canım benim takımlarım kolinin içinde akşam bakayım.dantel kolisini bulursam senin için açıp fotosunu çekerim yerimseniben beğenirsen bakarıs bir çaresine yerimseniben
yok cnm bunları bende görmüştüm aslında bendede var böyle güllü buna benzer ama bi biz beğendik annemle nedense kime gösterdiysek beğenmedi dağa yenileri var dedi yinede sağol cnm a.s.
canım benim takımlarım kolinin içinde akşam bakayım.dantel kolisini bulursam senin için açıp fotosunu çekerim yerimseniben beğenirsen bakarıs bir çaresine yerimseniben
bende cok tu canım ama bende hata yaptıklarımın fotolamadım cok dışarıya ördüm sipariş üzerine forum aklıma bile gelmedi işte. O sıra nete bile giremiyordum işlerin çokluğundan acele ceyizlere yetiştirdim ama yinede bulabildiğimi cekip ekliyim
papatya çark derken ne demek istediğini anlamadım. zaten dantelde bilmem.annem yaptırdı bunları banada kullanmak kalacak jeyyar benim 2 tane dantel bir tanede makine işi toplam 3 takımım var.2. ekleyeceğim takıma özellikle görenler bayılıyorlar yerimseniben begenirsen fotokopilerini çekip yollayabilirim adresine yerimseniben