Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir misiniz?

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
529
613
Merhabalar iyi akşamlar 🥰
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim 🤦🏻‍♀️
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz

1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim 🤦🏻‍♀️
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Kendinizi bu şekilde şartlamayın hayat bu bir şekilde fobinizi aşmak durumundasınız gerekirse terapiyle. Ayrıca ben hekimim ama sana ne desem boş şimdi her şey olabilir gittiğin hekim ne diyecek kan olmadan? Dalga mı geçiyorsun diyecek. Müneccim değiliz ki

Son düzenleme:
Bayıldıktan sonra ayılırsınız, kan veremiyorum diye şey mi olur. Uzanarak verin. Acil durum olsa napıcaksınız? Biz ekrandan kan analizi mi yapalım? Kim bilir ne var 10 senedir baktırmıyosanız.

Yanınızda biri olsun o sekilde tahlin verin. Bayılırsanız ayıltırlar sorun degil. Hic korkmuyor musunuz önemli birsey olabilir sonucta tahlil vermeden mumkun degil anlasılması.. Mr tomografi falan cekilebiliyor musunuz?insanız sonucta hersey bizim icin saglık ihmale gelmez. Kendinize kotuluk yapmayın.

Kan alırken bakmayın o tarafla ilgilenmeyin diğer elinize telefonu alıp biseylere bakabilirsiniz odak noktanız değişir zaten 3-5 saniye kısacık bayılırsanız da ayıltırlar bisey olmaz. Kan vermeniz şart başka yolu yok zorla da olsa verin

Yanınızda biri olsun o sekilde tahlin verin. Bayılırsanız ayıltırlar sorun degil. Hic korkmuyor musunuz önemli birsey olabilir sonucta tahlil vermeden mumkun degil anlasılması.. Mr tomografi falan cekilebiliyor musunuz?insanız sonucta hersey bizim icin saglık ihmale gelmez. Kendinize kotuluk yapmayın.
maalesef ne serum be iğne ne MR tomografi yıllardır hiçbiri yok

Gözlerinizi kapatın kanı aldırın. Ama öncesinde durumdan hemsireyi haberdar edin. Bayılır tekrar ayılırsınız bişey olmaz.
Pandemi geçmiş insan bi kere kan baktırmazmı ya

Kendinizi bu şekilde şartlamayın hayat bu bir şekilde fobinizi aşmak durumundasınız gerekirse terapiyle. Ayrıca ben hekimim ama sana ne desem boş şimdi her şey olabilir gittiğin hekim ne diyecek kan olmadan? Dalga mı geçiyorsun diyecek. Müneccim değiliz ki
hekimim dünya tatlısı kendisi durumun psikolojik olduğunu bildiği için kendini ne zaman hissedersen o zaman kan verirsin diyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kadıncağız da kalacağını şaşırdı 🤦🏻‍♀️

10 yildir kan vermemek mi :oha: Ozellikle deneyimli hemiserelerden rica edin, gozlerinizi kapatip nefes alin oldu da bitti. Kan degeri gorunmeden kimse net bisey soyleyemez ki

Bana ilaç yazın demedim pekmez limon karıştır vs anne tarifleri bekliyorum
Allah Allah buradan şunu yap bunu yap diyecek kadar cahil mi gördünüz bizi?
Hastanede bayılınca çok kolay ayrılırsınız.
Doktorlar bu bahaneyi nasıl kabul ediyor diye sormak istedim

burada hepimiz doktor olsak bile tahlil tetkik görmeden bir şey diyemeyiz böyle ne diyelim 🤷🏻‍♀️

hekimim dünya tatlısı kendisi durumun psikolojik olduğunu bildiği için kendini ne zaman hissedersen o zaman kan verirsin diyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kadıncağız da kalacağını şaşırdı 🤦🏻‍♀️
Ama bi yerden sonra sizin de bu duruma bi çözüm bulmanız lazım, nereye kadar yardımcı olabilir ki size bu şekilde? Hastane orası en fazla tansiyonunuz düşer geri uyanırsınız. Acillik olup bayılıp kalsanız bi yerde öyle gitseniz kan almak zorunda kalsalar daha mı iyi olur

X