visanne kullananlar!!!!!

kızlar ben bu tedaviyi çok şükür başarıyla atlattım.9 ay sürdü tam hiç regl oolmadım.
tabi şimdi düzenli görüyorum tek sıkkıntı biraz kilo yaptı vermeye calışıyorum.
kistim yok olmuştu.umarım tekrar etmez :KK43::KK43:

benim yaklaşım iki yıl odu ve hala varlar hıc yok olmuyorlar

Kizlar 1-1,5 ay ince doktora gittim 3 cm cikilata kisti cikmis doktor bana visanne verdi 3 aylik olarak ve surekli ara kanama geldi son 2 gundur yogun demeyeyim ama ara kanamadan yogun adet kanamasindan az geliyor adetimede daha 3 gun var acaba adet mi oldum ki yoksa bu kanama normal kanama mi ki , namaz kiliyorum ama 2 gundur suphede kaldim ve oruc tutmaknistiyorum berat kandili icin offf napsam ki

Kızlar merhaba bende bgun visanne kullanmaya basladım bu grupta yazısmalar devam etsın nolur:KK17: cunku bu ılacın ısmını cok yenı duymaya basladık 3.9 cm benım kıstım de kılo aldırdıgını sızden duydum ınsallah oyle degıldır bende ters etkı yapar:)) ben gunde 1 adet ıcecegım 3 aykullanacagım 3 ay sonra kontrole gıdecegım. sonucları herkes yazsın ara ara ..doktorum vısanne kullanırken adwet gorecegımı ama hamıle kalma sansımın cok dusuk oldgunu soyledı..bakalım kuculme olacak mı ? sogan kuru yapan var mı?

Merhaba arkadaslar 2015 martindan beri visanne kullaniyorum. Endometriyosis kisim var.Bekarim. Gelecekte cocuk sahibi olmak istedigin icin ameliyat olmak kesinlikle istemiyorum. Cunku ameliyattan sonra tuplerin tikanmasi vs. Gibi bircok problem cikiyor. Bende bu yuzden cok korkuyorum. Visanne kullanmaya basladigindan beri hasta olmuyorum. Bu ilaci benim doktorumda kistin baskilanmasi ve buyumememis icin kullanmami istemisti. Ayrica benim doktorum net bir sekilde eger hasta olursan kistin buyumeye devam eder bu sebeple hasta olmaman lazim demisti. Bazi arkadaslar hala hasta oluyolarmis. Buna sasirdim isin acikcasi. Ayrica doktorum uzun donem kullanimlarda ilacin ise yarayacagini soylemisti. Malesef hasta olamayan bir bayanin yasadigi psikolojik sıkıntilari yogun yasiyorum ve karin bolgemde hep bir sislik var. Dusunun ramazanda en kotu 5 6 kilo veren ben bu yil 1 kilo anca kaybettim. Ama ilaci almaya basladigimda 5 kilo almistim. Kilo almaya basladigimi farkettigimde hemen rejime ve platese basladim ki herkese tavsiye ederim. En azindan bir kac kiloda olsa ise yariyor. Bekar oldugum iicin su anda cok uzuluyorum. Evli olsam hemen cocuk icin ugrasirdim. Cunku bu hastalik zor ve sıkıntili. Allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin. Benden kardes tavsiyesi evli olanlar cocuk yapsin. Cunku bunhastaliktan kurtulmanin yolu cocuk sahibi olmak gibi geliyor bana :(

Kızlar merhaba bende bgun visanne kullanmaya basladım bu grupta yazısmalar devam etsın nolur:KK17: cunku bu ılacın ısmını cok yenı duymaya basladık 3.9 cm benım kıstım de kılo aldırdıgını sızden duydum ınsallah oyle degıldır bende ters etkı yapar:)) ben gunde 1 adet ıcecegım 3 aykullanacagım 3 ay sonra kontrole gıdecegım. sonucları herkes yazsın ara ara ..doktorum vısanne kullanırken adwet gorecegımı ama hamıle kalma sansımın cok dusuk oldgunu soyledı..bakalım kuculme olacak mı ? sogan kuru yapan var mı?
bencede canım devam ettirlem bu gurubu.ilaç bana kilo aldırdı.adet olmaya devam edıyorum.küçülme oldu.soğan kürünü sadece 1 ay yaptım ve kist buyuyunce korkup bıraktım

Merhaba arkadaslar 2015 martindan beri visanne kullaniyorum. Endometriyosis kisim var.Bekarim. Gelecekte cocuk sahibi olmak istedigin icin ameliyat olmak kesinlikle istemiyorum. Cunku ameliyattan sonra tuplerin tikanmasi vs. Gibi bircok problem cikiyor. Bende bu yuzden cok korkuyorum. Visanne kullanmaya basladigindan beri hasta olmuyorum. Bu ilaci benim doktorumda kistin baskilanmasi ve buyumememis icin kullanmami istemisti. Ayrica benim doktorum net bir sekilde eger hasta olursan kistin buyumeye devam eder bu sebeple hasta olmaman lazim demisti. Bazi arkadaslar hala hasta oluyolarmis. Buna sasirdim isin acikcasi. Ayrica doktorum uzun donem kullanimlarda ilacin ise yarayacagini soylemisti. Malesef hasta olamayan bir bayanin yasadigi psikolojik sıkıntilari yogun yasiyorum ve karin bolgemde hep bir sislik var. Dusunun ramazanda en kotu 5 6 kilo veren ben bu yil 1 kilo anca kaybettim. Ama ilaci almaya basladigimda 5 kilo almistim. Kilo almaya basladigimi farkettigimde hemen rejime ve platese basladim ki herkese tavsiye ederim. En azindan bir kac kiloda olsa ise yariyor. Bekar oldugum iicin su anda cok uzuluyorum. Evli olsam hemen cocuk icin ugrasirdim. Cunku bu hastalik zor ve sıkıntili. Allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin. Benden kardes tavsiyesi evli olanlar cocuk yapsin. Cunku bunhastaliktan kurtulmanin yolu cocuk sahibi olmak gibi geliyor bana :KK43:

canım ben visanne ve yasmin birlikte kullandığım için düzenli hasta oluyorum.adet olduğum için kistteki küçülmem yavaş oldu.senin kaç cm bilmiyorum canım ama ameliyatı sakın düşünme bekarsın çünkü.visanne işe yarayacak ama inan bana.doktorum cocuk isteyene kadar kullan dedi bana.bir yıl daha beklemeyı dusnuyorum bakalım kısmet

kızlar ben visanne yi yasattıgı psıkolojım bunalım sonucunda sımdılık ara verdım..bıldıgınız bunaltı sıcak basması sınır bzukluguu patlıycak gbı hıssıyatı aglama vs.. benı acayıp etkıledı. regl donemınde yasadıgım gergınlıklerın daha yogununu yasadım.ve unutmustum ılactan oldugunu ınanın. annem durumu farkettı..sımdı baska bır doktora gorunmek ıstıyorum bana bu konuda uzman bır kadın hastalıkları doktoru onerırmısınız ıstanbul avrupa yakasında?

Herkese selam.Bende de malesef çikolata kisti var.Ameliyat oldum.2 yıl sonra yine tekrarladı kist malesef.Şimdi tedaviye İstanbul da devam etmem gerekiyor.Bana önerebileceğiniz doktor varmı??

MERHABA KIZLAR UZUN ZAMANDIR BİRŞEY YAZILMAMŞ AMA ŞANSIMI DENEYEYM HAMİLELİK DÜŞÜNÜRKEN KİST ÇIKTI ŞUAN VİSANNE KULLANIYORUM İLACI KULLANIRKEN HAMİLE KALINIRMI YADA KALAN VARMI?

MERHABA KIZLAR UZUN ZAMANDIR BİRŞEY YAZILMAMŞ AMA ŞANSIMI DENEYEYM HAMİLELİK DÜŞÜNÜRKEN KİST ÇIKTI ŞUAN VİSANNE KULLANIYORUM İLACI KULLANIRKEN HAMİLE KALINIRMI YADA KALAN VARMI?
hayır canım kalınmaz doktorum dedi

merhabalar. Bugün dr a gittim. 3,6 cm olmuş kistim ameliyat diyor. Bir kere ameliyat oldum zaten tekrar olmak istemiyorum. Acilen Avrupa yakasında bana dr önerebilirmisiniz.??

merhabalar. Bugün dr a gittim. 3,6 cm olmuş kistim ameliyat diyor. Bir kere ameliyat oldum zaten tekrar olmak istemiyorum. Acilen Avrupa yakasında bana dr önerebilirmisiniz.??
Bencede olma Can'ım Bi kere 5cm üstüne ameliyat deniyor.kac yasındasın evli misin? İstanbul'da değilim doktor bilmiyorum ne yazıkki

Bir kere ameliyat oldum zaten. O zaman 10 cm di olmak zorundaydım.35 yaşında bekarım. Ama çok kafamı karıştırdı ve moralimi bozdu. Bakalım yeni dr araştırıyorum.Teşekkürler ilgine...

Canım bende ameliyat olcam Yücel karaman çok iyiymiş bu konuda Araştir istersen

Ben mersindeyim o yüzden istanbul bana zor . Ben şuanki doktoruma güveniyorum burda olcam sanırım. İstanbuldasin sanslisin orda bu konuda çok iyi doktorlar var

Arkadaslar bişey soracaktım Dr bana da visanne verdi ama prospektusunde ailesinde damar tıkanıklığı olan ve sigara kullananlar icmemeli yazıyor. Dr a bunu sormayı unutmuşum o yüzden de iki gündür ilacı almadım. Çünkü hem alemde damar tıkanıklığı var hem sigara kullanıyorum. Aynı durumda olup visaanne kullanan var mı. En azından sigara içen var mı aranizda

Bir kere ameliyat oldum zaten. O zaman 10 cm di olmak zorundaydım.35 yaşında bekarım. Ama çok kafamı karıştırdı ve moralimi bozdu. Bakalım yeni dr araştırıyorum.Teşekkürler ilgine...
Canım küçükmüş senin yani olma o yüzden.soğan kürü ya da karbonat denesene ben deneyeceğim

Back