Saç Rengi ve Saç Boyama Vişne rengi saçı nasıl elde ederim?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
selamlar
ben yeni saç renkleri denemek istiyorum şu an aşk alevi saçım geçen bir kızda gördüm rengi süpersi sordum vişne rengi dedi.ben şimdi bu zemine vişne rengi yapsam acaba tutar mı ?kötü olmasından korkuyorum .

eğer saçın tam kızılsa yani ne açık ne koyu o zaman çok güzel tutuyor ama karışımmı yapacaksın yoksa direk varmı o renk ben karışım yapıyordum

aslında direk vişne rengi var ama bulamıyordum bende palette sonbahar kızılının içine yarım tüp kırmızı karıştırıyordum kırmızı nerden bulacağım dersen kuaför malz4emeleri satan yerlerde var ben akosunkini alıyordum 5 liraydı bu tarifide kuaförden almıştım

Ben saçımı NOX'un vişne kızılına (cherry red - 7.65) boyamıştım altında boya olduğu halde çok güzel tutmuştu. Yolda beni durdurup saçımın rengini soranlar bile oluyordu. Tavsiye ederim :)

canım u açılmış hali mi ?bende bordomsu bir renk istiyorum.

Evet açılmış hali. Buradaki resimden 7.65 olan. Sen 6.65 alırsan istediğin rengi elde edebilirsin.

ben saçımı akaju kızıl kestane yapmıştım aydınlık bi yere çıktığın zaman özellikle güneşe rengi çok tatlı oluyo diğer zamanlarda kestane rengi duruyo çok hoş bence ışığa çıkınca tam senin istediğin renk oluyo

ondan biraz daha kırmızı istiyorum canım sen o rengi tuttrdun mu?

bella pekı boyadınmı canm benfde senın ıtedıgın rengın aynısını ıstıyorum ama nasıl tuturucam bılemıyorum acaba sen boyadı mı tuttumu banada yazarsan sevınırım canım umarım tuturmussundur bende bırazdan gıdıp boya alıcam umarım okursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…