bencede canım devam ettirlem bu gurubu.ilaç bana kilo aldırdı.adet olmaya devam edıyorum.küçülme oldu.soğan kürünü sadece 1 ay yaptım ve kist buyuyunce korkup bıraktımKızlar merhaba bende bgun visanne kullanmaya basladım bu grupta yazısmalar devam etsın nolurcunku bu ılacın ısmını cok yenı duymaya basladık 3.9 cm benım kıstım de kılo aldırdıgını sızden duydum ınsallah oyle degıldır bende ters etkı yapar:)) ben gunde 1 adet ıcecegım 3 aykullanacagım 3 ay sonra kontrole gıdecegım. sonucları herkes yazsın ara ara ..doktorum vısanne kullanırken adwet gorecegımı ama hamıle kalma sansımın cok dusuk oldgunu soyledı..bakalım kuculme olacak mı ? sogan kuru yapan var mı?
Merhaba arkadaslar 2015 martindan beri visanne kullaniyorum. Endometriyosis kisim var.Bekarim. Gelecekte cocuk sahibi olmak istedigin icin ameliyat olmak kesinlikle istemiyorum. Cunku ameliyattan sonra tuplerin tikanmasi vs. Gibi bircok problem cikiyor. Bende bu yuzden cok korkuyorum. Visanne kullanmaya basladigindan beri hasta olmuyorum. Bu ilaci benim doktorumda kistin baskilanmasi ve buyumememis icin kullanmami istemisti. Ayrica benim doktorum net bir sekilde eger hasta olursan kistin buyumeye devam eder bu sebeple hasta olmaman lazim demisti. Bazi arkadaslar hala hasta oluyolarmis. Buna sasirdim isin acikcasi. Ayrica doktorum uzun donem kullanimlarda ilacin ise yarayacagini soylemisti. Malesef hasta olamayan bir bayanin yasadigi psikolojik sıkıntilari yogun yasiyorum ve karin bolgemde hep bir sislik var. Dusunun ramazanda en kotu 5 6 kilo veren ben bu yil 1 kilo anca kaybettim. Ama ilaci almaya basladigimda 5 kilo almistim. Kilo almaya basladigimi farkettigimde hemen rejime ve platese basladim ki herkese tavsiye ederim. En azindan bir kac kiloda olsa ise yariyor. Bekar oldugum iicin su anda cok uzuluyorum. Evli olsam hemen cocuk icin ugrasirdim. Cunku bu hastalik zor ve sıkıntili. Allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin. Benden kardes tavsiyesi evli olanlar cocuk yapsin. Cunku bunhastaliktan kurtulmanin yolu cocuk sahibi olmak gibi geliyor bana
hayır canım kalınmaz doktorum dediMERHABA KIZLAR UZUN ZAMANDIR BİRŞEY YAZILMAMŞ AMA ŞANSIMI DENEYEYM HAMİLELİK DÜŞÜNÜRKEN KİST ÇIKTI ŞUAN VİSANNE KULLANIYORUM İLACI KULLANIRKEN HAMİLE KALINIRMI YADA KALAN VARMI?
Anladım canm cevabın için tesekkürlerhayır canım kalınmaz doktorum dedi
Bencede olma Can'ım Bi kere 5cm üstüne ameliyat deniyor.kac yasındasın evli misin? İstanbul'da değilim doktor bilmiyorum ne yazıkkimerhabalar. Bugün dr a gittim. 3,6 cm olmuş kistim ameliyat diyor. Bir kere ameliyat oldum zaten tekrar olmak istemiyorum. Acilen Avrupa yakasında bana dr önerebilirmisiniz.??
Canım küçükmüş senin yani olma o yüzden.soğan kürü ya da karbonat denesene ben deneyeceğimBir kere ameliyat oldum zaten. O zaman 10 cm di olmak zorundaydım.35 yaşında bekarım. Ama çok kafamı karıştırdı ve moralimi bozdu. Bakalım yeni dr araştırıyorum.Teşekkürler ilgine...
Senin kaç cmCanım bende ameliyat olcam Yücel karaman çok iyiymiş bu konuda Araştir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?