visanne kullananlar!!!!!

arkadaşlar visanne kullanırken regl döneminiz nasıldı normalde benim 5. günde biten adetim 9 gün oldu hala devam ediyor

adet dönemin nasıl geçti ilk ay acaba ben 20 gündür kullanıyorum 9. gün oldu hala kanamam var kesilmediği içinde etkiliyo huzursuz ediyo ister istemez ilk defada böyle birşey olunca korktum adeti uzatması normal bi durum mu?

hiç endişe etme, benim de normalden cok uzun sürdü hep, ama böyle böyle atacaksın sen de kisti umuyorum ki :) 4 kutu sonunda adet görmemeye basladım, dr bu durumun vucut ilaca alıştığı için olduğunu söyledi.

hiç başa gelmeyince korktum ister istemez bide doktor hiç bilgilendirmedide böyle böyle olur diye. sendeki kaç cm'di 4 kutu biraz fazla değilmi o kadar kullanmak istemem açıkcası hamilelik düşündüğüm için

İki kist, biri 4,5cm diğeri 2,5cm. Benim doktorum visanne tedavisinden 6-9 ay arasında sonuc alabileceğini söylemişti. Her bünyenin visanne ye verdiği tepki bambaşka. Benim 2,5cm lik kistim tamamen yok oldu, 4,5cm lik olan da 1,2cm e geriledi. Toplamda 5 kutu kullandım. İlk iki kutu sonunda 2,5cm lik olan coktan erimişti. İlacı bırakınca nasıl olacak diye dr ile birlikte karar verip ilacı kestik. Zaten 1,2cm lik kistin artık beni etkileyebilecek bir işlevde olmadığını söyledi.
Nacizane tavsiyem 2 kutuyu bitirdiğinde kontrole gidip küçülüp küçülmediğine baktırman. Ve eğer kendini normalden çok daha fazla duygusal hissedersen de unutma ki ilacın yan etkisi :)

Ben regl olurken çok hızlı eridi kist, 4.kutuda regl olmamaya basladım ve o zaman kücülme epey azdı. Şimdi ne durumda, devam ediyor musun ilaca?

Kızlar ben 2 yılı askın kullandım sanırım ve 6aydır içmiyorum
Kistlerim aynı yerimde duruyor
Visanne ve yasmin birlikte içtim
Düzenli regl de oldum
Sonuç aynı yerdeler
Artık tek derdim bebek olmasınilki düşükle sonlandı bakalım bu kez nolcak

Ben karnında bu kitle varken hamile kaldım kızlar üstelik bütün tahliller yapıldı ameliyat günün verildi karnından parca bile aldılar ama bebeğimi görmediler en sonunda mide bulantılarım artınca evde kendim test yaptım sonra bir baktım çift çizgi hemen apar topar doktora gittik bir baktılar 2 aylık hamileyim sonra zaten ameliyata girmedim çünkü ağrıda olmadi bebek büyüdükçe kitle büyür dediler aksine hiç öyle bir şey olmadi sürekli doktorkontrolune gittim.tabi çok badireler atlattık anlatmadığım.sonra zaten sezeryan ile birlikte kitle akip gitti,aradan 5 yil gecti oglum masallah saglikli fakat 5 yil sonra yine kitle var yani vucut üretiyor yaoacak birsey yok visanneye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…