Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kader arkadasim çok tşk ederimmmmmÇoook çok güzel gözüküyor ellerine sağlık, başarılar dilerim
Sen dağıtmadan çocuklar dağıttı son 4 dilim kaldı yetişirsen yersin sağol canım çok tşk ederimben yemezsem bundan çatalla bozar dağıtırım hepsini
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Bende diyom perim niye gelmedi gözüm yollarda kaldı çok tşk ederim canım benim güzel bakan güzel görürYaaa tablo gibi olmuş gerçekten ellerine sağlık balim sahane
Ya yesin kuzular kıyamamSen dağıtmadan çocuklar dağıttı son 4 dilim kaldı yetişirsen yersin sağol canım çok tşk ederim
Ekmek verim miğden kazindiysaYa yesin kuzular kıyamam
ben dombili bulurum başka yerde beni merak etme
Muhteşem atmışım çıkmak durumunda kaldım yorum yazamadım, gelmezmiyim hiiic bu tatlıya gelinmezmiBende diyom perim niye gelmedi gözüm yollarda kaldı çok tşk ederim canım benim güzel bakan güzel görür
gözlerim sevdiklerimi arıyorMuhteşem atmışım çıkmak durumunda kaldım yorum yazamadım, gelmezmiyim hiiic bu tatlıya gelinmezmi
Kalp kalbe karsiiiiigözlerim sevdiklerimi arıyor
Allah razı olsun ablacım çok tsk ederim o zaman seveceğin bir lezzet olduguna eminim deneye bilirsin az malzeme çok lezzet dedikleri bu olsa gerekÇok güzel gözüküyor ellerine sağlık olsun,helede vişneliyse bayılırım ekşi tatlar hoşuma gidiyor tatlıda.
Yarışmada başarılar diiyorum sanada.
Yok dememiştin demiş oldun sagol tatlım çok tşk ederimmmmEllerine sağlık demişmiydin ben cok guzel olmus canım benşm
Bence senin tarif daha güzelHerkese hayırlı akşamlar kk nın ve Benim Mutfağımin güzel hatunları
Sizlere çok hafif herkesin evinde bulunacak basit ama çok lezzetli bir tarifle geldim
Vişneli Su Muhallebisi
Malzemeler ;
4 su bardağı süt
2 su bardağı su
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
1 paket vanilya
Sosu İçin
2 su bardağı vişne suyu
Yarım su bardağı nişasta
1 çay bardağı şeker
Haydin yapılışına geçelim
Eki Görüntüle 2739192
Öncelikle tüm malzemelerimizi vanilya hariç tenceremize alalım pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştıralım kaynayınca vanilyayi ekleyip 2 dk daha pişirip muhallebimizi ocaktan alalım.
Islattigim tart kalıbıma muhallebimi döktüm ve dolaba kaldırdım Eki Görüntüle 2739215
Eki Görüntüle 2739201
Ben hazır sos kullanmadım yazdan dondurucuya attığım visnelerle yaptım 2 su bardağı vişne suyunu tencereye alıp üzerine nişasta ve şekeri koyup kıvam alıncaya kadar pişirdim ve soğumaya bıraktım muhallebimi 4 saat dolapta dinlendirdim ve servis yapacağım tabağıma ters çevirdim
Haydin en zevkli kısma süslemeye geçelim canlar umarım beğenirsiniz
Hamile Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin
Eki Görüntüle 2739225 Eki Görüntüle 2739232 Eki Görüntüle 2739235 Eki Görüntüle 2739245 Eki Görüntüle 2739248 Eki Görüntüle 2739250
Eki Görüntüle 2739278
Eki Görüntüle 2739253
Eki Görüntüle 2739346
Eki Görüntüle 2739349
Afiyet olsun
Hepimizin emeği çok büyük canım valla yaptıkça anliycaksin hepsinde Ayrı ayri emek var herkesin ellerine sağlık çok tşk ederim Allah razı olsunBence senin tarif daha güzel
Şahane de sunmussun eline sağlık canım
yok yok öyle demedim benim tarife demistin ya bunu ben alcaktim diyeHepimizin emeği çok büyük canım valla yaptıkça anliycaksin hepsinde Ayrı ayri emek var herkesin ellerine sağlık çok tşk ederim Allah razı olsun