- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Evet burdayiz.bundan 4 ,5sene once bucaktayken ali fuata gittik..git gel git gel .antalyaya geldi.tekrar git geller.sonuca gelince husran.hap verdi olmadi.normal yolla.bucaktayken bile asilama gunu alindi.ogun gittik asilama yapilcak ne olsa iyi laborantaki gorevli yok ogun.izinliymis.gorevliye ogun asilama olcagini soylemeyi unutmuslar.aglamak bi yana .ne yapacagimizi sasirdik.umudumuz gitti.sok olduk.tabi biz eve geri dondukAntalyaaaa uyumaaaaa...Kızlaaarrrr nerdesiniz...Bakanlar yazsın lütfen
cnm teşekkürler cvp yazdığın için..Evet burdayiz.bundan 4 ,5sene once bucaktayken ali fuata gittik..git gel git gel .antalyaya geldi.tekrar git geller.sonuca gelince husran.hap verdi olmadi.normal yolla.bucaktayken bile asilama gunu alindi.ogun gittik asilama yapilcak ne olsa iyi laborantaki gorevli yok ogun.izinliymis.gorevliye ogun asilama olcagini soylemeyi unutmuslar.aglamak bi yana .ne yapacagimizi sasirdik.umudumuz gitti.sok olduk.tabi biz eve geri donduk
ALi by bile aramadi bizi.biraz ara verdik .antalyada tekrar bir umudumuz diye yine basladik ali bye.tabi sira beklemek zor.tup bebek dedi.tek yumurtam vardi.onunla tup bebek yapti.tabi tup bebegi antalya tup bebek merkezi yapiyor.ali by takibini yapiyor..sonuc transfer gerceklesmedi..ve vazgectik.benim hikayem yasadiklarim bu.tabiki iyi bir dr.fayda gorende var.hersey nasipse olur..insallah bizlerde birgun anne oluruz
..hoşçakalin
Cnm bişey sorucam.adet kanaman azaldı mi ? Bi de yatış oldumu ameliyat sonrası.nasil oluo ameliyat bende olucam anlatir misin detayli ? bide ameliyat sonrası rahim tüp filmi cekildimi sana belki bi tıkanıklığın olmuştur. Allah korusun da.hakkimizda hayırlısı cnm.asilama tutmuosa tüpler geldi benim aklımaBen Ali Fuatta ameleyat oldum ocak ayında kist rahim eğriliği ve yapışıklık vardı iki bölgeden açtı temizlendiğimi söyledi evet o çok ağrılarım bitti ama aradan 5 ay geçti sonuç yine yok yumurta bu ay 18mm 20mm 5 adet vardı çatlama iğnesi oldum 5 gün oldu bu ayda tutmazsa gitmeyeceğim aşılamayı tıp fakültesinde düşünüyorum beklemek ilaç iğne çok yordu
Hastanede yatmadim evde 4 gün yattım doktor 1 gün dedi ama ben geç iyilestim rahim fl mini ameliyat tan önce cektirdim açık olduğu halde bebek olmadigi için yaptı ameliyat sendeki sorun ne canımCnm bişey sorucam.adet kanaman azaldı mi ? Bi de yatış oldumu ameliyat sonrası.nasil oluo ameliyat bende olucam anlatir misin detayli ? bide ameliyat sonrası rahim tüp filmi cekildimi sana belki bi tıkanıklığın olmuştur. Allah korusun da.hakkimizda hayırlısı cnm.asilama tutmuosa tüpler geldi benim aklıma
benimde adet ağrılarım çok şiddetliİnanılmaz agrilarim vardı onlardan kurtuldum adet çok ağrılı olurdu azaldı ama bebek çözülMedi hayirlisi
buarada diğğer tarafa yazmışsın burdan devam edelim..600 dediler nasıl 1200 tl ye çıktı anlamadımHastanede yatmadim evde 4 gün yattım doktor 1 gün dedi ama ben geç iyilestim rahim fl mini ameliyat tan önce cektirdim açık olduğu halde bebek olmadigi için yaptı ameliyat sendeki sorun ne canım
Evet canım beraber izledik tek tek anlattı kamera yöntemi zaten hem gobekten hem alttan açtıkları için fiyat yükselmiş orda öğrendim korkma o hergün ameliyat yapıyo zarar vermez ben kış dönemi olduğum için zor iyilestim sen sıcakta çabuk iyilesirsin kaç yıldır deniyorsunuz inş sizin içinde en güzeli olurbuarada diğğer tarafa yazmışsın burdan devam edelim..600 dediler nasıl 1200 tl ye çıktı anlamadımbi de ameliyat cd si veriolarmış sanırım.izledinmi dr nasıl sence eli nasıl nazikmi davranıyor..
Amin cnm inşallah. Bizim oldu 4 sene ama son 1 senedir testler vs yaptırdık önceleri çok dusmedik. Sizin kaç sene oldu ? Bu işler zor cnm. Allah her isteyene versin.Evet canım beraber izledik tek tek anlattı kamera yöntemi zaten hem gobekten hem alttan açtıkları için fiyat yükselmiş orda öğrendim korkma o hergün ameliyat yapıyo zarar vermez ben kış dönemi olduğum için zor iyilestim sen sıcakta çabuk iyilesirsin kaç yıldır deniyorsunuz inş sizin içinde en güzeli olur
Cnm seni çok iyi anliyorum yapma böyle lütfen psikoloji çok önemliBizde 4 yıllık evliyiz ama 2 yıldır düşünüyoruz plan yaparız olur dedik olmadıçok doktor gezdim medline madikal aspendos devlet tıp vitale herkes ayrı bir şey söyledi ama sadece Ali Bey ameleyat etmeden olmaz dedi kisti altı rahmi düzeltti yapışıklığı açtı hatta cd den gösterdi 2004' olduğum kist ameleyatında doktor yapıştırmış resmen içerde ip duruyo sorun kalmadı dedi belkide tek sorun stres ama elimde değil heran hesap test takvimler aklımdan çıkmıyor artık bebek bile sevemiyorum kimsenin psikolojim bozuldu.Ameleyat günü verdimi doktor ve bu yumurta büyütme ve iğne kullandınmı ben 2 aydır kullanıyorum bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?