Vücuduma ne oluyor

Derya ama dertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
197
115
53
30
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı bulamadım buraya açıyorum çok acil yardıma ihtiyacım var gitmediğim doktor kalmadı testler yapıldı herşey temiz ama ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum vücudum kabarıyor heryerim kaşınıyor başına böyle bişey gelen varmı resimde yüklicem lütfen yardım edin çıldırıcam

Eklentiler

• A7284BA9-D451-480C-8E93-27B8F5351E1B.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 610
Cidden uyuz olma riskiniz çok yüksek geçenlerde bu durumu birinden daha duymuştum doktora gitti ve uyuz dendi

Geçmiş olsun. yediğiniz bir şeye alerji yapıyor olabilir mi vücudunuz? Farklı bi şeyler yiyip içtiniz mi hiç?

Cok geçmiş olsun..mevsim geçişlerinde ben ayak bileklerimden baslayarak kasiniuorum. En yogun bilekelrimde oluyor ama her yerim kasiniyor. Sonra geciyor
O donem doktor tavsiyesi ile alerrrjji ilaci kullanıyorum

Cok gecmıs olsun. Kk da da uyuza yakalanan arkadaslar var yazarlar belki gorurlerse.

Benim özellikle bacaklarımdan ayak bileğime kadar böyle oluyordu.Sonra dermatolojiye gittim.Alerji testi yaptırdım.Ev tozu,halı ,bitkilere ,polene yüksek derece de alerjim olduğu anlaşıldı.

ondan önce bi acil doktoru bazen bağırsak kurtları da vücutta kaşıntı yapabilir demişti ilaç kullanmıştım geçmedi sonra dermatolojide buldum çözümü ..

Özellikle akşamları daha şiddetli oluyordu ,sanırsam alerjik bişey.

bi doktora gözükün çok geçmiş olsun

Tahlil yaptılar hiç bişey çıkmadı
İşte aynısını o da demişti. Hatta onun çevresindeki birkaç kişi de daha olmuş ve bu söylediğim kişiler hep asker. Dikkat edin derim. 2 günde bir çarşafınızı değiştirin ve beyaz sirke sürün vücudunuza. Tanıdığım böyle yaptı ve kaşıntısı azaldı ama 2 güne bir uyguladı

Ayyy canım hergün sirke ile duş alıyorum yok geçmiyor çıldırıcam bütün vucudum kabarıyor kaşınıyor

Ürtikere benziyor. Böbrekleriniz için tahlil yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…