Vitamin ilaçlarım

Stripped

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
35
0
6
İstanbul
Merhaba ben 3-4 aydır diyetteyim,diyetisyene çok az bi zaman gidip bıraktım.Daha sonra kendim cidden sağlıksız bir şekilde beslenerek kilo verdim.Spor da yaptım.17 yaşındayım. Fakat saçlarımın diyetten dökülmesi nedeniyle doktora gittim.Aşırı şekilde dökülüyor çünkü.

Baya bi vitamin eksikliğim çıktı. Demir olsun,b12,kan vs... Yarından itibaren tekrar diyetisyene başlıyıp sağlıklı vericem fakat şimdi doktorun bana yazdığı vitaminler kilo aldırır dedi.Verdiğin tüm kiloları geri alıcaksın dedi.

Vitamin hapları kilo aldırır mı ? Eczaneye sordum acıktırır diye öyle demiştir dedi. Kendimi tutarım fakat durduk yere ilaçları kullanınca sizce kilo alır mıyım? Diyeti bırakmamı söyledi fakat bırakmak istemiyorum.Akşam tüm ilaçlarımı aldıktan sonra isimlerinide yazabilirim.

Kullanıp kilo alan var mı ? Tekrar vitaminlere başlayıp verdiğim kilolarımı almak istemiyorum..

Merhaba,bu şekilde sorunuza cevap bulabilir arkadaşların fikir ve önerilerini alabilirsiniz.Lakin ilaç ismi telaffuz etmemenizi rica ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…