Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet dönemin nasıl geçti ilk ay acaba ben 20 gündür kullanıyorum 9. gün oldu hala kanamam var kesilmediği içinde etkiliyo huzursuz ediyo ister istemez ilk defada böyle birşey olunca korktum adeti uzatması normal bi durum mu?Merhaba arkadaslar, bana da 7 yıl önce endometriosis teşhisi konuldu ve dr acil ameliyat dedi, 2,8cm idi kistim ama ameliyat olmadım. Geçen yıl 2.kistin cıktığını öğrendim ilki de 4cm i geçmişti. Ameliyat olmak istemiyordum. Daha sonra tavsiye üzerine bir dr a gittim ve visanne nin işe yarayabileceğini söyledi. Minimum 6aylık tedavi önerdi. İlaca basladıktan sonra mens cycle ım 28 günden 35-40gün arasına cıktı ama adet görmeye devam ettim. 3-4 gün normal kanama seklinde oluyor, 10gün kadar da lekelenme seklinde gidiyor. İlacın yan etkilerinde kilo aldırdığı yazıyor, benim kilomda hiçbir değişiklik yok. Cildimde yağlanma oldu, sivilce cıkarmaya basladım, ki bu da yan etkilerde var. Beni en cok zorlayan, ruh hali dalgalanmaları oldu. Gecenin yarısı uyanıp ağlıyordum. 3kutunun sonunda dr a şikayetlerimi anlattım, kullanmak istemediğimi söyledim. Beni fazlasıyla alerjik hale getirdi, günlük ped kullanamıyorum, her tuvalet kağıdını kullanamıyorum. Vazgeçecektim, Ta ki sonucu öğrenene kadar. 2,5cm lik ikinci kistim yok olmuştu, diğeri de 18x16mm ye düşmüştü. Acıkcası işe yaradığını görmek tüm sıkıntıları unutturdu. Şu an 5.kutunun bitmesine 14gün kaldı ve son regl olmam tarihte regl olmadım. Sanıyorum bu ilac regl olunduğunda o dönemi uzatarak kistin atılmasını sağlıyor. Kist kalmayınca da regl olamıyorsunuz. Kutu bitince kontrole gideceğim. Sonucları paylasırım :) Hepimize cok gecmis olsun..
adet dönemin nasıl geçti ilk ay acaba ben 20 gündür kullanıyorum 9. gün oldu hala kanamam var kesilmediği içinde etkiliyo huzursuz ediyo ister istemez ilk defada böyle birşey olunca korktum adeti uzatması normal bi durum mu?
hiç başa gelmeyince korktum ister istemez bide doktor hiç bilgilendirmedide böyle böyle olur diye. sendeki kaç cm'di 4 kutu biraz fazla değilmi o kadar kullanmak istemem açıkcası hamilelik düşündüğüm içinhiç endişe etme, benim de normalden cok uzun sürdü hep, ama böyle böyle atacaksın sen de kisti umuyorum ki :) 4 kutu sonunda adet görmemeye basladım, dr bu durumun vucut ilaca alıştığı için olduğunu söyledi.
hiç başa gelmeyince korktum ister istemez bide doktor hiç bilgilendirmedide böyle böyle olur diye. sendeki kaç cm'di 4 kutu biraz fazla değilmi o kadar kullanmak istemem açıkcası hamilelik düşündüğüm için
Kızlar 4aydır visanne kullanıyorum. Kistim 5cm idi bugün ultrosona girdim hala 5cm, küçülmemiş yıkıldım( bu ilaç ne zaman etki etmeye başlar, umudum vardı ama bu sonuç beni çok üzdü
acaba daha erkenmi? Etkisini göstermemiş olabilit mi?
Merhabalar hala visanne ilacını kullanıyor musunuz ?Ben regl olurken çok hızlı eridi kist, 4.kutuda regl olmamaya basladım ve o zaman kücülme epey azdı. Şimdi ne durumda, devam ediyor musun ilaca?