Voit Titreşimli Zayıflama Cihazı / Power Plate etkili

merhaba neyracığım.. runmill e başladığından beridir,kilonda ve bedeninde herhangi bir değişiklik oldu mu.. aldığına memnun musun.?.. seni takip ediyorum canım ama ilk heyecanın yok gibi, sanki istediğin gibi değil. ben de yürüyüş bantı ile runmill arasında kararsız kaldım canım. fikirlerini paylaşırsan çok sevinirim. bir an önce kilolarımdan kurtulmam lazım benim de, sadece diyetle olacak gibi değil.

canım ben evdeki problem nedenıyle dıyebılırım kı 10 gune yakındır hıc yataktan cıkmadan
oyle depresyonda yasıyorum,ayıptır soylemesı nerdeyse wc ye gıdecek halım yok
cok cok uzgunum ve streslıyım, ne runmıll gelıyor aklıma ne baska bırsey...

uzun suredır cıkmadım makınaya..
ancak 1 kg vermısım bugun tartıldım
makınadan mı neden bılmıyorum 10 gundur yatıyorum
hareket etmedım yanı..
bu kg yu en son 2.5 yıl once gormustum tartıda
ama cıhazdan mı uzuntuden mı bılemıyorum
sımdı cıhaz ne yapıyor bılemıyorum
ama bacaklarım kıpkırmızı oluyor ve kasıntı baslıyor
ayrıca kan dolasımını hıper arttırdıgına emınım selulıt vs ıcın...
ancak yag yakımı konusunda, tıtresımlı bantlar vs dıkey mı tıtrıyor kı
arkadasların gobegı kalcası erıyor?
tabı p plate gıbı olamaz, ancak tıtresımın zannımca yağlara bır etkısı var
yoksa o zayıflama kemerlerı vs etkı etmez
ama su an kullanmıyorum
sıteye de gırmıyorum pek
canım asırı sıkkın esımle yasadıgım problem nedenıyle
o yuzden tam duzen yok bende
yavrukurt gelseydı keske o ne yaptı acaba

Merhaba arkadaşlar
Ben foruma yeni üye oldum.İnternette voit titreşim aletlerini araştırırken yorumlarınızı okudum.Bencede kullananların yorumları çok önemli karar vermemde. Ben kilo vermekten çok spor yapmaya vaktim olmadığı için sıkılaşmak için istiyorum.Bende voit yetkilisiyle görüştüğümde voit bm 1510 çift taraftan titreşim yapıyormuş voit 150 ise power plate gibi tek noktadan titreşim yapıyormuş ama gücü düşük tabi dedi.Runmill yetkilisi ise bizim makinanın gücü diğerlerine göre en güçlüsü dedi.(p.plate hariç)Daha karar veremedim.Lanaformda iyi olabilir.Oda medikal ürünler yapan bir belçika firması.bence oda iyi olabilir. Neyse bu aletleri kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar
Ben foruma yeni üye oldum.İnternette voit titreşim aletlerini araştırırken yorumlarınızı okudum.Bencede kullananların yorumları çok önemli karar vermemde. Ben kilo vermekten çok spor yapmaya vaktim olmadığı için sıkılaşmak için istiyorum.Bende voit yetkilisiyle görüştüğümde voit bm 1510 çift taraftan titreşim yapıyormuş voit 150 ise power plate gibi tek noktadan titreşim yapıyormuş ama gücü düşük tabi dedi.Runmill yetkilisi ise bizim makinanın gücü diğerlerine göre en güçlüsü dedi.(p.plate hariç)Daha karar veremedim.Lanaformda iyi olabilir.Oda medikal ürünler yapan bir belçika firması.bence oda iyi olabilir. Neyse bu aletleri kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

arkadasım alacaksan ucuz bısey al benımle beraber urun alanlar kullanmaya devam ettı cok ıyı sonuc alamadılar
ben tıtresımlı cıhazın ustune bır de kosu bandı aldım,yaptın mı dersen yok,kullanmıyorum ıkısını de,ailevı problemler yuzunden kendımden gecmıs durumdayım
fakat bu arada 2.5 kg daha verdım sanırım 8 kg daha versem cok asırı zayıf olabılecegım

ılk alan benım galıba ,bır suredır foruma gelmıyordum benle alan arkadaslarım cok ıse yaramadıgını dusunuyor onlar duzenlı kullandı,
ben duzenlı kullanmadım ne kosu bandını ne oburunu kullanmıyorum

bıraz kendımı ıyı hıssedınce kosu bandıyla devam edecegım,
spor yapmasam bıle hergun carnıtıne 1250 mg ve 650 mg alpha lipoic acid aldım acaba ondan mı bılmıyorum
gecen bır magazaya gıttım,bır bluz gıydım ayna yoktu kabınde,mecburen korıdordakı aynaya cıkıp bakmam gerektı

fakat erkekler eslerını orda bekledıklsimdi elin erkeklerı de benı bu halımle gorucek dıye ıcın sıkılarak cıktım
deve gıbı gorunucem korkusuyla
,kabınden korıdora cıktım :1shok:anaa ben baya zayıflamısım bole karnım uzamıs yanı sıstıkce bodur gorunuyoruz ya
ınce kadınların govdesı daha uzun gorunur ya oyle olmusum
benım karın yanlardan erımıs yanı bole eskıden karsıdan bakınca 50 cm gorunuyorsa yarı capı sımdı 38 cm olmus:1shok:

aynada gordugum kadına ınanamadım, zayıflamısım cok cok ılgınc
ee ben cıhazları kullanmadım,ama sureklı yaptıgım sey evet carnıtıne ce ala yı hep ıctım
ve kesınlıkle ona baglıyorum
lutfen alacaksanız pahalı olanı almayın

arkadaşlar voit crazy bm-1510 aldım çarşamba günü kuruldu..1.200 ytl..eskisinin bir üst modeli..valla neyranın dediği gibi çok sallıyor..oynar bir platform üzerinde..yan yan sallıyor ve ister istemez kasların çalışıyor..arkadaşım dikey bir şekilde yağlarımın sallandığını söyledi ben cihazı kullanırken..

bu cihazlarla ilgili son öğrendiklerim kafamı karıştırmıştı bu arada..çünkü vibrogym ve powerplateciler kendi cihazlarının dikey titreşim özelliği olduğunu söylüyorlar ama ilginç olan voitciler de aynı iddiada..ben de sorgulamaktan vazgeçtim..sonuçta 6.5 milyar powerplate' e veremicem..bari bunu alayım dedim..bu kadar pahalıysa faydası olur diye düşündüm..gelişmeleri aktarırım size..şimdilik çok yorgunum ve kaslarım tutulmuş birşekilde dolaşıyorum bikaç gündür..sanırım faydası var..

ama merak ettiğim bişey var..power plate kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..bu yan yan hareket eden bir platform var demiştim ya voitte, powerplatede de öylemi?yoksa sabit bir zeminde sadece derinden derine titreşimmi hissediliyor?ayrıca kasların kasıldığı hissedilebiliyormu?

hayır power plate ile diğer 1 milyarlık cihazlar asla aynı değil
power plate i bir salonda ücretsız denemenızı onerırım
muthıs bır alettır,
platformu asla hareket etmez
boyle dıpten derınden gelen bır akım hıssedersınız bu bızım aldıklarımız
gıbı dandık saga sola sallamaz
hatta ustunde durmanız ıcın sızı bırının tutması bıle gerekebılır
tıtresımlerı cok ıncedır, bu ucuz olanlar barız saga sola sallar

ama ucuzların 350 ytl olanlarıyla 1200 olanları arasında fark yok

bu yorumlardan sonra bende voit 150 almaya karar verdim.Lanaform da aynı gibi ama fiyat farkı var baya.Voit 150 kullanan arkadaşlar bu makinanın titreşim hızı ne acaba.30-40-50-hz diye saniyede yaptığı titreşim sayısı varmış.Bilgi verirseniz sevinirim.Çünkü görme şansım yok .

sevgili neyra
Lanaformu gördünüzmü neden tavsiye etmiyorsunuz sıkılaştırmıyormu? Power plate çok güzelmiş ama onuda herkes evine alamaz herhalde.Bende koşu bantıda var ama koşmaya vaktim yok bu aletler en azından 10 dk. mızı alacak. Yaparım herhalde.Bende de her alet var masaj kemeri+mekik aleti+koşu bantı+o tv lerde gördüğüm uyduruk karın aletleri hepsi var.Bunun beni cezbeden tarafı 10 dk da kasları çalıştırması.

sevgili neyra
Lanaformu gördünüzmü neden tavsiye etmiyorsunuz sıkılaştırmıyormu? Power plate çok güzelmiş ama onuda herkes evine alamaz herhalde.Bende koşu bantıda var ama koşmaya vaktim yok bu aletler en azından 10 dk. mızı alacak. Yaparım herhalde.Bende de her alet var masaj kemeri+mekik aleti+koşu bantı+o tv lerde gördüğüm uyduruk karın aletleri hepsi var.Bunun beni cezbeden tarafı 10 dk da kasları çalıştırması.

evet lanaformu da gordum,bu tarz cıhazların hepsını gordum bılıyorum yanı
benım anladıgım bırtek, power plate yag yakar
bu bendekı runmıl fılan obur voıtler bence yag yakmaz
kasları da calıstırmaz,fasa fıso :enbuyukkk:
bı agrı ve ısınma yapıyor bacaklarla kasıntı fılan oluyor ama
o neden anlamadım
fakat bu yag yaktıgını gostermez bence
benım arkadaslarım kullandı aylarca hanı ne oldu?
ıllam da alıcaz dersnız barı ucuz bısı alın da cok canınız yanmasın

yaw kızlar,bıze ne oluyor kı
ben emınım bırcogunuzda kosu bandı var
lutfen 10 dk yuruyelım kosu bandında
o bıle faydalı ya yemın ederım
ılla kosmamız gerekmıyor ben 4.6 da yuruyorum onunla bıle
15 dk da kan ter ıcınde kalıyorum
yok 1 saatmıs bılmem neymıs
hele bı 15 dk yapalım da gerısı allah kerım
kosu bantlarını evde tosun dıye buyutmeye mı aldınız?
ne almıssanız,kemer-kosu bandı ıvız zıvır tez elden kullanın
o kemerler azcık ıse yarıyor sankı ben almadım ama edındıgım ızlenım o..

yaw almayın reca ederım su tıtrek aletlerı
ama kosu bandı ıyıdır kızlar sıze yazdıgım o ucuz kosu bandı yemınle hıc dandık degıl

cok da guzel calısıyor cok begendım ben
kısın evde bısey yapamıyoruz 10 dk yapınca bıle ınsan ferahlıyor
hareket ettım dıye..

lafın kısası, platformu saga sola gıdenler ıse yaramaz!
su da olabılır mesela vaktınız yoksa 450 kaymeyı gozden cıkarabılırsenız
15 seeans power plate ın 2 beden kadar ıncelttıgını sıkılastırdıgını duydum
ee onumuz yaz, 350 ye ıkna edebılırsenız spor salonunu sukper olur
400 bıle ıyı bence
sundan ıyı havalar ısındı bı yaz rahat edebılırsınız gıbıme gelıyor 2 beden ufalmakla
yanı parayı bunu dusunerek gozden cıkarabılırız
sımdı su an bana bı haller oldu, bayagı ıncelme var o haplara baglıyorum
ama ben uzun suredır aylardır ıcıyıorum bunları
ve eh ıste popomu ortmeye gerek kalmadan dısarı cıkabılıyorum kısa bluz gıyıp
(kısa dedıgım belımın asagısına kadar)
artık tunık gıymıyorum cunku gerek yok
fakat yıne de daha ınce olmalıyım
bı 5 kg daha versem cok mutlu olucam, yanı acılıyetınız varsa bıkını mayo gıyıyorsanız
herkesın gozunun ustunuzde oldugu bır ıs yerınde calısıyorsanız
vucudunuz sıze ezıyet verıyorsa bı power ı salonda deneyın aklınıza yatarsa
15 seans devam edın derım
kullananlarım yorumlarını okudum cunku ınceltıyormus
bu rınmılı bosuna aldık :1no2::a015:peh!

arkadaslar ben bugün vibromass masaj aleti denen cihazı sipariş verdim hani mavi renkli 5 tane farklı kemeri olan varya o işte.resim nasıl ekleniyor bilmedigim için resmini koyamadım.120 ytl bölü 12 taksite 3 gün içinde elinde olur dediler ama o bir haftaya bulur eminim.cok arastırdım valla en uygun fiyatlıların içinde en zahmetsiz ve işe yarar görünen buydu.acilen bölgesel kilolarımdan yaglardan selülitlerimden kurtulmam lazım.yararı olur insallah gelişmeleri yazarım sizlere.

vallahi ne bileyim ise yaramıyor dedı arkadaslarım
su an kosu bandımda var tıtrege cıkmak ıstemıyorum bıle
cıkarsam kosu bandıma cıkarım 15 dk yurudum
kosu bandı gıbısı yok
benım kulandıgım seyler ılac degıl
carnıtıne bebek mamalarına bıle katılan bır destek
alpha lıpoıc acıdın antıoksıdan oldugunu bılıyorum
ama bence metabolızmaya etkısı var cunku cok hareketsızım
yıne de ıncelmısım cok cok ılgınc bu
yesıl cay da ıcıyorum, bır de sunu bıraktım artık
cok ac kalmadan,bazı yaglı tohumlardan bır mıktar tuketerek yasıyorum
mesela sabah ekmek yıyorum bazen 2 dılım bıle oluyor
hatta 1 tatlı kasıgı bal,yada harnup pekmezı de yıyorum
sekersız cay, peynır zeytın,salatalık domates..
ogleye kadar 1 bardak sut,bı meyve, ne bılım bıkac badem fındık fılan
(hepsı bırden degıl ha! 2 secenegı yıyın)

oglen de yogurt mutlaka,salata yapamazsam 2-3 domates
yada 2-3 salatalık ve yemek neyse onu yıyorum ekmek de 2-3 ısırık
yada 2 kasık pılav

yıne arada elma fılan yıyorum, aksam da ekmek yemeden yogurtlu
salatalı bı yemek yıyorum

bır kıtap okudum,orda dıyor kı ogune cıg sebzeyle baslayın
mesela sımdı bazılarınız oha kızım 3 domates yenır mı dıyordur
ama yıyorum,mesela kahvaltıda 2 domates 2 salatalık yıyorum
sonra ustune cok bısı yıycek yer kalmıyor mıde dolmus oluyor
bu 4 sebzenın kalorısı 40 mı edıyor nejeyyar
ve pısmıs seylerı yemeden once cıg sebze meyve yemek gerekıyormus kı
bunlardakı enzım mıdeye once ulassın sonra yıyceklerımızı vucuda yararlı hale getırebılsın enzımsız hıcbısı olmuyormus
enzımde cıg sebze meyvede var
salatalık bulamazsan 1 elma ye bısı ye ıste maydanoz ye
bıber ye hırt kırt :eek:

bır de kahvaltıda 1 ekmegı soyle bır zeytınyagına batırıyorum
ulen neyra sen ıyıcene kafayı sıyırdın dıyorsunuz demısırnaşık şey
yok yememız lazım, zeytınyagında omega 9 varmıs bu baska yaglarda
balık yagında bıle yok bu 9
3 var 6 var ama 9 bı bunda varmıs
gunde en az 2 yemek kasıgı cıg zeytınyagı almamıs lazımmıs
cılt ıcın...bu sekıl beslenırsek cılt kısırıklıkları ınanılmaz az oluyormus
bunlar deney sonucları kafadan yazmıyorum kızlar

sonracıma, gunde en az 9 porsıyon cıg sebze,+ 4 tane meyve yıyıcez
yemekten once 2 domates salatalık yutsak
aralarda 1 er meyve tamamdır
sımdı bazı besınlerın kalorısı dırek depolanıyormus
mesela bazı yaglar dırek depolanıyor doymus yaglar mesela...
ama bazı yaglar var kı sıvı hındıstancevızı yagı -bu lıtrelık
yemeklerde kullanılıyor ve tadı kokusu yok marıfetı ne dersenız depolanmayan yag oluyor kendılerı

bu yagı yedıgınız zaman, dırek gunluk metabolızmada kullanılıp erıtılıyor
meyve sebzenın kalorısı de oyle,
sımdı sunda seker var dıyıp meyveyı kesmemek lazımmıs
cunku bunlar anında harcanan kalorılermıs meyvenınkıler

ondan soracıma,hergun cıg badem yıyorum
tuzsuz ve kavrulmamıs olacak ama...
oyle yanı bıseyler ogrendım beslenmeyle ılgılı
carnıtıne de bır destektır enerjının hucre tarafından kulanılmasını destekler
alpha lipoic acid ise zannımca sekerın hucre metabolızmasına gırısıyle ılgılı
bır etkıde bulunuyor cunku dıabet hastaları ıcın onemlı bır destek oldugunu bılıyorum
valla o tıtrekler heç bi ise yaramaz
bende yag kalca basende toplanmıyor o yuzden vıbromassı bılemıycem

arkadaşlar hafta da 3 gün spora gidiyorum spor salonumuzda voitin titreşim aletleri var. elbette faydası var yok denilemez.yağ hücrelerinin parçalanmasına çok yardımcı oluyor.zaten parçalanan hücrelerin olduğu yerler yanıyor acıma ve kaşınma yapıyor.hocama titreşim kemerlerini sorduğum da aynı işlevi yaptığını söyledi.kemerler bölgesel olarak olduğu için bunun gibi çalışmıyor tabi ki. yalnız sadece titremeyle zayıflanılacağını zannetmiyorum. koşu bandında pozisyonu zirveye getirip (9 derece yeterlidir) hızı da 6-7 km arasında tutup 10 dk koşmak aşağı yukarı 150kal yakılmasını sağlıyor.bunu günde 3 kere yaparak yanında da diyetle kombine şeklinde gidilirse etkili olacağını düşünüyorum.

mrb arkadaslar bende epeydir takip ediyorum sizi.voit 1510 aldım. allahtan tanıdık bi yerden aldım.çünkü iade ediyorum. bu tarz aletlerin hepsi hikaye:1no2: malesef. fizik tedavi uzmanına danıştım.
-titreşim kesinlikle tek yönlü ve dikey olmalıymış
yani power plate gibi

voit vebenzerleri sadece yağları sallıyo ve bele son derece baskı yapıyo
siz biraz ham vücutsanız kas zannediyosunuz ama sadece salınım var okadar

uzun süredir yüzdüğüm içim bende son hızıyla çalışmama rağmen hiç bi acı kaşınma yanma felan olmadı.
ama p.plate üzerinde 15 dak sonra hocaya bitsin artık diye ciyak ciyak bağırdım
tek seans gittim ama farkı acayip beli

yani size tavsiyem,ya para biriktirip bornerde en ucuz p.plate ev tipi5.500 milyara onu alın
yada diğerlerine verceğiniz parayı catır catır yiyin hiiiiiiç biişe yaramıyo üzgünüm

arkadaslar bende bi haftadır diyetisyenimin tavsiyesiyle maxuvibe titresim aletini kullanmaya basladım.acayip bi şey her yeriniz titriyo ve resmen kaslarınızı hissediyorsunuz.inşallah işe yarar!!

mrb ben foruma yenı katıldım yazdıklarınız okudum benımde kılo problemım var ben tıtresımlı kemer almayı dusunuyordum onerırmısınız kac gundur bunu arastırıyorum para mı bosa harcamak da ıstemıyorum nolur cvp yazın beklıyorum sımdıden tesekkurler

Yaprak selam ben evvelki yıl aldım.vibro shape adı...kullanınca cok memnun kaldım şu an üşseniyorum.100tl civarıdır sanırım şu an hiçbir şey değil..düzenli yaparım diyorsan al..tabi ki yemene içmene de dikkat et ben basen ve karnımdan sonuç aldım..her şei geç masaj yapar rahatlatır..bence iyi bir icat..ama kalbine dikkat et canım sorun oksa al kalbinde.:hooray:

boşuna valla babamın parasına yazk oldu sus gibi duruyo zatn :KK70: almasn kmse

kızlar yazdıklarınızı okudum yazmıştım daha önce voitten var bende 30 kilo vermiş biryim ama yüryüzş paltes yapyrum üstünde bu caihaza 10 dakika
şıbanv pozisayonında bie biniyrum
ço düzgün faormdayım
kilomdan az duyrum56 yım 52 diyolar 36 beden etek pantolon giyrum sprun üstüne o alete binmek ii nasıl bineceğini bilmekte önemli düz durş değil sadece menunum ben tek birşeyle sonuç beklemeyin bi bütün herşeydiyetiyle sporyla aletiyle

selam kızlar ben de power plate e gidiyorum ama hiç bi faydasını görmedim hatta kilo aldım ama ne zaman diyet yapmaya başladım ve 1 saat yürüyüş o zaman 2 haftada 3 kilo verdim. Diyet dediğim de sadece ekmek, pilav, makarna vb şeyleri yemiyorum. Ama karnımı tıka basa doyuruyorumcokacimcoook inanın karnınız doyuyor iştahlı arkadaşlarkaydirigubbakcemile3 power plate ve benzeri aletlere paranızı dökmeyin arkadaşlar ekonominize yazık. ayrıca tamam bu aletin üstüne çıkınca titreyen yer acıyo ve kaşınıyo ama bunu yağlarımız parçalanıyo diye yorumlamak çok komik bence kusura bakmayınnaniknanik sonuçta oralar bıngıl bıngıl titriyo. Geçen gün minibüse binince farkettim onun motoru da acayip güzel titretiyo o zaman onlara binince de zayıflamamız gerekirdi:roflol: neyse sakın yanlış anlamayın tenkit etmek için sölemiyorum ben bu para tuzağına düştüm siz düşmeyina.s. bu arada diyet yapıyosanız akşam yemeklerine saldırasınız geliyosa yemekten 5-10 dk önce 2 yemek kaşığı taze çekilmiş keten tohumu ve 1-2 bardak su çok işinize yarar en kısa zamanda fazla kilolarımıza veda etmemiz dileğiyle:içelim: Allah azim versin:lepi:

Son düzenleme:
ben 3 yıldır kullanıyorum titreşimli zayıflama aletini : yağ yakmıyor, zayıflatmıyor ama selülite çook iyi geliyor

X