A Aystkaramelmahkiyato Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2023 3.434 21.276 8 Ekim 2024 Konu Sahibi muhendishanim98 #21 muhendishanim98 .!.: Nakit demek ya elden ya banka hesabına parayı direkt atmak değil mi zaten? Faturada ne yazdığını tekrar kontrol edicem Genişletmek için tıkla... muhendishanim98 .!.: İnanın ben de geçinmeye çalışıyorum 2-3 bin inmesi için nakit ödüyoruz kart yerine Genişletmek için tıkla... Nakit ödeme alınmasının tercih edilme nedeni banka komisyonları. Adam fatura kestiyse vergiyi işlemiş oluyor. Adam vergi kaçırmıyor.
muhendishanim98 .!.: Nakit demek ya elden ya banka hesabına parayı direkt atmak değil mi zaten? Faturada ne yazdığını tekrar kontrol edicem Genişletmek için tıkla... muhendishanim98 .!.: İnanın ben de geçinmeye çalışıyorum 2-3 bin inmesi için nakit ödüyoruz kart yerine Genişletmek için tıkla... Nakit ödeme alınmasının tercih edilme nedeni banka komisyonları. Adam fatura kestiyse vergiyi işlemiş oluyor. Adam vergi kaçırmıyor.
M muhendishanim98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2023 1.384 2.626 26 8 Ekim 2024 Konu Sahibi muhendishanim98 #22 Aystkaramelmahkiyato .!.: Nakit ödeme alınmasının tercih edilme nedeni banka komisyonları. Adam fatura kestiyse vergiyi işlemiş oluyor. Adam vergi kaçırmıyor. Genişletmek için tıkla... Kredi kartına taksitten bahsettim alıntıladığınız için söylüyorum. Vergi kaçırıyor da demedim hiçbir zaman sebebi ne olabilir diye sordum. Evim uzak ve gidip elden teslim etmek gibi bir zorunluluğum yok kimseye, olay aslında buydu
Aystkaramelmahkiyato .!.: Nakit ödeme alınmasının tercih edilme nedeni banka komisyonları. Adam fatura kestiyse vergiyi işlemiş oluyor. Adam vergi kaçırmıyor. Genişletmek için tıkla... Kredi kartına taksitten bahsettim alıntıladığınız için söylüyorum. Vergi kaçırıyor da demedim hiçbir zaman sebebi ne olabilir diye sordum. Evim uzak ve gidip elden teslim etmek gibi bir zorunluluğum yok kimseye, olay aslında buydu