- 5 Ağustos 2008
- 1.480
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görümcem kızının doğumundan itibaren multitab kullanmış.biz 6 aylık olduk yeni ferrasanol ,flor ve kalsiyum başladık.görümcemin kızı dişlerini hem çok rahat hemde arka arkaya çıkardı.acaba multitab mı almalıyım? :uhm: bi fikri olan varmı?
ya gülşahcım bende ilaç vermeme taraftarıyım ama iştahları fazla olmadığı için yeterli vitamini alabiliyorlarmı ondan da şüpheliyim.flor gerekiyormuş onu biliyorumda diğerleri çokmu lazım acaba?multitabı araştırıyorum şuan bakalım neler çıkacak paylaşırım.
bizede doktorumuz 6.ayda multitap, ferrosanol,flora başlattı ama ben sadece d3 ve multitap veriyorum arada florveriyorum,ferrosanola başlamadım kan sayımı normal çıktı çok şükür ama ben karar veremiyorum.hangisini nezaman vereceğimi şaşırıyorum.birde bişey soracağım sizlere vitaminler idrarlarını etkiliyormu kuzularınızın kokusunu ve rengini?bizde değişiklik var enfeksiyondanmı yoksa ilaçlar etkiliyormu merak ediyorum.
multıtabsta zaten d vitamini var ayrıca neden d3 veriyosun canım, d vitamininin fazlası bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyor, bıngıldak erken kapanırsada gelişimini etkiliyor diye biliyorum.
bizim doktorumuz flor vermedi içinde flor olan su önerdi.