyorum yok geçmiyor çıldırıcam bütün vucudum kabarıyor kaşınıyor
Defalarca tahlil yaptılar hiç bişeyin yok diyip gönderdilerBence siz bir alerji tahlili yaptırın. hem kandan alerji değerinize baksınlar hem de minik çiziklerle koldan veya sırttan baksınlar. sadece besin değil, toz, polen gibi çeşitli alerjiler olabilir.
Tekirdağda oturuyorum burda yok ama istanbula gidicemAaa öyle mi çok üzüldüm. Özel araştırma hastanesi felan varsa gidin yaşadığınız şehirde böyle olmaz çünkü ciddi bir problem olabilir Allah korusun
Bir bilsem ne olduğunu keşke kimse bşy bulamıyor dünyanın tahlilini yaptılarBenim başıma gelmişti böyle şiddetli kaşıntı. Kasindikca kaşıntı artıyordu. Doktor strese bağlı egzama demişti. Aynı durum mu bilmiyorum belki bı fikir olur diye yazdım.gecmis olsun
İyi edersiniz rabbim yardımcınız olsunTekirdağda oturuyorum burda yok ama istanbula gidicem
Alerji testi yapıldı mı? Kolunuza minik delikler açıp alerji maddesini sürüyorlar. Alerjiniz varsa o sürülen yer kabarıyor. bu uygulama yapıldı mı?Defalarca tahlil yaptılar hiç bişeyin yok diyip gönderdiler
Ürtiker sadece böbrek sorununda olmaz.İdrar tahlili yapmalısınız. Kaşıdığınız veya sertçe dokunduğunuz yer böyle kabarıyorsa ürtiker olma ihtimali vardır. Özellikle kalça, üst bacak ve üst kolda kaşındığında kabarma varsa.
Evet sanırım öyle. Doktor değilim ama benzer durumu kardeşim yaşadı. Böbrek ve karaciğer değerlerine bakılmıştı.Ürtiker sadece böbrek sorununda olmaz.
diş çürüğü bile sebep olabilir
Hayır canım yapılmadıAlerji testi yapıldı mı? Kolunuza minik delikler açıp alerji maddesini sürüyorlar. Alerjiniz varsa o sürülen yer kabarıyor. bu uygulama yapıldı mı?
İşte bunu yaptırın. hem kanınızdaki alerji değerine baktırın hem de alerji testi yaptırın. Çapa’da alerji bölümü var. Randevu alıp giderseniz yapıyorlar. Tekirdağ‘da yok yazmışsınız ama göğüs hastalıkları ya da cildiye doktoru muayene edip varsa alerji testi isteyebilir.Hayır canım yapılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?