- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
3cm 4 cm ve 2cm olmak üzere 3 tane nodullerim var tüpümde hidrosalpinks şüphesi varSenin kaç cm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3cm 4 cm ve 2cm olmak üzere 3 tane nodullerim var tüpümde hidrosalpinks şüphesi varSenin kaç cm
Geçmiş olsun canım3cm 4 cm ve 2cm olmak üzere 3 tane nodullerim var tüpümde hidrosalpinks şüphesi var
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Soğan kürünü yaptım etkisi olmadı bende. Karbonat nasıl uygulanıyor onu duymadım..Canım küçükmüş senin yani olma o yüzden.soğan kürü ya da karbonat denesene ben deneyeceğim
Ben mersindeyim o yüzden istanbul bana zor . Ben şuanki doktoruma güveniyorum burda olcam sanırım. İstanbuldasin sanslisin orda bu konuda çok iyi doktorlar var[/QUOTE
çok geçmiş olsun sanada. Umarım sonuç güzel olur.Canım bende ameliyat olcam Yücel karaman çok iyiymiş bu konuda Araştir istersen
canım burda topic var.Soğan kürünü yaptım etkisi olmadı bende. Karbonat nasıl uygulanıyor onu duymadım..
canım bende kullandım ve normal adet oldum ama yasmin ile birlikte kullandım.tamamen kaybolmadı ama küçüldü benim.inşallah faydasını görürsün.ama 2 ay az bı zaman gibi geldiarkadaşlar araştırırken yazınızı okudm herkese geçmiş olsun .Bende adet dönemlerinde şiddet ağrı ve mide buantısı ile doktora gittim ve sol yumurtalığımda 3 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim. doktorum 2 ay kullan diye visanne verdi , normal adet oluyorum hatta ara kanama ve ağrı hissediyorum. iki ay bitiminde kontrol edecek bakalım
canım kistler ne sıkıntı yapıyor su an sana anlamadımmerhaba .. yazılaları tek tek okudum arkadaşlar benim hikayem çok uzun özet gecerek yazıcam2011 yılında toplam 6 tane karın boşlugunda kist ameliyatı oldum bekardım yumurtalıklardaki sağ ve sol kist alınmadı evlendim o sene içinde ve ameliyattan 1 sene sonra tekrar agrı sızı agdet olamama ile gittim çocuk sahibi olun dedi doktor 8 ay olmadı rahim filmi hsg çekildi kapalı çıktı. doktora güvenmedim degiştirdim hatta 4 doktor degiştirdim
sonuç tüplerde ve rahim boşlugunda yapışma var yumurtalıklar çok zarar görmüş ve tüp bebek yapmalısın 1012 yılının aralık ayı tüp bebek tedavisi ile ikiz kızlrıma hamile kaldım. su an 2,5 yasındalar.. dogum sonrası 1 cm olmustu kistler. ara ara yasmin ile düzenlediler küçülttüler ugrastılar durdular onlarla
4 oldu bazen 2 oldu felan.. bugun dr gittim ki endometriyozis var sende dedi rahim arkası üstü yapışmaları hayda dedik esimle anlattı anlattı ben öyle bir şokla bakmısımki dr ben sana adını yazım sen bi arastır dedi.. allah bagıslasın iki kızım var benim kistlrim 2-1,5 cm.. yok edicek dedi bana kistleri iğtaplanmayı iyi edicek dedi hatta ileride rahim alınmasın die korucak dediki benim içim artık olmus laçka birbirine girmiş yani... hani neyi düzelticek hala anlamış degilim
gel gelelim arkadaşlar soruma 27 yasındayım ve bu saçma sapan genetik hastalıgı anlayamadım oku oku gözlerim kızardı ne olacak bu bacınızın hali??????
canım kistler ne sıkıntı yapıyor su an sana anlamadım
visanne verdi doktor kistlerin için
ben soruyu anlamadım sanki![]()
kullandım 2 yıl canım gitmedi kistler büyümedi de ama bıraktım çocuk düşündüğüm içinhahahaha sasırmadım cnm anlamama nı .... sen bırak anlamamayıda kullandın mı ne oldu durumun ilaçla gittimi kistlerin deyiver bana cnm![]()
kullandım 2 yıl canım gitmedi kistler büyümedi de ama bıraktım çocuk düşündüğüm için
Canım senin adına sevindim fayda gördüğün içinMerhaba arkadaslar, bana da 7 yıl önce endometriosis teşhisi konuldu ve dr acil ameliyat dedi, 2,8cm idi kistim ama ameliyat olmadım. Geçen yıl 2.kistin cıktığını öğrendim ilki de 4cm i geçmişti. Ameliyat olmak istemiyordum. Daha sonra tavsiye üzerine bir dr a gittim ve visanne nin işe yarayabileceğini söyledi. Minimum 6aylık tedavi önerdi. İlaca basladıktan sonra mens cycle ım 28 günden 35-40gün arasına cıktı ama adet görmeye devam ettim. 3-4 gün normal kanama seklinde oluyor, 10gün kadar da lekelenme seklinde gidiyor. İlacın yan etkilerinde kilo aldırdığı yazıyor, benim kilomda hiçbir değişiklik yok. Cildimde yağlanma oldu, sivilce cıkarmaya basladım, ki bu da yan etkilerde var. Beni en cok zorlayan, ruh hali dalgalanmaları oldu. Gecenin yarısı uyanıp ağlıyordum. 3kutunun sonunda dr a şikayetlerimi anlattım, kullanmak istemediğimi söyledim. Beni fazlasıyla alerjik hale getirdi, günlük ped kullanamıyorum, her tuvalet kağıdını kullanamıyorum. Vazgeçecektim, Ta ki sonucu öğrenene kadar. 2,5cm lik ikinci kistim yok olmuştu, diğeri de 18x16mm ye düşmüştü. Acıkcası işe yaradığını görmek tüm sıkıntıları unutturdu. Şu an 5.kutunun bitmesine 14gün kaldı ve son regl olmam tarihte regl olmadım. Sanıyorum bu ilac regl olunduğunda o dönemi uzatarak kistin atılmasını sağlıyor. Kist kalmayınca da regl olamıyorsunuz. Kutu bitince kontrole gideceğim. Sonucları paylasırım :) Hepimize cok gecmis olsun..
regl oluyor musunKızlar 4aydır visanne kullanıyorum. Kistim 5cm idi bugün ultrosona girdim hala 5cm, küçülmemiş yıkıldım( bu ilaç ne zaman etki etmeye başlar, umudum vardı ama bu sonuç beni çok üzdü
acaba daha erkenmi? Etkisini göstermemiş olabilit mi?