viyana teknik üniversitesi

MELDA kardeşim. ben bu sene kıbrıstan özel bi üniversiteye 4 yıllık burslu olarak yerleştim. ama gitmiyorum . 1 eylül e kadar başvuru şansım var mı ne dersin ? hem 1 sene daha beklememiş olurum . ? yardımcı olur musun ?

merhaba,ben lise son sınıf öğrencisiyim.viyana teknik üniversitesinde mimarlık okumak istiyorum.anladığıma göre burada herhangi bir üniversitede mimarlık bölümünü kazanıp kaydımı yaptırdıktan sonra viyana teknik üniv. başvuru yapabiliyorum.ancak bazı sitelerde öss sonucuzu beklemeden başvuru yapın yazıyo.en erken lise diplomamı aldığımda mı başvuru yapabileceğim?birde ben zaten avrupa vatandaşıyım vize sorunum olmayacak yani onun içinde beklemiycem ona göre bi zamn söylerseniz çok sevinirim:)
bir sorum daha olucak eğer burda bir mimarlık bölümünü kazanırsam yine de viyanayı tercih etmelimiyim,hiç almancam yok bu arada:)ingilizcemde iyi değil yani burda bir özel üniversiteye gittiğimde de derslerim ingilizce olucak dil zorluğu olarak değişen ne olur?

yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar, konunuzu daha yeni okuyorum. Lise son sınıf öğrencisiyim. İç Mimarlık bölümü istiyordum ancak Avusturya'da bu bölüm yok. Ben de Viyana Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık bölümünü okumaya karar verdim ancak ilk yorumda yazılanlar benim de gözümü korkutuyor. Oraya gidenler bilgi verebilirler mi lütfen???
* Almanca öğrenmek zor mudur?
* Mimarlık bölümü zor mudur?

Avusturya'ya giden arkadaşlarım henüz hazırlık sınıfındalar, Avusturya'dan ülke ve şartlar açısından acayip memnunlar ama daha bölüme geçmedikleri için bilgi alamıyorum. Zor olduğunu onlar da söylüyorlar

Merhaba:

Arkadaşlar Viyana da Üniversite okuyanlar bizimle irtibata geçip bilgi verebilir mi lütfen?

Allah'a emanet olun.

X