Tesekkur ederım, bende buraya yazdıktan sonra arastırmalarıma devam ettım ve bır kac kutu daha ısmarladım, cunku dedıgınız gıbı bu zamanda bu kosturma ve duzensızlıkle ozellıkle de yedıklerımızın kotuluguyle, bızı kendımıze getıren takvıyelerın en basında gelıyor vıtamınler. Su an da indirime geçmiş stoklarımı yaptım :)
Ne güzel. Afiyet olsun diyorum.
Araştırmalarınıza devam etmişseniz, demek ki araştırmayı ve doğru şeyleri bulmayı seviyorsunuz.
Mutlaka biliyorsunuzdur ve ben yine de küçük bir hatırlatmada bulunmadan edemeyeceğim. Vitaminler evet aynen söylediğiniz gibi, bizi kendimize getiriyor ve yaşam kalitemizi etkiliyor.
Kullanılan destekler veya sizin de ve genelde kullanıldığı haliyle vitaminlerin neleri içerdiği, hangi şartlarda imal edildiği, daha da önemlisi bunların sıkıştırılmış besin olup olmaması hususlarının çok çok önemli olduğunu sanırım biliyorsunuzdur.
Özellikle de sıkıştırılmış besinlerden oluşan besin takviyelerini (genellikle bir çoğunun öyle olduğundan bahsediyor uzmanlar) kullanmanın hiç kullanmamaktan daha kötü sonuçları olabiliyormuş.
Hani zaman zaman duyuyoruz, kullanımlardan bir müddet sonra insanların metabolizmaları bozulabiliyor, aşırı kilo alımları veya tam tersi aşırı kilo kaybı ve daha bir sürü sağlık problemleriyle karşılaşabiliyor kullananlar, işte bunu iyi tetkik etmek gerekiyor.
Muhtemelen siz bu konuda belki benden çok daha fazlasını biliyorsunuzdur ve kullanmakta olduklarınızı her açıdan güvenirliğini mutlaka ve yeterince araştırmış ve incelemişsinizdir zaten.
Bu konularda bilgili ve bilinçli olmak güzel. Bir çok insan bu konulara hiç vakıf değilken, sizin böylesi duyarlı ve olmanız açısından tekrar tebrik ediyorum. Stoklarınızı da iyi günlerde ve güle güle ve afiyetle tüketin inşallah.