- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 53
- 30
- Konu Sahibi Derya ama dertli
-
Geçmiş olsun. yediğiniz bir şeye alerji yapıyor olabilir mi vücudunuz? Farklı bi şeyler yiyip içtiniz mi hiç?Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı bulamadım buraya açıyorum çok acil yardıma ihtiyacım var gitmediğim doktor kalmadı testler yapıldı herşey temiz ama ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum vücudum kabarıyor heryerim kaşınıyor başına böyle bişey gelen varmı resimde yüklicem lütfen yardım edin çıldırıcam
Geçmiş olsun. yediğiniz bir şeye alerji yapıyor olabilir mi vücudunuz? Farklı bi şeyler yiyip içtiniz mi hiç?
Tşk edrim değişik bişey yemedim hiç hep aynı şeyler 4 aydır çekiyorum bunuGeçmiş olsun. yediğiniz bir şeye alerji yapıyor olabilir mi vücudunuz? Farklı bi şeyler yiyip içtiniz mi hiç?
Çok sğl cnm ama 4 aydır kaşınıyorum çok kötu bşyCok geçmiş olsun..mevsim geçişlerinde ben ayak bileklerimden baslayarak kasiniuorum. En yogun bilekelrimde oluyor ama her yerim kasiniyor. Sonra geciyor
O donem doktor tavsiyesi ile alerrrjji ilaci kullanıyorum
Tahlil yaptılar ama bişey çıkmadı uyuz olsa eşimede bulaşırdı çok şükür 4 aydır onda bişey yokCok gecmıs olsun. Kk da da uyuza yakalanan arkadaslar var yazarlar belki gorurlerse.
Tahlil yaptılar hiç bişey çıkmadıCidden uyuz olma riskiniz çok yüksek geçenlerde bu durumu birinden daha duymuştum doktora gitti ve uyuz dendi
Tşk edrim ne olduğunu bulamıyorlar 4 aydırUyuz salgını var diyorlar. Çok geçmiş olsun.
İşte aynısını o da demişti. Hatta onun çevresindeki birkaç kişi de daha olmuş ve bu söylediğim kişiler hep asker. Dikkat edin derim. 2 günde bir çarşafınızı değiştirin ve beyaz sirke sürün vücudunuza. Tanıdığım böyle yaptı ve kaşıntısı azaldı ama 2 güne bir uyguladıTahlil yaptılar hiç bişey çıkmadı
Tahlil yaptılar hiç bişey çıkmadı
Ayyy canım hergün sirke ile duş alıyorum yok geçmiyor çıldırıcam bütün vucudum kabarıyor kaşınıyorİşte aynısını o da demişti. Hatta onun çevresindeki birkaç kişi de daha olmuş ve bu söylediğim kişiler hep asker. Dikkat edin derim. 2 günde bir çarşafınızı değiştirin ve beyaz sirke sürün vücudunuza. Tanıdığım böyle yaptı ve kaşıntısı azaldı ama 2 güne bir uyguladı
Ürtikere benziyor. Böbrekleriniz için tahlil yaptınız mı?Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı bulamadım buraya açıyorum çok acil yardıma ihtiyacım var gitmediğim doktor kalmadı testler yapıldı herşey temiz ama ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum vücudum kabarıyor heryerim kaşınıyor başına böyle bişey gelen varmı resimde yüklicem lütfen yardım edin çıldırıcam
Çok sğl cnm ne yapıcagımı bilmiyorum doktorlarda bşy bulamıyorÇok geçmiş olsun. Çaresine bir an önce bakın derim
Ürtikere benziyor. Böbrekleriniz için tahlil yaptınız m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?