How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

vitamin haplari

Eva2808

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
91
4
296
Diğer
merhaba arkadaslar cocuklariniza vitamin hapi veriyormusunuz?veriyorsaniz hangi vitamin haplarini veriyorsunuz ... benim kizim 20 aylik abcd vitamin hapini ezerek yogurda katip veriyorum,cunku kizim istahsiz dogum kilosu 2.635 ve simdi 10 bucuk falan.simdiden tesekkurleropuyorumnanaktan

canım doktorunmu verdi vitaminleri.vitaminde olsa reçetesiz almanız sakıncalı olabilir çünkü.benim kızım 1,5 yaşında doğduğundan beri her çocuğa verilen devit ve ferrumdan başka bişey vermedim.

herhangi bi sağlık problemi yoksa zayıf olmasını dert etmeyin bence.ayrıca vitaminler iştah açar yada kilo aldırır diye bişeyde yok.

evet gecen hafta doktoruna sordum normal hap olanlari yutmuyor ezerek verebilirsin dedi bu multi hap deniliyor burda butun vitaminler var icinde birde burasi turkiye kadar gunesli bir ulke olmadigi icin ozellikle yabanci cocuklarda esmer tenli olduklari icin d vitamini eksik oluyor.her besinden yeterince almasi onemli almadigi icinde vitamin takviyesi yapilmali bir yasina kadar beyin ve d vitamini icin damlasi vardi ondan sonrada bu dedigim haplardan veriyorum ama bir haftadir surekli veriyorumkizim eskisine oranla daha iyi en azindan agzini aciyor bir sey yedirirken...:)cevap icin tesekkurler canim

Back