Voit Titreşimli Zayıflama Cihazı / Power Plate etkili

:)
eeeee sonuç ?

bende power plate e 15 seansa 400 tl bayıldım yarın 3. seansım olacak ,
15 dak sonrasında kendimi çok iyi hissediyorum , üstüne bide yürüyüş yapıyorum, tabiki abur cuburu hayatımdan çıkardım, sigarayı bıraktığım gibi :))))

bütün taşlar yerinde yani , hadi bakalım rast gele :)))))

yazarım buraya ama biraz zaman lazım :p

Ben de anlamadım gitti şu işi yakında Power Plate seanslarına başlıyorum kimi mükemmel yazmış kimi para tuzağı demiş :) Bana kilo aldırdı diyenlere inanmıyorum tabii , o kilolar başka bişeyden gelmiştir.Zaten bunun kilo verme cihazı değil sıkılaşma incelme ve selülit giderici bir cihaz olduğunu Bursa da Tuna caddesinde bilgi almak için gittiğim yer üstüne basa basa söyledi. Arkadaşım aynı yerde ultrasound incelme ve power plate le göbekten 13 cm inceldi. ben sadece power plate yapacağım.bütün yorumları unutup kendim deneyeceğim.Hadi bakalım hayırlısı :)

ben power plate denemedim. ama 800 tl lik crazy fit'i denedim ama büyük bir istekle gittiğim mağazadan hüsranla ayrıldım.mafoldumben: çünkü sizi titretmiyor ayaklarınızın altındaki platform sağa sola sallanıp büyük bir hızla sizi sarsıyor. yani titremedim sarsıldım kimseye tavsiye etmem....yasakkelime

tavsiye edeceğiniz memmun kaldığınız bir ürün yok mu şimdi kızlar

selam kizlar bende power plata almak istiyorum sizce nasil bir alet kullananlarrin fikrini bekliyorum bu gün baktim bayildim valla öyle titretiyorki her yerim elektiro sok yemis gibi oldu esime dedim almayalim önce arastirayim internetten iyimi kötümü aliyim dedim hadi kullananlarin önerisini bekliyorum

ben de haftada 3 gün gdyrum 20seans aldım yarın 11.seansım olacak.Bunun yanında kavıtasyon,lipoda alıyrum ama power plte kasları cddı çalştryor.Sadece ondan memnunum ve snuç alıyrum.
Sporda 3x20(60)mekık yapan ben power pltede maalesf kı 20tanede yanıyrum.Hareketlerı amaca ynelık secer ve yaparsanız faydalı.Kan akışını hızlandrmasını da geçmeyeyım.Ancak sağlık konusunda bazı kişilerin yapması sakıncalı olabiliyormuş.
Şimdiden kolay gelsın

uzun sürelı kullanımlarda bır fıkrım yok ancak şunu atlamışım,kilo vermekten zyade öncelikle kas kutlesine ynelık bır çalışma bu.Kas dokusu desteklendıkçe yağlı kısımlar erımek zrunda kalıyor.Şişiyrum dyen kişilerın kas dokusunda meydana gelen değişiklikten dolayı böyle hssetmelerı çok normal.Kısacası az zamanda çabuk kılo vermek isteyenler için anlamlı olamayablır.Ben kas yapmaya çalıştığm için (selulıt srunum da yok değil :KK66:)) benım için iyi snuç vermekte.

Kızlar çok araştırdım bu konuyu ve sonunda total vibesta karar kıldım, sizin bahsettiğiniz şekilde tablası sallanan bir ürün değil tam tersi sabit ve ciddi manada powerplate'e çok benziyor çalışma prensibi olarak.4 gündür kullanıyorum ve işe yaradığını fark ettim, kardeşim toplam 800 gr zayıfladı ama tabii hem diet yapıyor hemde öyle 10 dakika falan değil bütün egzersizleri 2 dakikadan toplam 40 dakika kadar çalışıyor...bana gelince zaten eski bir sporcuyum, hala var olan kasların kremasını yiyorum ama bende gözle görülür biçimde değişimi hissettim.İlk olarak göğüs ile koltuklatının birleştiği yerdeki gevşekliğin yok olduğunu görüyorsunuz sonra sırt kasları ve bacaklar...Bu alet gerçektende gizli kalmış tüm kasları çalıştırıyormuş zira bu güne kadar gün yüzü görmemiş tüm bölgelerim inim inim inlemekle meşguller...Elinde herhangi bir titreşim aleti olan varsa direkt nakite çevirip total vibes veya tablası sallanmayan başka bir benzer ürün alsın...ben çok çok memnun kaldım her yerede yazıyorum zaten...

Alsam mı alsam mı bilemedim :KK50: başka kullanan kim var ?

voit vb2 750 tl mi total vibes mi karar veremedim. 1 aydır araştırıyorum. 20 çeşit marka var, fakat Türkiye de ulaşabileceğimiz fazla ürün yok. Hepsinin çalışma prensiplerini video dan izledim. Power plate yaptım 15 seans 15 er dk et kırması oluyor, ama süper etkili. Hele ki vakti olmayan biri iseniz. 3 ay spor salonuna gittim 6 gün 2 şer saat- günde . Sadece yorgunluk, ki oradaki eğitmen program hazırlamıştı. Şimdi netten baktım power plate le aynı olan fakat markası vibratech olan bir cihaz buldum 1600 tl sıfır. ya onu alıcam ya da voit vb 2 750 tlhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif. Ama bir arkadasımız total vibes harika dedi, onu bulursam ondan alayım diyorum, nereden aldığını yazarsa sevinirim.
:44::44:

özel Mesaj atamıyorum.

Not:Site üyeliğimizi kardeşimle kullanıyorduk, şimdi o kendi kullandığı için kendime yeniden kayıt oldum :2:

voit vb2 750 tl mi total vibes mi karar veremedim. 1 aydır araştırıyorum. 20 çeşit marka var, fakat Türkiye de ulaşabileceğimiz fazla ürün yok. Hepsinin çalışma prensiplerini video dan izledim. Power plate yaptım 15 seans 15 er dk et kırması oluyor, ama süper etkili. Hele ki vakti olmayan biri iseniz. 3 ay spor salonuna gittim 6 gün 2 şer saat- günde . Sadece yorgunluk, ki oradaki eğitmen program hazırlamıştı. Şimdi netten baktım power plate le aynı olan fakat markası vibratech olan bir cihaz buldum 1600 tl sıfır. ya onu alıcam ya da voit vb 2 750 tlhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif. Ama bir arkadasımız total vibes harika dedi, onu bulursam ondan alayım diyorum, nereden aldığını yazarsa sevinirim.
:44::44:

özel Mesaj atamıyorum.

Not:Site üyeliğimizi kardeşimle kullanıyorduk, şimdi o kendi kullandığı için kendime yeniden kayıt oldum :2:

Ben total vibes kullandım, hala da evde mevcut ara ara kullanıyorum tavsiye ederim. Ben sahibinden sitesinden almıştım yıllar önce ama hala var mı bilemiyorum canım...

Bir sene kadar önce kadınlar kulübü sayfalarından okuyarak Voit BM-150 aldım. Şu anda bu aleti Lesli veya benzeri bir egzersiz yaptığımda terimi soğutmak ve rahatlamak için 20 dakika kullanıyorum. para vermeseydim hiç kullanmazdım. şimdiki aklım olsa o parayı power pilate seanslarına katılmak için kullanırdım.

bu aletlerden alan arkadaşlar aradan bayağı zaman geçmiş memnun musunuz tavsiye edermisiniz.
?

X