Örgü Vitrin takımı örneği lazım.

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
arkadaşlar şöyle yeni modellerden vitrin takımı örneği arıyorum nettende baktım bulamadım ama papatya çark gibi değil yenilerden ilgilenirmisiniz

canım benim takımlarım kolinin içinde akşam bakayım.dantel kolisini bulursam senin için açıp fotosunu çekerim yerimseniben beğenirsen bakarıs bir çaresine yerimseniben

örnekler güzelmiş ellerine sağlık yapanın daha güzel örnekler eklerseniz bakarız

bende cok tu canım ama bende hata yaptıklarımın fotolamadım cok dışarıya ördüm sipariş üzerine forum aklıma bile gelmedi işte. O sıra nete bile giremiyordum işlerin çokluğundan acele ceyizlere yetiştirdim ama yinede bulabildiğimi cekip ekliyim

papatya çark derken ne demek istediğini anlamadım. zaten dantelde bilmem.annem yaptırdı bunları banada kullanmak kalacak jeyyar benim 2 tane dantel bir tanede makine işi toplam 3 takımım var.2. ekleyeceğim takıma özellikle görenler bayılıyorlar yerimseniben begenirsen fotokopilerini çekip yollayabilirim adresine yerimseniben

1. takım

2. takım

sol baştaki motifler daha büyük olmuş :roflol:

makine işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…