E elizan04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 73 10 23 Pazartesi 23:50 Konu Sahibi elizan04 #1 Merhaba arkadaşlar bende d vitamini ve magnezyum eksikliği var bu vitaminlerin eksikliği gebeliği engelliyor mu bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi rica etsem
Merhaba arkadaşlar bende d vitamini ve magnezyum eksikliği var bu vitaminlerin eksikliği gebeliği engelliyor mu bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi rica etsem
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.241 1.094 Salı 01:59 Konu Sahibi elizan04 #2 Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi..
Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi..
E elizan04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 73 10 23 Dün 10:06 Konu Sahibi elizan04 #3 Biordanbiburdan .!.: Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi.. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gebelik olustumu peki
Biordanbiburdan .!.: Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi.. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gebelik olustumu peki