Vitiligo nasıl kapatılır?

kalbimegedekaldi

Yaşamak dediğin birkaç kısa mutlu andan ibaret.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
499
1.015
Merhaba,

40 yaşındayım. Küçüklüğümden başladı vitiligo, 4 yaşında. O zaman doktorum karışımlar vermiş bir miktar azalmıştı. Ancak tam göz kapağımda var, bembeyaz ve artık makyajla kapamaktan çık sıkıldım. Bir iki kere farklı doktora gittim ama hassa bir bölge olduğu için sadece krem tedavisi verdi, o da işe yaramadı. Kapamak için kalıcı makyaj yapılabilir mi? Ya da bildiğiniz iyi bir kapatıcı var mı?

Merhaba,

40 yaşındayım. Küçüklüğümden başladı vitiligo, 4 yaşında. O zaman doktorum karışımlar vermiş bir miktar azalmıştı. Ancak tam göz kapağımda var, bembeyaz ve artık makyajla kapamaktan çık sıkıldım. Bir iki kere farklı doktora gittim ama hassa bir bölge olduğu için sadece krem tedavisi verdi, o da işe yaramadı. Kapamak için kalıcı makyaj yapılabilir mi? Ya da bildiğiniz iyi bir kapatıcı var mı?
Merhaba konu ile alakalı bilgi olursa beni de etiketler misiniz, benim de göz kapağımda ve yanağımda var.

Orada pigment olmadığı için işe yaramıyor diye duymuştum benim eşimde de var tüm vücudunda. Stres yapınca daha da çok yayılıyor maalesef

X