Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veet ten daha güzel diyebilirim.güzel alıyor.fiyatı çok iyi.içinden de çok çıkıyor.ama yine de ağdanın yerini tutmuyor bence ağda bantı.
kizlar vivet sir agda bandi kullanan var mi?kullanan varsa memnun mu.internette arastirdim.fiyatida gayet ucuz.bende kullanmak istiyorum koltuk alti icin.birde bu urunu nerelerde bulabilirim tsk
dia sa marketler de satılan ağda bantları da çok güzel ve fiyatı da çok uygun. 2.5 lira mı neydi. içinde vivetinki kadar yok veet gibi sanırım sayı olarak. dia nın kendi ürünü. bende sir ağda makinesi de var fakat ben ağda bandını daha pratik buluyorum ve canımı acıtmıyo. cildim hassas olduğu için ağdadan sonra morarmalar oluyodu ama bantlarla öyle bi sorun yok. tavsiye ederim.
dia sa marketler de satılan ağda bantları da çok güzel ve fiyatı da çok uygun. 2.5 lira mı neydi. içinde vivetinki kadar yok veet gibi sanırım sayı olarak. dia nın kendi ürünü. bende sir ağda makinesi de var fakat ben ağda bandını daha pratik buluyorum ve canımı acıtmıyo. cildim hassas olduğu için ağdadan sonra morarmalar oluyodu ama bantlarla öyle bi sorun yok. tavsiye ederim
bende aldım denicem ben 9,900 e aldım