• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vivet sir agda bandi kullanan var mi?

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
kizlar vivet sir agda bandi kullanan var mi?kullanan varsa memnun mu.internette arastirdim.fiyatida gayet ucuz.bende kullanmak istiyorum koltuk alti icin.birde bu urunu nerelerde bulabilirim tsk

15676057_0.jpg

ben kullanıyorum canım , geyette menunum geçen ay da Bioder seruma başladım bakalım inşallah işe yarar..

kesinlikle fiyat çok iyiymiş.. netten baktım şimdi 41 li set 7.55 tl.. kullanan varsa memnunsa yazsın lütfen... weet te okadar parayı bayılmayalım...

veet ten daha güzel diyebilirim.güzel alıyor.fiyatı çok iyi.içinden de çok çıkıyor.ama yine de ağdanın yerini tutmuyor bence ağda bantı.

veet ten daha güzel diyebilirim.güzel alıyor.fiyatı çok iyi.içinden de çok çıkıyor.ama yine de ağdanın yerini tutmuyor bence ağda bantı.

saol canım... ama her an kuaföre gidemiyorum ağda için bebeğim var... hatta son zamanlarda jilet yaptım çok kötü oldu bacaklarım... weetin yüz için ağda bantlarını kullanıyorum o bile en son 16 tl di.. çok pahalı bu en azından bacak yüz koltuk altı içinde baya var ve kuaföre gidilemediği zaman acil durumlarda hayat kurtarıcı olabilir... hemen alıcam bundan o zamana.s.

kizlar vivet sir agda bandi kullanan var mi?kullanan varsa memnun mu.internette arastirdim.fiyatida gayet ucuz.bende kullanmak istiyorum koltuk alti icin.birde bu urunu nerelerde bulabilirim tsk

canım uzun zmandan beri vi-vet ağda bantlarını kullanıyorum koltuk altı bölgesi için ve bikini bölgesi için... özellikle ufak olanlar çok işe yarıyo azalttığı konusunda bişi söleyemem çok ama en azından normal ağdaya göre daha pratik ve hızlı çözüm
fazla vaktimi almıyo yarım saatte bitiriyorum tüm işimi :yerimseniben

veet'ten daha güzel olduğunu görmüş bulundum. Veet kullanıyordum, ilk kez geçen gün denedim viveti. içinden kolaltı için ayrı dudaK ıÇıN ayrı bantlar cıkıyor olması da güzel.

fiyatı gerçekten iyimiş ben de denicem kesinlikle.. içinde farklı boylarının olması da güzelmiş.. her yerde varmıdır ki bu

ben 17.00 tl e aldım geçen 20 li ağda bantını ama marka konusunda emin değilim CADIARZU

bende görmüştüm fiyatı 6 civarıydı 41 lik setin fakat iyi değildir diye almadım bir daha karşılaşırsam alıyım barıı

açıkçası ben hiç memnun kalmadım.banada görümcem söyledi deneyelim diye.ikimizde memnun kalmadık.canımızı çok yaktı.ve çoğu tüyler kaldı.veet kadar güzel ve etkili değil.
:CüvCüv:

ben 9.750 ye aldım.açıkçası her zaman bulamıyorum bulunca 2 kutu alıyorum.hemen bitiyor.çünkü diğer markaların içinde bu kadar fazla yok.bu kadar temizleme mendili de çok yok diğerlerinde.
çok da memnunum.
diğer pahalı markalardan tek farkı kokusu.
kokusu yok.diğerlerinde envaye çeşit koku var bunda yok.ama açıkçası çokda umrumda değil.
20 vücut bandı.(10 tane var 2 ye ayrılınca 20 oluyor).
8 koltuk altı bandı(dört tane var 2 ye ayrılınca 8 oluyor)
8 yüz bandı(yine aynı şekilde)
5 tane temizleme mendili.

dia sa marketler de satılan ağda bantları da çok güzel ve fiyatı da çok uygun. 2.5 lira mı neydi. içinde vivetinki kadar yok veet gibi sanırım sayı olarak. dia nın kendi ürünü. bende sir ağda makinesi de var fakat ben ağda bandını daha pratik buluyorum ve canımı acıtmıyo. cildim hassas olduğu için ağdadan sonra morarmalar oluyodu ama bantlarla öyle bi sorun yok. tavsiye ederim.

dia sa marketler de satılan ağda bantları da çok güzel ve fiyatı da çok uygun. 2.5 lira mı neydi. içinde vivetinki kadar yok veet gibi sanırım sayı olarak. dia nın kendi ürünü. bende sir ağda makinesi de var fakat ben ağda bandını daha pratik buluyorum ve canımı acıtmıyo. cildim hassas olduğu için ağdadan sonra morarmalar oluyodu ama bantlarla öyle bi sorun yok. tavsiye ederim

dia sa marketler de satılan ağda bantları da çok güzel ve fiyatı da çok uygun. 2.5 lira mı neydi. içinde vivetinki kadar yok veet gibi sanırım sayı olarak. dia nın kendi ürünü. bende sir ağda makinesi de var fakat ben ağda bandını daha pratik buluyorum ve canımı acıtmıyo. cildim hassas olduğu için ağdadan sonra morarmalar oluyodu ama bantlarla öyle bi sorun yok. tavsiye ederim.

benimde makinem var ama acil durumlar için elimin altında bamtlardanda olması lazım.. dia ya gittiğim zaman alıcam bakalım... memnun kalmazsamda çok fazla kaybım olmıcak nasılsa:)) saol tatlımm...

Yaklaşık 3 aydır ben vi-vet ağda bantlarını kullanıyorum çok memnunum.Daha önceleri ağdacıya gidiyordum ,bir arkadışımın tavsiyesi ile bu bantlardan aldım .Kendim yapamam sandım ama hassas bölgelere dahi uygulaması çok pratik.turuncu olanının kokusu güzel portakal kokuyor,yeşilini de kullandım ondan da memnun kaldım.Ben 9 tl ye alıyorum .Fiyatı da uygun ayrıca çok küçük tüyleri bile alıyor tavsiye ederim.

dia sa marketler de satılan ağda bantları da çok güzel ve fiyatı da çok uygun. 2.5 lira mı neydi. içinde vivetinki kadar yok veet gibi sanırım sayı olarak. dia nın kendi ürünü. bende sir ağda makinesi de var fakat ben ağda bandını daha pratik buluyorum ve canımı acıtmıyo. cildim hassas olduğu için ağdadan sonra morarmalar oluyodu ama bantlarla öyle bi sorun yok. tavsiye ederim

dia sa birde oradakileri deneylim :lepi:

bende aldım denicem ben 9,900 e aldım

nerden aldın nrsl?

Back