Vitamin ilaçları

sheylaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
1.480
0
44
Görümcem kızının doğumundan itibaren multitab kullanmış.biz 6 aylık olduk yeni ferrasanol ,flor ve kalsiyum başladık.görümcemin kızı dişlerini hem çok rahat hemde arka arkaya çıkardı.acaba multitab mı almalıyım? :uhm: bi fikri olan varmı?

canım ben alyaya hiç vitamin kullanmadım doğru dürüst biliyosun.
zaten mamalardan alıyor vitaminini diye..
doktor supravit verdi geçendede..bilemiyorum ya.

ya gülşahcım bende ilaç vermeme taraftarıyım ama iştahları fazla olmadığı için yeterli vitamini alabiliyorlarmı ondan da şüpheliyim.flor gerekiyormuş onu biliyorumda diğerleri çokmu lazım acaba?multitabı araştırıyorum şuan bakalım neler çıkacak paylaşırım.

Görümcem kızının doğumundan itibaren multitab kullanmış.biz 6 aylık olduk yeni ferrasanol ,flor ve kalsiyum başladık.görümcemin kızı dişlerini hem çok rahat hemde arka arkaya çıkardı.acaba multitab mı almalıyım? :uhm: bi fikri olan varmı?

canım ben acd3 ve arada demir damlası dısında hıc bısey vermıyorum.8 aya dogru gıdıyoruz birde..

ya gülşahcım bende ilaç vermeme taraftarıyım ama iştahları fazla olmadığı için yeterli vitamini alabiliyorlarmı ondan da şüpheliyim.flor gerekiyormuş onu biliyorumda diğerleri çokmu lazım acaba?multitabı araştırıyorum şuan bakalım neler çıkacak paylaşırım.

seviniriz paylaşırsan :)eheheu

multitabda fena değilmiş içinde bol miktarda çinko var immun sistem için çok gerekliymiş haberiniz ola.yeterli çinko alan bebeler alt solunum yolu enfeksiyonlarına karşı daha dirençli oluyorlarmış...

hadi bakalım sühoş yazda bizede söyle ama bizim doktor vitamin kullan diyor supravit verdi bana.iyimi ediyorum kötü mü bilemedim ama kullandırmıyorum..

kızlar bu iş benimde çok kafamı yoruyo ben multitabs veriyorum 3 aydan sonra başladık zengin içerikliymiş doktorumuz önerdi kullanıyorum ama ferro sanol da verdi onu vermiyorum kan sayımı yaptırcam önümüzde ki ay eğer kan değerleri düşükse vercem yoksa boşu boşuna vermek istemiyorum floruda hiç vermeyi düşünmüyorum. siz ne diyosunuzz....

ben ha bire doktor beğenmeyip değiştirdiğim için hepsi ayrı bişeyler verdi :) bi tanesi minadex diye bi şurup verdi en son gittiğimiz o ağır gelir dedi supravit verdi şimdilik supravit içiyor ama tadını beğenmiyor pek zorla içiriyorum yani

canım bende ferrum, d3, bide polivit veriyorum poliviti bi ara bırakmıştım antibiyotiğe başlayınca gene başladık kullanmaya dr 1 yaşına kadar polivit ver dedi d3 şişe bitince bırakabilirsin dedi ferruma devam amaflor bana vermedi 1 yaşından sonra başlıcak dedi daha erken dedi oda benim kafamı karıştırıyor

bizede doktorumuz 6.ayda multitap, ferrosanol,flora başlattı ama ben sadece d3 ve multitap veriyorum arada florveriyorum,ferrosanola başlamadım kan sayımı normal çıktı çok şükür ama ben karar veremiyorum.hangisini nezaman vereceğimi şaşırıyorum.birde bişey soracağım sizlere vitaminler idrarlarını etkiliyormu kuzularınızın kokusunu ve rengini?bizde değişiklik var enfeksiyondanmı yoksa ilaçlar etkiliyormu merak ediyorum.

Son düzenleme:
bizede doktorumuz 6.ayda multitap, ferrosanol,flora başlattı ama ben sadece d3 ve multitap veriyorum arada florveriyorum,ferrosanola başlamadım kan sayımı normal çıktı çok şükür ama ben karar veremiyorum.hangisini nezaman vereceğimi şaşırıyorum.birde bişey soracağım sizlere vitaminler idrarlarını etkiliyormu kuzularınızın kokusunu ve rengini?bizde değişiklik var enfeksiyondanmı yoksa ilaçlar etkiliyormu merak ediyorum.

multıtabsta zaten d vitamini var ayrıca neden d3 veriyosun canım, d vitamininin fazlası bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyor, bıngıldak erken kapanırsada gelişimini etkiliyor diye biliyorum.

bizim doktorumuz flor vermedi içinde flor olan su önerdi.

merhaba hanımlar
benim oğlumada doktor sanasol vitamin verdi günde bir kere bir ölçek verin dedi. ama çocuk içmiyo. tadida kötü değil aslında portakal reçeli gibi. siz nasıl veriyorsunuz. birşeye karıştırıyormusunuz

multıtabsta zaten d vitamini var ayrıca neden d3 veriyosun canım, d vitamininin fazlası bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyor, bıngıldak erken kapanırsada gelişimini etkiliyor diye biliyorum.

bizim doktorumuz flor vermedi içinde flor olan su önerdi.

:uhm::uhm:cnm ya doktorumuz önerdi kafam karıştı...çok şükür öle bişey yok şuanda ama bıngıldağı hala açık.

açık olması gerekmiyormu zaten ön bongıldak 18. aya kadar kapanır diye biliyorum.

kizlar bizim doktorumuz dvit disinda hic bir ilac vermedi simdiye kadar rüyaya vitamin felan bakalim simdi disleri cikmadi halen 20.ekimde terminimiz var ne diyecek paylasirim sizlerle:...

bebeklerinizin zeka gelişimi için omega 3 vermeyi ihmal etmeyin normalde anne sütünde olan bir yağ asidi ama artık emzirmiyorsanız ya da ek gıdalar geçiş yaptıysanız mutlaka omega 3 lü besinler verin balıkta koyu yeşil yapraklı sebzelerde ve cevizde var omega 3 tabi bunların organik olanları fayda veriyor

sadece bebeklerin değil her yaşta insanın alması gereken bir besin takviyesi özellikle de hamilelerin.
omega 3'ün kapsül şeklinde olanı var isteyenlere temin edebilirim ya da bununla ilgili bilgi verebilirim

X