viyanada fuar ve etkinlikler

elif777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
14
0
viyanada veya viyanaya yakın oturanlar için tavsiye edebileceğiniz gezi ve eğlence merkezlerini bu başlık altında yazmak istermisiniz.

çocuklu aileler,içindeki çocuk henüz büyümemiş olanlar sadece 3 gün sürecek olan oyun fuarına katılmak istermisiniz.ailenizle birlikte farklı ve güzel bir gün geçirmek için bu bir fırsat ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki sayfaya tıklayarak öğrenebilirsiniz
Spielefest

Burasi güzel bir baslik olmus, etkinlikler icin :)
Aktif yazarsaniz cok seviniriz haberdar olacagimiz icin :)
Tarkan'in konseride vardi Sezen Aksu'dan sonra cok güzeldi
Orada tepede birini gördüyseniz bendim, esimin basinin üstüne cikmistim Resimlerde cekmislerde Cingene' de

ilginize teşekkürler,bu bölümü aktif tutmak için herkesin öneri görüş ve fikirlerine ihtiyacım var.viyanada özellikle ailece gidilecek yerler cocukların hosuna gidecek aktiviteler bulmak benim için önemli.

biraz geç oldu ama yılbasında gittiğim ve memnun kaldığım iki yerden bahsedebilirim
subat ayına kadar gösterileri devam edecek olan bir sirk 22.viyana gewerbepark alanında..... cok iddialı vegösterişli bir sirk oldugunu söyleyemem ancak cocukların hosuna giden bir ortam.... hayvanları yakındaan görüp gösterilerini izleyebilirler. iki uyarım olacak.çadırın içi soguk sıkı giyinin..... ve girişin ücretli ve yiyeceklerin pahalı oldugunu dikkate alın

ikinci yer ise yine cocuklar icin; kapalı oyun alanı cocukların icerde deli gibi cosup oynadıkları enerjilerini bosalttıkları ve eve dönmek istemedikleri bir yer...sizde cafe kısmında oturup birseyler içerken bir yandanda cocugunuzun oyununu takip edebilirsiniz.viyananın bircok yerinde degişik isimlerde bu oyun alanları mevcut... giriş paralı adres ve ücret bilgisi için web adresleri asagıda

FAMILY FUN - Wien's Coolster INDOORSPIELPLATZ
BOGI PARK - Willkommen
lunapark.at
sunny auf cusoon - Dein Freizeitportal - see you soon

memnun kalmanız dileğiyle
yeni yerler ve etkinliklerde haberlesmeyi unutmayalım

Elif tesekkürler önerilerin icin, özelliklekis mevsimi cocuklar evde bunaliyorlar yani haftasonu cocuklara degisiklik yasatilabilir :)

Ausbildung, Studium yahut egitim alaninda birseyler yapmak isteyenler icin bir Fuar okudum ve bildirmek istiyorum :

5. bis 8. März 2009, 9-18 Uhr, Eintritt frei!
Stadthalle'de .

merhaba
yeni bir önerim var.
sanatcı ruhlumusunuz?belkide daha önce hiç boya ve fırça elinizze almadınız
farketmez.kendi seramik eşyanızı kendinizn boyayacagı cok zevk alacagınız bir yer var viyanada..
bir çeşit hobi atölyesi gibi diyebilirim.içerden istediğiniz seramigi secin ve boyamaya baslayın.tabak bardak vazo ne isterseniz vaktin nasıl gectigini anlamıyor insan.stres ve sıkıntı dagıtmaya birebir.
kesenize uygun cesit bulmanız mumkun.
viyanada uc yerde dukkanı var.
ayrıntılı bilgi internet adresinde

MadeByYou : Intro

Kizlar kesinlikle Rathaus önündeki buz pistinde kaymaya gidin derim, cok eglenceli oluyor bende ilk kez gecen yil gitmistim, bu yilda insallah gitmek istiyorum :)
Gerci düsünce feci aciyor ama düsmedende ögrenilmez

Merhaba, ben yeni üye oldum. Özellikle bu bölüm cok ilgimi cekti. Hos, uzun zamandir kimse ugramamis buraya ama :) tekrar can verirsek cok sevinirim. Bence harika bir fikir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…